View Full Version : konkurs na Tutora
SongokuSSJ
07-06-2009, 19:08
moja propozycja to aby Mortiis zorganizował konkurs na tutora /gma lub zaangażował kogo¶ z RL.
Tutorów moim zdaniem jest za mało ponieważ można pisać raporty o łamaniu regulaminu i jest zero reakcji ;odpowiedzi.
tym bardziej ze s± już 3 serwery i ciężko ogarn±ć to kilku osob±.
@down
oczywi¶cie ze nie będę to ja. to musi być kto¶ zaufany albo kto¶ z Rl'a Mortiisa.
moja propozycja to aby Mortiis zorganizował konkurs na tutora /gma lub zaangażował kogo¶ z RL.
Tutorów moim zdaniem jest za mało ponieważ można pisać raporty o łamaniu regulaminu i jest zero reakcji ;odpowiedzi.
i napewno chcesz byc tym medatorem ;]
napewno jak mortiis stwierdzi ze ekipa nie daje rady ogarnac 3 serverow to napewno sie ktos pojawi i napewno to nie bedizesz ty ;]
silver ghostek
07-06-2009, 19:14
Ja chce. : \
Lekko mowiac mielibyscie przesrane xd
Bastek10
07-06-2009, 19:15
konkurs na tutora....
prawie się rozpłakałem
No ale z drugiej strony Mortiss mógłby wzi±¶ć kogo¶ z rl na tutora,ale na pewno żeby nie robił konkursu na tutora...
xxXTibiomanxxX
07-06-2009, 19:16
Powiem szczerze nie chciałbym żeby Mortiis zrobił konkurs na tutora tylko "Zatrudnił" jak±¶ zaufan± osobę z RL , ponieważ Gmów jest trochę za mało ;/
Konkurs? o ja HAHAHA XDdddd i co ten kto go wygra ten zostanie tutorem? nie no, nie mogę HAHA ;d;d
@topic
nikt z servera/forum nie nadaję się na tutora.
btw. jak już parę razy pisałem tutorzy których jest mało powinni się umówić na wybrane godziny w których by pilnowali wyznaczonego servera, bo to co się teraz dzieje to jest parodia ;d;d
Akananto
07-06-2009, 19:21
Konkurs - odpada.
Nastepna osoba z zakurwic by sie przydała, osoby te sprawdzaja sie, jednakze uwazam iz jest akurat, nikt dodatkowy nie jest potrzebny
@down
oczywi¶cie ze nie będę to ja. to musi być kto¶ zaufany albo kto¶ z Rl'a Mortiisa.
Powinni Znalesc ale komu sie chce? grac? jeszcze? ZASTANOW SIE
^Akynaoo
08-06-2009, 08:53
Tak jak Bart powiedzial, to nie moze byc osoba z forum ani tego ots. Mozliwy bylby konflikt interesow, sprzedawanie banow itd. Mortiis powinien poszukac kogos odpowiedniego na to stanowisko, bo botterow nie ubywa, a wręcz odwrotnie.
Tak, jestem za Tym.
Chętnie by wam się przydał jaki¶ tutor, który by mógł wszystko ogarn±ć.
Bo jak widziecie Xantar (Mc Maciek) odszedł z gry oraz pozycji.
@^Akynaoo
Mogła by być taka osoba czemu nie, ale powinna znać się na takiej robocie oraz musi być ni± zaufan±
@Marik.
Masz słuszn± rację.
@^Akynaoo
Mogła by być taka osoba czemu nie, ale powinna znać się na takiej robocie oraz musi być ni± zaufan±
Nikt nie jest zaufany, KAŻDY tutor lubi kogo¶ bardziej a innego mniej. Nawet takie sławy jak Grom i Coguar byli takimi osobami :rolleyes:
Nikt nie jest zaufany, KAŻDY tutor lubi kogo¶ bardziej a innego mniej. Nawet takie sławy jak Grom i Coguar byli takimi osobami :rolleyes:
Sławny to jest Tom Cruise ;D.
@Topic
Jasne, że nie najlepiej nadawał by się na to kto¶ kto grał w Tibie ale nie na APO. Bo sprawdzi się stare powiedzenie "wszyscy s± równi, ale niektórzy równiejsi".
ProMMAFajter
13-06-2009, 22:48
Wiem jaki zrobic konkurs na tutora! Kto wplaci wiecej kasy na konto mortiisa zostanie tutorem! Stawka zaczyna sie od 10 tysiecy. Do roboty panowie
@up
We¶ nie rób w¶i...
@topic
Jestem na NIE.
Dlaczego ??
Bo, poniewarz
ProMMAFajter
13-06-2009, 23:22
@up
We¶ nie rób w¶i...
@topic
Jestem na NIE.
Dlaczego ??
Bo, poniewarz
kto tu robi wie¶ :rolleyes: .
@up
Ty nie rób wsi, bo to była zapewne ironia xd
@topic
Konkurs na tutora, a to dobre HAHAHAH!! Je¶li przeszkadza Ci ten syf to po prostu odejdĽ ; O
Ta konkurs na tutora. I akurat zostanie tutorem 12 letni dzieciak z mani± wielko¶ci :<
J bendzje naz banoFau.
Prosta sprawa przekonać Exoda do powrotu i już najlepszy system anty-bot by działał.
Teraz sprawa jest prosta jest za mało ludzi jak na 3 serwy. Gra 400osób+ w latach ¶wietno¶ci Apo miało 500+ osób na serwie i Zgran± ekipę Gmów, Tutorów. Sam jeden Exod potrafił zbanować tyle botów co Gellert tylko że Exod nie podbijał do każdego z tekstem "Wył±cz bota". U niego wystarczy że kto¶ wygra z hmm 100+ kolesiem i już ma bota. Każdy się żali że banuje tych co botów nie maj±. I taka jest prawda.
Jakby mnie nawet z botem zbanował to też bym się żalił. Ale to prawda że na 10osób zbanowanych 1 nie miała bota.
Mam nadzieje że Sz.P Mortiis obudzi się i zacznie działać. Apo się rozpada, możliwe że jeszcze tego nie zrozumiałe¶. Ale sadzę że ty o tym wiesz tylko udajesz że nic się nie dzieje.
:)
Pampalini
14-06-2009, 10:19
Konkurs raczej odpada predzej wybory czy cos w tym stylu , ekipa by nas sprawdzala co potrafimy itp .. jakie mamy umiejetnosci itp . ale lepiej by bylo jakby mortiis dal tutora jakiemus swojemu RL ..
tutor to nie nagroda, zeby byla dawana za wygrane w konkursach... tutor to osoba odpowiedzialna i zaufana...
nie koniecznie to musi byc to rl mortiisa, mortiis moglby zrobic jakas selekcje i wybrac 'tych jedynych'
Hrabia Olaf
16-06-2009, 14:49
Eurowizja?!
N I E !
króóóóótko i króóóótko
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.