View Full Version : Co zrobic zeby nagrana plyta z mp3 dzialala w samochodzie
Witam. Mam pytanie do wszystkich. Czy wie ktos co mam zrobic zeby nagrana plyta z piosenkami mp3 dzialala w samochodzie? Bo nagralem juz jedną plyte i nie chce odtworzyc w samochodzie..
@Edit
Radio w samochodzie jest razem z samochodem i raczej nie da sie wymienic a nawet jak sie da to nie chce ;]
A jak zmieniac na audio?
Zmienić radio na lepsze? :<
^Akynaoo
11-06-2009, 21:42
Pewnie Twoje radio nie odtwarza mp3. Sa dwie opcje. Pierwsza to zmienic radio. Druga to konwertowac utwory z mp3 na audio. Wiadomo, ze takich przekonwertowanych utworow wejdzie Ci na plyte o wiele mniej niz w formacie mp3 (kolo 20). Lepiej tak niz kupowac nowe radio Xd
Taki se pazdzioszek
11-06-2009, 23:01
Po prostu tworzysz Audio CD w jakimkolwiek programie do nagrywania z tą opcją...
@Dałn
Takie bezsensowne posty chyba nie są mu potrzebne:{
Musisz poczuć 100% szatana kocie!
XideBanned
11-06-2009, 23:25
Przed dodaniem muzy w nero, clicknij dodaj pliki, a nie pliki audio, bo wtedy nie zapisuja sie w formacie mp3 tylko jakims innym
Pewnie Twoje radio nie odtwarza mp3. Sa dwie opcje. Pierwsza to zmienic radio. Druga to konwertowac utwory z mp3 na audio. Wiadomo, ze takich przekonwertowanych utworow wejdzie Ci na plyte o wiele mniej niz w formacie mp3 (kolo 20). Lepiej tak niz kupowac nowe radio Xd
Dokladnie xD Tez mam w samochodzie radio Philipsa na audio ;D Ale co tam, lepsze takie niz mialby byc kaseciak :P
Jaros Jaroz Jaro
12-06-2009, 12:50
Sciągnji program BurnAware Free. i tam zaznaczasz "twórz płyte cd z mp3"
działa na bank bo ja tak nagrywam.
Sorc King
14-06-2009, 19:43
A ja mam w aucie na kasety i jestem pro :> . Proponuje zmienić radio albo zamienić na mp3 xD. Każde można wyjąć nawet te seryjnie montowane. Nie ma takiego, którego się nie da :D. Pozdro
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.