Zaloguj się

View Full Version : Sv_puacz off

DannRook
10-06-2009, 16:13
Proponuję wpis do regulaminu forum, o treści:
W przypadku zakładania tematów typu "dostałem bana za free", "adios glupek daje bany za free", "ban za bota ktorego nie mialem" użytkownik otrzymuje bana na miesiąc:)
Dlaczego?
Ponieważ takie apelacje i tak nic nie dają, zazwyczaj powstają w działach nieprzeznaczonych do tego, zaśmiecają forum, a jak wiadomo na forum nie ma już tylu moderatorów i zanim jakiś modek zamknie taki temat to poleci już milion bluzgów w stronę autora.
Dlaczego aż taka surowa kara?
Ponieważ może to nauczy takich użytkowników do czego służy forum, oraz może w przyszłości wybiorą bardziej odpowiedzialny dział(skargi&odwołania) co z tego, że nic to nie da bo ja osobiście nie wierzę w takie bany za free, gdyż sam testowałem jak działa ten system i po 3 minutach od załączenia bota na czerwono dostałem wiadomość od Sieki, żebym wyłączył bota :)
Na koniec radziłbym sobie wpisać 2 komendy do głowy a mianowicie:
sv_puacz off
sv_musk on
Pozdrawiam i dołączam sondę:)
@down
Można i tak:)
Myślę, że administracja wybierze stosowną karę x)
@edit
Ban na forum ofc.
@Akananto
Przy dzisiejszej liczbie moderatorów taki temat leży conajmniej pół dnia.
@topic
Chcecie przyrócić forum dawną świetność?
To poprzyjcie mnie xD
Tak na serio chodzi przede wszystkim o to, że zamiast normalnych tematów powstaje multum tematów z banami za free, forum zmienia się powoli w forum do wylania łez...

ﻯWiceps
10-06-2009, 16:15
Proponuje bana na ip na tydzień .

Holix
10-06-2009, 16:18
No właśnie jak już to Ban na tydzień a nie odrazu na miesiąc...

19Fifi64
10-06-2009, 16:30
Proponuje bana na ip na tydzień .

Jak najbardziej! A w przypadku neo blokujmy cały zakres ip np. całe miasto. xD

Pall the Ziom
10-06-2009, 16:32
Tak jak powiedzial Wiceps BAN NA IP bo co z tego jak se ziomek inne konto zrobi ;x

simzonek
10-06-2009, 16:40
Nom lepiej dać na tydzień ale na IP niż na miech, bo koleś zrobi nowe konto i znów zrobi denny temat.!

Pampalini
10-06-2009, 17:10
Koks wiceps dobrze powiedziec, dac bana na ip na tydzien lub dwa .. taka bylaby najlepsza kara ..

Akananto
10-06-2009, 18:16
Ja bym radzil nie wyskakiwac z tak glupimi propozycjami, jezeli dany uzytkownik popelnil juz blad to natychmiast jest o tym zawiadamiany przez innych uzytkownikow badz administracje - co za soba ciagnie warna lub przeniesienie tematu do dzialu Skargi & Odwolania.

Daroo
10-06-2009, 21:00
Jestem za banem na miesiąc.
Na ip nieopłaca się banowac, wystarczy wejśc na anonymouse.org wpisac forum.toproste.pl i siedzisz bez bana na ip : <

Ktoś II
10-06-2009, 21:32
Nie wiem co Ci przeszkadzają tematy innych :|
Sraj na to co piszą inni :P