View Full Version : Banik Jak Zwykle Gellert ; )
Rafiii123
11-06-2009, 21:18
siemka all sluchajcie.. nowine.. Pan Gellert banuje od dluzszego czasu za DARMOCHE !!;( to kpina dostalem bana na Tomex pall za handel/wymiana a napisalem na trade sell panda !! dobre co ? prosze o rozpatrzenie tego tematu.
Pozdro
Seviper 2.0
11-06-2009, 21:21
http://i40.tinypic.com/3468eu0.jpg
Za free to możesz co najwyżej wpierdol dostać.
Close plx.
Nie mowie, ze nie moglem sie pomylic. W takiej sytuacji trzeba bylo napisac od razu po otrzymaniu bana, jesli ten byl faktycznie przypadkowo (moglo przesunac sie okienko trade). Wtedy bylbym w stanie sprawdzic czy byl to ban sluszny, czy tez nie. Dlaczego nie napisales od razu? Teraz co ja moge zrobic? Nic. Na slowo nie moge odbanowac, przykro mi, tak moglby sie tlumaczyc kazdy.
Tak w ogole, to zly dzial. Zrob jeszcze 15 takich tematow, zeby na pewno kazdy go zobaczyl.
^Akynaoo
11-06-2009, 21:33
@up
Szkoda, ze tak rzadko akceptujesz mozliwosc pomylenia sie.
@topic
Odczekaj bana. Chocby nawet sie pomylil to i tak sie nie przyzna. Duma nie pozwala.
19Fifi64
11-06-2009, 21:36
Takie coś to do skargi i odwołania może?
Takie coś to do skargi i odwołania może?
Ludzie nie rozumiom .
Assil Dfa
11-06-2009, 21:45
@up
Szkoda, ze tak rzadko akceptujesz mozliwosc pomylenia sie.
@topic
Odczekaj bana. Chocby nawet sie pomylil to i tak sie nie przyzna. Duma nie pozwala.
Żebyś wiedział ;], GM Gellert po prostu sypie banami jak Sieka kiedyś xD, pamiętam bo afkując w dp dostałem bana za botowanie...
Kamor ^Inter^
11-06-2009, 21:48
Za free to możesz co najwyżej wpierdol dostać.
Close plx.
W dzisiejszych czasach i to nie jest coraz cześciej za darmo :/
#top
Masz pecha,lub tutek sie pomylil.
A swoja droga nie podoba mi sie on...
Rafiii, na twoim miejscu nie liczyłbym na to, że ktoś Cię odbanuje. Najlepiej przygotuj się na to, że jakiś czas nie pograsz swoim charem i tyle.
Gallert - nie znam Cię, ale sorry, skoro dostałeś funkcję GMa, to moim skromnym zdaniem powinieneś być na tyle odpowiedzialny i nie popełniać takich głupich błędów. Tłumaczenie, że się okienko trade przesunęło jest dziecinne. Dobra rada - zawsze sprawdzaj czy się okienko trade nie przesunęło zanim wydasz już "wyrok".
Lord_Mezzo
11-06-2009, 21:55
Pomyłka............?Rozumiem jakbyś się pomylił przy 1-2 razie ale ty się mylisz juz 4717474274 razy (i za każda pomyłkę gracz musi płacić banem i utrata pacca...)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.