Zaloguj się

View Full Version : Kosa pojawia sie pod wieloma postaciami co nie Jaremon ? :D

IrysBanned
11-06-2009, 14:13
No wiec dzis kumpel pisząc do mnie 'chodz na ev' byl jakis koles co mial pk. Nagle pisze do mnie jakis Garqet: Nie bij ich ja jestem z twojej gildi.
Na początku oczywiście nikt nie wiedział u nas że to Kosa no ale jak mam dowody to już warto je dać... ;)
http://i40.tinypic.com/1zceptu.jpg
http://i39.tinypic.com/4pz2o1.jpg
Proszę moderatorów o to, żeby nie usuwali tego tematu. Nie oszukal on mnie ani nic, ale jest to ostrzeżenie dla wielu ludzi którzy go nie znają, pod postacią thiefa zarówno jak i Jaremona. Jak praktycznie każdy zaawansowany gracz apo wie Kosa Sorcerer (teraz już Jaremon ;)) to chyba najwiekszy thief w historii APO. Tak wiec ludzie którzy go nie znają uważajcie, kradnie on na wszelkie sposoby.

^Akynaoo
11-06-2009, 14:21
Nie wywyzszaj go tak bo nie jest najwiekszym zlodziejem w historii apo. To noob i czesto jak widze zazalenia na forum, jak to Kosa oszukuje to az smiac mi sie chce jak mozna sie na takie proste oraz idiotyczne numery nabierac. Poloz pandeme na dp i odejdz no chyba tylko debil tak zrobi. Kosa frajer i tyle.

Old Knighcik
11-06-2009, 17:29
Tak garqet to kosa sorcerer. Wiem , ze to on bo wczoraj go ubilem i mi grozil , ze zobaczymy jak ban z kosy zejdzie xd.

Pozdrawiam

Exevo knight
11-06-2009, 18:01
No i na cholerę założyłeś ten temat?! Kosa wykorzystuje noobów APO. Widocznie jest ich tylu, że aż ciężko zliczyć. Close topic plx :)

IrysBanned
11-06-2009, 19:05
@Up
Upośledzony jesteś? Napisałem po co to założyłem. Jest to ostrzeżenie :)

Angeliqe
12-06-2009, 09:33
Niewiem po co ten temat..
Znam kose i jego takie tematy ciesza a nawet bawia. Jeżeli chodzilo o to zeby go rozbawic to napewno ci sie udalo:)
Ta kosa kradnie..Jak jestes noobem to dasz sie okrasc jak nie to chyba logiczne ^.-

Jemu to raczej obojetne czy ktos sie dowie ze Kosa Sorcerer to Jaremon^^

IrysBanned
12-06-2009, 12:46
no nie wiem bo jakos jeszcze tydzien temu zaprzeczał tej srpawie i próbował sie wykrecac a po 2 nie jest mu obojetne bo tak juz nikt mu nie ufa a na postaci na ktoorej jest malo znany moze wiecej ludzi ojebac ^^

Kapitan Alkohol.
12-06-2009, 12:49
Ja sie dziwie ze ten pies nie ma jesczze delete i ban na ip _._