View Full Version : Tennis Sto?owy/Ping-Pong
.Khuramek.
10-06-2009, 20:56
Hmmm... tyle było o sportach ale o tym jeszcze wzmianki nie znalazłem ; o.
Gra kto¶ z was? Rekreacyjnie/.bierze udział w jakich¶ zawodach etc?
Albo ogl±da kto¶ mecze tego sportu? Moimi idolami s± "Ma-Lin" i Timo Boll z tymi jego servisami [magicznymi] ; P
Ja gram amatorsko na wuefie :D:D:D
Old Dzolo/Seba :)
10-06-2009, 21:14
Ja gram w pingla. Zacz±łem grać w 3 klasie podstawówki, razem z koleg± zawsze zostawali¶my ~~4h po lekcjach aby pograć w ping ponga. Wszystkiego się sam nauczyłem. Aktualnie jestem najlepszy w gimnazjum ale na zawodach w dalszych etapach zjada mnie trema i po prostu przegrywam ;) Moim idolem był Andrzej Grubba(*), który zmarł na nowotwór płuc. Podziwiałem jego taktykę i serwisy ^^
Gralem od 3 klasy do 6 ; p. Bylem 8 w wojewodztwie ;> Teraz jednak przestalem, bo wybralem siatkowke ^^ ;d
Tez lubie Ma-Lina ;]
Ja z Margothem w to popierdalam xDDDDDDDDDD
On zawsze przegrywa XDDDDD
Gram nieraz na w-f'ach jak sie nudze... Lubie w to grac :D Nie mam zadnego idola, tak jak ktos tam up napisal- tez sie wszystkiego sam nauczylem ^^ W 2 klasie gim mialem 3 miejsce w szkole :P A w tym roku nie bralem gry na powaznie i gralem sobie 4 fun ^^ Takie cioty wygraly =.=
222 post :D
Regularnie gram w mistrzostwach swojego miasta, zawsze na podium, przeważnie 2 ;pp
Mikiel Miszcz
11-06-2009, 00:41
Sobie z maatinim gram na podwórku, bo posiadamy stół, gram już z 6 lat, bardziej ruchy mam od tenisa ziemnego w którego gram dłuższy czas xd
ja tez gram tak 4fun raz na miesiac moze ;] juz z 5 lat jak nie wiecej xD
DannRook
11-06-2009, 09:25
Ja gram już co¶ z 5+ lat.
3 w powiecie(wiem słabo, ale jak się gra na ludzi z klubu tzw. "doniców" to tak jest(donici-ludzie ubrani we wszystie rzeczy z donica, rakietki za 300 stówki no i nawet ręczniki firmowe xD)
Obecnie gram rekreacyjnie, mam stół w domu ale gram tylko jak się szykuje na jakie¶ zawody x)
Idol?
Hmm, Andrzej Grubba
Lord Kdpl
11-06-2009, 14:39
Zaczalem grac paletk± za 3,50 8 lat temu, pogralem troche i przestalem, na poważnie zaczalem 2 lata temu, ale w celach bardziej rekreacyjnych. Rakietka Donic 500, raz nawet wygralem turniej w lokalnym domu kultury.
Jak byłem w podstawówce to się grało na placu, czy na wf. Pamiętam zawsze na przerwach grali¶my w ping-ponga w podstawówce :p
Ja jezdem leprzy bo mam takiego pytonga wielkiego to na wuefie nie kcom mi dac paletki i mie bijom to ja im piłki kradne i sobie pytongiem bambusowym odbijam piłke o ¶ciane i kce jehać na jakie¶ zawody tylko do ałtobusuf mie nie wpószczajom :(:(:(:(:(
Lubie grać, ale bez przesady. U mnie w szkole jest w ch** dzieciarni, i akurat tak trafilismy, ze nie ma sektra dla nas, wiec idziemy na pingla grać. W całym roku to na 100% więcej miali¶my pinga niż normaln± lekcje...
ja grywam prawie codziennie w domu od 2 klasy szkoły podstawowej ;o (dostałem stół na komunie xD)
Oxidosis.
15-06-2009, 12:10
ja w 6 kl. podstawowki zajalem 1 miejsce we Wroclawiu w tej kategorii wiekowej :D kiedys bardzo czesto gralem jak mialem stol u siebie na podworku, albo stol drewniany w domu.. teraz rzadziej, ale lubie sobie popykac ;)
chociaz w pingla gram bardzo dlugo i kiedys trenowalem, to jakos bardziej mi sie spodobal tenis ziemny, w ktorego gram ale amatorsko :)
tzn potrafie przebijac i normalnie grac z kims, ale tylko podstawy.. chcialbym sie nauczyc grac lepiej..
Lubie pograć na w-f ale wole ziemnego ;p
W gimnazjum grali¶my dosyć często, ale teraz tylko jak jestem u kumpla w Zawadzie pod zielon±. Tak to lubię czasem ogl±dn±ć na eurosporcie, ale tak rekreacyjnie.
berafitokoxikduzy
15-06-2009, 16:43
Moja siostra to trenuje codziennie, dla mnie 100x lepszy już jest bilard; d.
Ja gram juz pare ladnych lat mam 2 mistrzostwa mojgo miasta i pare pucharow i paletek wygranych na mistrzowstwach powiatu i wojewodzkich gralem nawet kiedys z mojego kolegi kuzynem ktory byl 13 na mistrzostwach polski ale udalo mi sie tylko raz wygrac na 10 :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.