View Full Version : Pandemonium armor(smiech)
A wiec tak....
Panda chodzi po 6kc *wczoraj kupilem za 5.5*
A wstemp na zrobienie questa kosztuje 5kc...
Smieszne za tydzien wiec zaplacisz za zrobienie questa niz za wartosc itemu....
DannRook
09-06-2009, 21:48
Nie myśl, że uda ci się zwiększyć cenę pandemki.
Po prostu jest tyle pandemek, że ich cena wynosi już nieco ponad 5kcc, ale to nie jest wina administracji tylko graczy, gdyby każdy sprzedawał za 20 kcc to taka by była cena ale mów do osłów...
Nawet cena za wejście nic tutaj nie pomoże bo wtedy np. przy wejściu za 7kcc pandema by stała 7.5 kcc więc zarobek taki sam.
Gdzie te czasy kiedy bh 60 kcc, pandema po 30 kcc?
tak jest ze wszystkim po czasie spada cena
musialby dojsc jakis item nowy zeby ceny poszly w gore a panda jedynie w zapomnienie
Techniks
09-06-2009, 23:04
Lol ,przecież to wiadomo ,im więcej czegoś tym niższa jego cena ,ale możemy być pewni nie poniżej 5k nie zejdzie chyba ,że ktoś komu nie będzie zależało na kasie sprzeda.. ; ]
Po patrz na to ,że w 1 dzień da sie lootnać kilka broszek co daje już większą sumkę..
Koleś...
Kogo i o co Ty obwiniasz?
To gracze doprowadzili, że pandemonium armor takie tanie...
Gdyby powstał NPC skupujący rare itemki to byłoby lepiej :P
Rare? A jest jeszcze coś takiego?
Koleś...
Kogo i o co Ty obwiniasz?
To gracze doprowadzili, że pandemonium armor takie tanie...
Gdyby powstał NPC skupujący rare itemki to byłoby lepiej :P
Old Capitan Rook
10-06-2009, 00:32
Jeżeli tak spada cena pademki proponuje zeby ten quest też mniej kosztował zamiast 5kcc np 2.5kcc albo 3kccc zawsze to graczy bedzie cieszylo ze zarobia na tym te 10-15sc :-)
Albo zrobic o wiele trudniejszy quest :>
Mniejsza ilość osób by posiadała owy przedmiot i cena by wzrosła bo questu nie wykonał juz by "byle kto"
<Vetebcio>
10-06-2009, 07:47
Cena drastycznie spadła.
Gracze do tego doprowadzili , ponieważ sprzedają coraz taniej.
Mniejsza ilość osób by posiadała owy przedmiot i cena by wzrosła bo questu nie wykonał juz by "byle kto"
No ale teraz ma 200 rp taki p arm a knight ktory expil musi robic na 700 ?
'@topic
Zrobic npc od takich item po wykonaniu questu
Pampalini
10-06-2009, 08:38
Hmm, to samo jest z magic mace .. troche trzeba wydac na qod a na magic mace nie ma juz az tak duzego zarobku jak kiedys .. szczerze to nie wiem co trzeba zrobic zeby ceny owych itemow wzrosly ..
handlarz_narkotykow
10-06-2009, 12:09
Myślę, że gdyby ten quest był darmowy tak jak quest na klapy cena byłaby stabilna i byłby na niej jakiś zarobek, a nie marne 5-10sc.
Tak jak ktos up napisal wiecej itemow tym sa tansze ja pamietam jak swoja pierwsza pendamke kupilem za 33kcc ; ] Mysle ze po to zrobili questa na kapturek zeby pendama w gore poszla : >
Elite Swood III
18-06-2009, 21:56
Poprostu wprowadzic shoop gdzie sie sella "rare items" za wieksze ceny np panda 10-15k cc i to by rozwiazało sprawe ;d
Hrabia Olaf
23-06-2009, 10:37
Nic na to nie poradzisz, doliczyć kilka dedów na queście jak u mnie był 2 sprzedałem za 6kcc, więc wyszedłem 8 sc na +. Kiedyś gdy robiłem inną postacią chodziła po 9+
Moim zdaniem. Zrobić trudniejszy,tańszy quest. Wejście-1kcc. Potwory:
2x OTS king,6x Zombie co nawalają z daleka,glacius,a na końcu 2x wise. :)
@Down. Teraz szybciej wbijesz 1k,niż 2 lata temu....
@up
Bylo by to nie sprawiedliwe, Ci co robili wczesniej mieli latwiej, poza tym te potwory co wymieniles to wiesz..Puknij sie.
@topic
Ja bym zrobil NPC. Klapki to tez smiechowo, ostatnio Arounder mi wyczyscil do Final Rooma wszedlem i wyszedlem z klapkami.. Dalem 3kcc i mam klapki ;o xd
Nie ma co się dziwić coraz więcej osób nabija lvl i robi ten quest zawsze tak jest nieunikniony efekt :) tak samo było z Great Shieldem na 8.42 ;)
Po co komu panda jak prawie kazdy noob ma juz S seta jedyne jak sie robi pandemke to juz sie ja zostawia dla Siebie
Mulfon idz spac twoje pomysły sa .... moze jeszcze powiesz zeby usunac ten quest ;]
^Akynaoo
24-06-2009, 08:12
To samo stalo sie z klapkami, bh, s legs, jedynie teraz msh duzo kosztuje, ale nie na dlugo. Tak zawsze sie dzieje z itemami ktore kiedys posiadali tylko nieliczni. To zjawisko powoduje duza ilosc p armow na rynku przez co sa konkurencyjne ceny i tym samym ciezko wynegocjowac jakas wysoka kwote za item, ktory 10 osob takze probuje sprzedac ale za nizsza cene. Nic nie zrobisz. Jedyne pocieszenie to to, ze cena nie zejdzie ponizej 5kcc.
kaptur?
@topic
Tak już jest od niecałego roku. Pierwszy pande miał neko, drugi to chyba skocio był. Nic nie poradzisz, przecież i tak około 40% graczy z 7.6 nie patrzy an forum, tylko na newsy.
zróbcie npc od rarów, tak żeby pandę sie dało za 7kcc sprzedać i po problemie..
ci co chcą ją teraz sprzedać za 5kcc, sprzedadzą drożej i będzie mniej pandemek na apo, przez co cena pójdzie w góre :D
Turbo Sorc
24-06-2009, 10:08
Kiedyś było z 20 pandemek, to kosztowały 30 kcc.
Teraz jest ich...
Więc kosztują 5 kcc.
Kapitan Alkohol.
24-06-2009, 10:18
Moim zdaniem. Zrobić trudniejszy,tańszy quest. Wejście-1kcc. Potwory:
2x OTS king,6x Zombie co nawalają z daleka,glacius,a na końcu 2x wise. :)
Wyjdz ślicznie prosze.
@top
Dawałem ropozycje, aby ceny wzrosły, ale nikt sie tym nie interesuje ...
Jak by na queście było 2x wise i wjazd 10kcc by kosztował to by moze chodziła po te 15kcc jak jeszcze rok, 1,5 roku temu.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.