Zaloguj się

View Full Version : Lagi ! :<

Kapitan Alkohol.
11-06-2009, 22:28
Może mi ktos powiedziec co sie dzieje na 7,6 ostatnio ? Takie lagi ze 730 ed sie an 2x king składam _._ I nei jest to mój net bo jak gadam z ludzmi na vt/gc to tez maja ;x A co najciekawsze ze na 8,4 i rox takich lagów nie ma. Moze mi ktos powiedziec co sie dzieje ? -.-

^Akynaoo
11-06-2009, 22:35
Ja nie mam lagow. Wpisz w wiersz polecen (uruchom --> cmd --> enter) 'ping intergaming.pl -n 25' i wklej tutaj. Dziwne, ze jezeli ip jest takie samo dla 8.42 i rox to tylko na 7.6 masz lagi.

Btw. ja tez czasem lapie freezy np. na 10 min, ale to raczej wina mojego neta. Za kazdym razem jak masz lagi to wpisuj to polecenie w cmd i sprawdzaj pingi. Jezeli pingi masz w porzadku to mozesz miec poblokowane porty i dlatego masz lagi. Jezeli pingi masz dobre to skontaktuj sie z administratorem sieci i powiedz o co chodzi.

Lord_Mezzo
11-06-2009, 22:37
Przez APO-ROX..............................................

Tez mam lagi na 7.6 ale mi to teraz nie przeszkadza bo mam bana ;p

Pall the Ziom
11-06-2009, 22:48
Na 8.42 tez mam takie lagi.. I tez nie jest to moja wina (internetu)
TO jest przez ROX ;s

Dylus Knight
11-06-2009, 23:09
"Najlepiej zwalić wszystko na nowego"
Cytuje tutaj to ponieważ jest taka sytuacja, gdyż wszystko zwalacie na APo-ROX.
Sami widzicie że 3 serwery to już mały problem techniczny a wy chcecie 4 serwer.
To są częste zapisy serwera przynajmniej na ROX i 8.42, więc przyzwyczajcie się.
LUB PROSZĘ WEJŚĆ W OPTIONC > GRAPHIC > ADVENCED i ustawic odpowiednio do swojego neta/kompa.

ﻯWiceps
11-06-2009, 23:13
"Najlepiej zwalić wszystko na nowego"
Cytuje tutaj to ponieważ jest taka sytuacja, gdyż wszystko zwalacie na APo-ROX.
Sami widzicie że 3 serwery to już mały problem techniczny a wy chcecie 4 serwer.
To są częste zapisy serwera przynajmniej na ROX i 8.42, więc przyzwyczajcie się.
LUB PROSZĘ WEJŚĆ W OPTIONC > GRAPHIC > ADVENCED i ustawic odpowiednio do swojego neta/kompa.

Ty mistrzu najlepiej wiesz! Pierdolisz głupoty, a nie wiesz że APO 7.6 stoi na oddzielnej maszynie niż APO 8.42 i APO Rox?

@topic
Może przeprowadzają testy New APO 7.6 xd

Dylus Knight
12-06-2009, 00:27
@Up
Kultury cie nie nauczyli w domu?
Na publicznych forach należy się odnosić z kulturą.
Wogóle chyba nie zrozumiałeś chłopcze mojego postu :>
A o 4 serwerze możecie zapomnieć w najbliższym czasie :>

frano1
12-06-2009, 22:30
Nie wiem czemu moje posty cały czas ktoś usuwa...
Tu podobno panuje wolnośc słowa.
A mi posty usówacie.
Dlaczego?
Ja sie pytam i chce wiedziec.

Kapitan Alkohol.
13-06-2009, 00:45
Myslałem ze to zwiazane z tą karna sieciowa o której pisaŁ Mortiis, ale jest ciagle to samo - lagi takie ze głowa mała i jak rozmawiam z ludzmi to tez takie maja ... Dzis padlem z 20 razy (na pk moze 5 z tych 20) all przez lagi ...

Doktor sypki robak
13-06-2009, 01:06
Tez mam lagusy rzaluwa mam nadzieje ze to zrobia xd
Lagi jak cholera

Siohacz
13-06-2009, 20:58
u mnie brak lagow. od czasu do czasu ale malutkie . spowodowane przez coraz wieksza ilosc boterow. gmowie proboja z tym walczyc ale tych debili co raz wiecej;/

Holix
13-06-2009, 21:30
Przy 3 Servach widocznie musi tak byc...