PDA

View Full Version : Gellert?Ban Za free?

Bercik
10-06-2009, 15:17
Witam Dzis o Godzinie 15:13 Dostalem Bana za bota którego nie mialem... Szedlem Sobie Do Tp na senja ms -tp a tu nagle ban ... NieRozumiem Tego ??Prosze o odbanowanie. Nudzi mu sie i ban za fRee?

19Fifi64
10-06-2009, 15:21
Najpierw za boty jest ostrzeżenie, trzeba było wyłączyć i po sprawie. Jest on nowy to od razu bezpodstawny ban nie?

Ludzie ***** boci 90% apo i płaczecie że nie macie botów etc. najpierw jest płacz że nie ma gm online teraz jak są tutorzy to płaczecie o bany. Zastanówcie się ***** co chcecie. Najlepiej niech was wszystkich upierdolą.

Quiet v 2.0
10-06-2009, 15:26
Najpierw za boty jest ostrzeżenie, trzeba było wyłączyć i po sprawie. Jest on nowy to od razu bezpodstawny ban nie?

Ludzie ***** boci 90% apo i płaczecie że nie macie botów etc. najpierw jest płacz że nie ma gm online teraz jak są tutorzy to płaczecie o bany. Zastanówcie się ***** co chcecie. Najlepiej niech was wszystkich upierdolą.

No właśnie, od jakiegoś czasu ludzie na forum piszą, że dostają bany za boty bez ostrzeżenia, albo ostrzeżenia za nic. Poczytaj inne tematy. To, że większość botuje, to nie znaczy, że wszyscy.

@top: niech się Gellert wypowie sam.

Nicco
10-06-2009, 15:39
lol sam 8 czerwca dostalem banik iz napisalem do kolesia "twoja stara" i ban za ......... was banished because of Destruktywne zachowanie. niech temu dziecq odbiora GM-a :)

19Fifi64
10-06-2009, 15:48
lol sam 8 czerwca dostalem banik iz napisalem do kolesia "twoja stara" i ban za ......... was banished because of Destruktywne zachowanie. niech temu dziecq odbiora GM-a :)

I bardzo dobrze, że dostałeś. Moim zdaniem za teksty "twoja stara", "twoj stary" etc. powinni dawać bany PERMANENTNE.

Powinni was ***** nauczyć kultury.

Za drugim banem za boty - delete chara.

Za 3 banem za wyzywanie/spamowanie - delete chara.

^Akynaoo
10-06-2009, 15:52
Witam Dzis o Godzinie 15:13 Dostalem Bana za bota którego nie mialem... Szedlem Sobie Do Tp na senja ms -tp a tu nagle ban ... NieRozumiem Tego ??Prosze o odbanowanie. Nudzi mu sie i ban za fRee?

Pomyslales, ze ktos mogl dac na Ciebie filmik?

Akananto
10-06-2009, 16:06
Zapraszam tutaj (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=49), zawsze mozesz sie dowiedziec za co jest ban w tym oto dziale + ewentualnie sie odwołac.

Orson_Pall
10-06-2009, 16:18
Powiem Ci tylko tyle, że auto atak to też bot.

Wnorass
10-06-2009, 16:20
Na Apo nie ma banów za free, mogą być jednak przypadkiem.
Miałeś bota - masz karę.

Ibos
10-06-2009, 16:29
NIE MA BANÓW ZA FREE !!
Można powtarzać przez xxx razy że nie ma czegoś takiego jak ban za free.

Traus knight
10-06-2009, 16:32
heh ja jak grałem knightem to też bany za>>>>>>>>>>free<<<<<<<,dostawałem za free to najbardziej wku,,rwia ;;;;;;//// ale cuz zrobiłm palka i po banach

Exevo knight
10-06-2009, 17:13
1. Nie ma banów za free
2. Up. pisze się "cóż" a nie "cuż" :P
3. Nie lepiej było wyjaśnić tą sprawę na RRV w grze?
4. Temat moim zdaniem bez sensu
5. Temat powinien znaleźć się w innym dziale :)
To narazie na tyle ;)

Gellert
10-06-2009, 17:59
Jezeli uwazasz, ze dostales nieslusznego bana, to moze bys sie odwolal w odpowiednim dziale dokladnie opisujac sytuacje co i jak, opierajac sie dowodami? Tak zeby nie bylo zadnych niejasnosci... Nie bede tolerowal tekstow typu "twoja stara costam..." skierowane pod adresem innych graczy. Bede dawal za to surowe bany!
Kolejna sprawa, ktora sie dotyczy niektorych osob piszacych do mnie na rrv. Jesli bedziecie uzywac "kur*a", "ch*j" etc. jako przerywnika, prawdopodobnie dostaniecie bana lub w najlepszym wypadku zamkne reporta. Nie jestem osoba, ktora bedzie sobie pozwalala na tego typu odzywki.

Bercik... przeciez wy nigdy nie macie zadnych botow, to "gjeemi" sa zli i w ogole banuja wedle swoich widzi mi sie... Co nie? :D

/down
Z tego co widze, to ten ban dobrze Ci zrobi, wez do reki jakas ksiazke... "szlem", "se", "jebnol"... ehh...

