View Full Version : a to moja postac na main
http://i42.tinypic.com/25h3lls.jpg
narazie expie na draculach :< slaby loot ale lvl nawet leci szybko. czekam na 250 i ms:D
softy mam w bp.:D wiem ze cienkie eq ale sam na nie zarabialem
No to go go 200 itd. :D
A jeżeli chodzi o eq, to na ten lev masz dobre.
latwo powiedziec go go 200lvl;D ale nie chce mi sie narazie expic:< wole sobie siedziec gdzies w depo itd. i patrzyc na ciekawe pk:D
nie zbieraj lota a od 222 na duży resp dacul i d 400 tam expij
pierdol MSy
Drake Banned
11-06-2009, 10:44
Wbijesz 161 i znów zrobisz temat o treści "a to mój 161lvl" ...
@topic
Gz jak sam uzbierałes... Ale tylko gz za eq.. Taki lvl to nic...
Karelq Druid
11-06-2009, 10:59
eq chujowe = czemu?
wh-nic nie daje tylko speeda lepiej m turban nosić 3 do magi
sarpi arm sam ? chuja daje nie masz seta to nie noś tylko b robe potem pande
softy - poco to nie rl że mana drogą i na hunty oplaca się nosić tyle co dostaniesz przez 5min softów używania zastąpi ci 1 manas<lol2 >
Vernereq
11-06-2009, 11:21
Boże, Najpierw temat z 1 ss z rookslayera, teraz z tego chara, koleś ogarnij się! A co do eq, że sam zarabiałeś, to wątpie, że zarobiłeś na sapphire arm, softy, winged... I do tego pewnie only sl nosisz... Zapewne Allegro ^,-
Gz za lvl, jeśli to dla ciebie wyczyn jest -.-
Kapitan Alkohol.
11-06-2009, 12:18
W jakim celu zakładasz tyle bezsensownych tematów ? Char do dupy, a eq to wogolne n/c.
Zbanujcie go plx.
W jakim celu zakładasz tyle bezsensownych tematów ? Char do dupy, a eq to wogolne n/c.
Zbanujcie go plx.
przykro mi ja nie no life jak ty. ja mam wlasne zycie. a do du** to twoja wypowiedz i morda.
przykro mi ja nie no life jak ty. ja mam wlasne zycie. a do du** to twoja wypowiedz i morda.
Dobra możesz nie być no life... ale skąd wiesz że Kapitan Alkohol. jest no lifem... ? moze on woli pograc w ciągu dnia a w nocy iść na impreze... ? nie wiesz nie pisz...
Szczerze... to te Twoje tematy są żałosne... ile ty masz lat 10 ? 12 ? bo wypowiadasz się jakbyś tyle miał... po co wstawiasz 1 ss z postacią która ma niski lvl... jak to już poprzednicy powiedzieli taka postać to NIC...
Dam Ci małą rade... nie rób już więcej takich tematów bo poprostu zaśmiecasz forum.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.