View Full Version : ile bd stal apo rox? xD
Devil Polin
11-06-2009, 12:48
Zastanawiałem sie ile bd stał apo rox?? powiedzcie co sadzicie :):)
http://i40.tinypic.com/ostz5s.png
moim zdaniem juz powinni wylaczyc... bo przez to apo 8.42 upada
No skoro dodali te orshe, nowy quest, itp. to raczej zostanie. To moje zdanie.
Miał być noob ots, zwykły test który miał trwać tydzień.
Ale jak sami widzicie gra na nim po 200 -/+ osób dziennie więcej niż na 8.42 gdy jeszcze nie było rox, więc po co Mortiis miał by go wyłączyć jeżeli gra na nim więcej osób hmm?
⊕ Cineczeq ⊕
11-06-2009, 13:06
A ja myśle, że zostanie, głupcem by był Mortiis usuwając server który zbiera 150 osób~. Prędzej wyłączy 8.42 exp 3x
Maatini.
11-06-2009, 13:07
Moim zdaniem 100lat ; /
sadsadasdasdsadasdsadsadadsad
Zły dział. A tak na prawdę, to nikt nie wiem. >_>
Dokładnie jak napisał Cineq.
APO ROX i 7.6 przynoszą dużo zysku.
Piszę po raz kolejny: tutaj ludzie powinni grać dla zabawy, a nie męczyć się z levelami... :)
17:13 Wicepsiczek: Stworzyles apo rox 8.42 by wiecej osob gralo na 8.42? ;/
17:14 Mortiis: dlatego ze ludzie chcieli noob serwera
17:14 Mortiis: taka jest prawda
17:14 Mortiis: i to widac
17:14 Mortiis: ogolnie na apo przybylo troche graczy
17:14 Mortiis: jezlei oni tego chca to trzeba im to dac jezeli jest to mozzliwe
Zgadzam się z Mortiisem :rolleyes:
Zgadzam się z Mortiisem :rolleyes:
To my chcemy Apo Rox 7.6. ;c Twój topic skończył się na wypowiedzi Akananto i zamknięto temat. To było jego zdanie, a nie Mortiisa.
berafitokoxikduzy
11-06-2009, 13:55
Aff.. i co ? Pograją tutaj ludzie przez jakis czas, a potem ? Znudzi im się to wkoncu.. exp 200x jest na chwilę, na dłuższą metę się nudzi szybko ;/.
To my chcemy Apo Rox 7.6. ;c Twój topic skończył się na wypowiedzi Akananto i zamknięto temat. To było jego zdanie, a nie Mortiisa.
17:14 Wicepsiczek: 7.6 tez jest mozliwe ;d
17:14 Mortiis: ale 7.6 jak mowisz pewnie chca ale co ja poradze jak ja nie mam sily tego robic?
17:14 Mortiis: wszystko jest mozliwe
17:15 Mortiis: ale nie zamierzam tracic na to czasu jak przyniesie to gowniane efekty i bedzie chujowo dzialac.... co chwile res itp
17:15 Mortiis: albo crash
17:15 Mortiis: jezeli znajde sile albo pomysl jak to zrobic to nie ma problemu
O to też się pytałem :)
Harvester
11-06-2009, 14:36
Apo rox przynosi zyski ? Bzdura ! Nie spotkałem jeszcze osoby która by kupiła pacc pod rox przecież ludzie jadą na kontach z 8.42 :D Co oznacza, że na nowym servie raczej dużo Mortiis nie zarobi (jesli zarobi w ogóle).
@down
Cabot ściemniasz, tylko nie wiem po co ... Jesli naprawde sa takie osoby to nie maja pacca a jak sie myle to mi powiedz o kim myślisz.
Wiem, ze i ty przeniosłes sie na rox ale nie muszisz kłamać żeby wyrazić swoja chęć gry tam, gra sporo osob i serva raczej nie zamkną. Poprostu błędem było robienie z niego serva do gry zamiast do tesow ale pokaz mi gracza który kupił pacc tylko pod rox ;]
Apo rox przynosi zyki ? Bzdura ! Nie spotkałem jeszcze osoby która by kupiła pacc pod rox przecież ludzie jadą na kontach z 8.42 :D Co oznacza, że na nowym servie raczej dużo Mortiis nie zarobi (jesli zarobi w ogóle).