/Quiet
Jakbym mogl, to bym zamknal...

Bercik
10-06-2009, 18:03
Wez Wez Czlowieku nudzi ci sie i banujesz...No ***** nawet kumpel byl u mnie i widzial jak szlem se mostem a tu ban jebnol poprostu ;s

Quiet v 2.0
10-06-2009, 20:30
Jezeli uwazasz, ze dostales nieslusznego bana, to moze bys sie odwolal w odpowiednim dziale dokladnie opisujac sytuacje co i jak, opierajac sie dowodami? Tak zeby nie bylo zadnych niejasnosci... Nie bede tolerowal tekstow typu "twoja stara costam..." skierowane pod adresem innych graczy. Bede dawal za to surowe bany!
Kolejna sprawa, ktora sie dotyczy niektorych osob piszacych do mnie na rrv. Jesli bedziecie uzywac "kur*a", "ch*j" etc. jako przerywnika, prawdopodobnie dostaniecie bana lub w najlepszym wypadku zamkne reporta. Nie jestem osoba, ktora bedzie sobie pozwalala na tego typu odzywki.

Bercik... przeciez wy nigdy nie macie zadnych botow, to "gjeemi" sa zli i w ogole banuja wedle swoich widzi mi sie... Co nie? :D

/down
Z tego co widze, to ten ban dobrze Ci zrobi, wez do reki jakas ksiazke... "szlem", "se", "jebnol"... ehh...

Zamknij temat .

Ktoś II
10-06-2009, 21:23
Jezeli uwazasz, ze dostales nieslusznego bana, to moze bys sie odwolal w odpowiednim dziale dokladnie opisujac sytuacje co i jak, opierajac sie dowodami?

Hmm... A dlaczego to ma działać w jedną stronę?
Jak ma udowodnić, że dostał bana? Przecież musiałby robić screeny co sekundę, bo po banie natychmiast dostaje się kicka. Udowodnienie takiego czegoś jest wręcz niemożliwe.
To GMowie powinni mieć na swoim twardym dysku folder pt. 'ssy i bany'.
Gdyby ktoś, komuś ubliżał i napisałby na forum, to Ty dajesz screena i koleś nie ma nic do gadania. Jestem pewien, że byłoby mniej tematów tego typu.

Hrabia Olaf
10-06-2009, 21:43
Weź nie zakładaj takich tematów. Jak masz nieslusznego bana to i tak takich nie ma!

Lord_Mezzo
10-06-2009, 23:15
Dostał tutora i teraz wszystkich będzie banowal...

Ja napisałem "twoja stara" do kolesia i ban....
Połowa apo sie wyzywa i nic...... (i to jeszcze jak sie wyzywają)
Ale cóż Mortiis twój serv.

PS:Ktoś II ma racje bo jak ma udowodnić...?

Romek
11-06-2009, 14:37
@Gellert
rly? Nie dajesz banow z free? A jak bylem z shakurem na pvp i po ubiciu go wyskoczyles mi i napisales wylacz bota... Myslalem stary ze spadne z krzesla. Nigdy ale to nigdy nie mialem bota na kompie, a ty mi dajesz jakies durne ostrezenia za bota ktorego nie posiadam. Zastanow sie co ty czlowieku robisz. Moim zdaniem nie nadajesz sie wogole do zadnej wladzy. To by bylo na tyle.

Fangol
11-06-2009, 16:12

/down

/Quiet
Jakbym mogl, to bym zamknal...

Pisze sie echh :P <40000000000000000000000000000000 znkow>

adrianeq :)
11-06-2009, 16:53
Nawet jeżeli co to za nowy GM? Mortiis jakoś ostatnio się wypowiadał że nie będzie naboru tutorów i Gm'ów ...

Seviper 2.0
11-06-2009, 17:35
I znów prujecie dupy o 'bany za free'. Zawsze kiedy jest ktoś nowy w ekipie robicie na niego nagonkę i próbujecie go zeszmacić. Zazdrość.

Bercik
11-06-2009, 18:19
@up
nie mam czego zazdroscic.Poprostu wkurwilo mnie to ide po moscie i ban ;s

Gellert
11-06-2009, 19:02
To trzeba bylo isc pod mostem. Niech ktos juz zamknie ten temat.

/kumor15
A widzisz, zebym mial w tym dziale jakies mozliwosci?

Zuy Pan, Wręcz Okropny
11-06-2009, 19:05
Poprostu wkurwilo mnie to ide po moscie i ban ;s

To trzeba bylo isc pod mostem.

Hahahaha xD Owneeeeed :D

@Topic
Bla, bla, bla...
Podobno nie ma banów za free ;)

kumor15
11-06-2009, 19:05
wiem ze za to będzie warn ale muszę to napisać

Gellert jesteś aż taka cipa ze nie potrafisz zamknąć??

19Fifi64
11-06-2009, 21:01
Zamknijcie już ten temat. Po co drążyć dziurę w całym?