I tutaj sie mylisz :D
Znam osoby z ROX które w ogole nie grały na 8.42 ^^ ani na 7.6 :<
@topic
To zależy tylko od ludzi ile ich tam będzie grało.
@Harvester
Po co grac na serwerze na którym gra 30-40 osób dziennie i sie tam nic nie dzieje jeżeli można pograć na serwerze na którym jest 150-200 osób? hmm?
Sam wiesz że jak grało sporo osób na 8.42 też grałem : >
@mortiis
Gracze chceli zmnejszenie cen sd i uh i co? Uhow wogole nie ma w sklepach.. oczywiscie mowie tu o apo 8.42
Zuy Pan, Wręcz Okropny
11-06-2009, 15:16
Up
Gdzie Ty widzisz wypowiedź Mortiisa ? ; o
Wow, elo, super !
APO-ROX-KoX ; o
Będzie długooooooooo : /
Elite Swood III
11-06-2009, 15:41
No i dobrze komu sie chce wbijac 1 lev w 1h nie lepiej 2 min masz cociaz frajde z fry a nie monotone expienie ;/
Tylko powini dodac cos mocnijszego odghaza bo juz ghazy padaja ;/
Zastanawiałem sie ile bd stał apo rox??
Oby jak najkrocej :< . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Loordzix
11-06-2009, 16:04
Dokladnie. Apo 7.6 ROX to by bylo cos.. a nie jakies syfiaste 8.42. Takie z tego 8.42 ze nawet nie ma poi / inq nice /
Na 7.6 wiecej ludzi by gralo, ale mortiis musi robic tak, zeby bylo zle dla graczy.
Oby jak najkrócej. Mortiis zamiast zrobić Apo ROX 7.6, bo z tego co widać jak na razie najwięcej gra osób na 7.6 to musi na odwrót. Mogę się założyć, że by wzrosła liczba osób grających. ^^
Bez odbioru
Kamor ^Inter^
11-06-2009, 16:37
moim zdaniem juz powinni wylaczyc... bo przez to apo 8.42 upada
Istoto... 8.4 juz dawno upadl,przez KOSMICZNE CENY,wiec nie pieprz.
#top
A niech zostanie :D
ALe 7.6 Tez mozna bylo by stawic.
Sir Paprol
11-06-2009, 17:58
Moim zdaniem APO RoX nie upadnie przez tak duża grywalność.
Apo 7.6 ROX niezły pomysł :p
@top
Apo 8.42 prędzej upadnie niż ROX.
Czarodziej Xardax
11-06-2009, 18:43
Mam nadzieje ze jak najkrócej ... i tak jak pan up powiedział mogli by zrobic tego TEST Serva pod 7.6 co exp x1000 byl ;] ( wystarczyl by x200 :P ).
wyłączyć APO 8.42 i zrobić klona 7.6:
exp x50
lot x10
skil x10 (10 x większy niż na APO 7.6)
bo poco test server skoro nic na 7.6 nie jest zmieniane??
@Topic
RoX nie upadnie
Anusiak Wielki
11-06-2009, 20:15
NIech lepiej zrobia APO ROX 7.6 1k exp jak kiedys!!!
Dylus Knight
11-06-2009, 20:57
To jest zbędny temat.
APO-ROX i tak zostaje, bo taka jest decyzja i wystarczy spojzyc na ilosc osob online.
A czy APO-ROX 7.6 będzie czy nie to także sprawa wyłącznie administracji, jak sami mówili są problemy techniczne z 4 serwerem.
Nic nie będzie zmieniane, a natomiast APO 8.42 nie upadło przez APo-ROX, tylko już wcześniej upadało. Bo ciągle nażekaliście że nie ma balnansu że to źle to źle i każdego to odtrącało ... nie mam więcej do powiedzenia na ten temat!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.