View Full Version : Gellert & Apo /facepalm
czesc czołem , nie sądziłem że od kiedy tutaj gram zacznę pisać na tym forum z nadmiernym analfabetyzmem ale cóż kryzys, słowniki drożeją rozumiem ale przejdziemy do rzeczy.
Z apo styczność mam od paru dobrych lat ale tego co się teraz dzieje już nie trawie ; >
Pan Szanowny GM Gellert(Kto to :D?) bierze chyba swoje jakże zacne i fhóy poważne obowiązki zbyt do serca, widzę jak ludzie tutaj się na niego skarżą (ja niestety nie należę do neo kidds aka "darz cosik plx?" i nie będę bluzgał Waszych starych chociaż imho czasami trzeba haha) i zauważyłem, że Pana Gellert'a dosyć często.
Rozumiem, że Gellert ma bandę neo kidds do pilnowania ale niech do ciężkiej cholery nie odbija się to na normalnych graczach. Ostatnio wróciłem do gry na *****o zgrozo jest gorzej niż było !) i już dzisiaj dostałem namelocka od Gellert'a za bezsensowny nick "Xrz" :D Nawet nie mogłem wyjaśnić co znaczy ten nick i , że to nie kombinacja liter aka "Abc" na wielu otsach i nie tylko miałem nicki "Xerez", "Xeres" czy właśnie "Xrz".
Ponad to widzę o wiele bardziej "bezsensowne nicki" typu "Mariósz Elder Rycerz"(który jest paladynem ROTFL!) także radzę najpierw zastanowić się ,a potem name locki czy też bany sypać.
Społeczność Apo zeszła na psy, nie dość że gracze robią burdel to ekipa widzę też czasami przesadza ; >
To co się dzieje z Apo teraz można porównac do conajmniej bandy przedszkolaków, z których kilka chcę się wywyższyć ; )
Pamiętajcie trawa jest zielona , słońce świeci więc radzę wyjść na dwór/ do znajomego gdyż ta gra rzuca się na móżg co poniektórym ; )
<puścił bąka> żegnam bez podrowienia, ***** ; >
Zmanierowany
12-06-2009, 10:53
straszne, naprawde : (
Pierf czeba mniec qómpli bo od tipi sie ih trci wienc wiez...
Gellert, szczerze nie wiem po co tu jestes, zeby na apo gralo mniec (normalnych) osob? :)/ twoje bany / nl'e sa porazające :* Cya
MaNIeK211294
12-06-2009, 10:58
weź człowieku :P ostatnio jak byłem na vulcano z qmplem na queen i zeszliśmy do sonii na afk na chwile, wracamy a ty Gellert do nas: ładne wykorzystywanie błędów gry... o co chodzi nie mam pojęcia :P afkowaliśmy se grzecznie w depo a wcześniej tylko expiłem a qmpel mnie siohał... WTF?!
@namelocks: a nicki typu: "Niezgorszy Mag" czy " XXX (x jakies imie czy coś) Knight" a np. jest druidem no to k**** ludzie... Ja dostałem namelock bo jakiś noob z 15 lvl se zrobił nick silver knight ( mój byl Silver Knight ) i wysłał gm'owi. Parodia komedii :S
Nick nie opisujący postaci
Typu:
Gfdfdfgrg
HaHa
Jakich problemow jeszcze zaczniecie sobie szukac? Twoj nick Rzr rowniez zostanie zbanowany (namelock). Tak w ogole to ile razy trzeba powtarzac, ze to jest zly dzial?
weź człowieku :P ostatnio jak byłem na vulcano z qmplem na queen i zeszliśmy do sonii na afk na chwile, wracamy a ty Gellert do nas: ładne wykorzystywanie błędów gry... o co chodzi nie mam pojęcia :P afkowaliśmy se grzecznie w depo a wcześniej tylko expiłem a qmpel mnie siohał... WTF?!
@namelocks: a nicki typu: "Niezgorszy Mag" czy " XXX (x jakies imie czy coś) Knight" a np. jest druidem no to k**** ludzie... Ja dostałem namelock bo jakiś noob z 15 lvl se zrobił nick silver knight ( mój byl Silver Knight ) i wysłał gm'owi. Parodia komedii :S
Wykorzysywanie slabosci gry - chodzilo to "dasz mi tp?"
Powaznie dostales takiego namelocka? Ciekawe od kogo... ;| Jakos nie ma Twojego nicku w namelockach...
/down
10 dni temu mnie tu nie bylo ;)
Nemzzist
12-06-2009, 11:01
10 dni temu dostalem banna za (podobno bocenie) Myslisz kochany Gellercie ze jestem na tyle durny zeby wywalac kase na jakies glupie boty by pograc kilka dni? Jestem swiadkiem jak "Xrz" dostal banna cytuje "za Name Locka" Dzisiaj znowu malo nie dostalem banna bo utrzymalem na sobie 2 dracule z healerem... ; O (128 lvl knight)
PS: Apel do Adminow - Radze ograniczyc tzw "wladze Gellerta" bo za pare dni online spadnie do zera... nie bedzie kogo bannowac to bedzie wywalal NPC za macro.
Gellert wanna be Geralt - udlawcie sie tymi 10 zl ktore dalem za pacca - 2 graczy mniej ;] zycze powodzenia i szczere wspolczucia dla Mortiisa : o
Nicki Waszych graczy w chuj opisują ich postacie naprawde ! :D
MaNIeK211294
12-06-2009, 11:02
@Gellert: a to ja pisałem dasz mi tp kurna?
tak dostałem taki namelock i nie mówie że to byl od ciebie... omg
pozdro & poćwicz dostane next namelock?? -.-'
Nemzzist
12-06-2009, 11:06
Widze, nasz "koFFFannYY" Gellert probuje robic kariere pseudo gma... haha jestem ciekaw co by pomyslal admin servera gdyby sie dowiedzial ze jego pies bannuje graczy za GRANIE. ONLINE 50. GL & HF
Te 50 osób to będzie , 1 gm i jego 49 nabów porozsiewanych po depotach z hotkeyami "dasz cos????????????????????????"
gg no re.
19Fifi64
12-06-2009, 11:14
10 dni temu dostalem banna za (podobno bocenie) (cut)
Tak, jasne. Wszystkie bany są niesłuszne.
LUDZIE ZASTANÓWCIE SIĘ CO PISZECIE
Mc Maciek
12-06-2009, 11:52
Ja pierdziele jak Wy się go czepiacie! Ale cóż, tak jest zawsze: przyjdzie nowy GM, to trzeba go zjechać i zrównać z ziemią, a co! Tak samo było ze mną. Na Forum podczas, gdy byłem moderatorem wszystko było w cud, miód! Aż tu nagle pojawia się Xantar, nikt nie wie kim on jest... No to co, trzeba go zeszmacić! I jazda po Xantarze, a z drugiej strony pochwały dla Mc Maćka! Xantar jest nowy, trzeba go zgnębić!
Uwierzcie, że nie ma banów za free. Botterzy dzielą się na tych, którzy po upomnieniu przyznają się do błędu i wyłączą bota i na tych, którzy kurwując wyśmieją Tutora/GM'a wmawiając, że bota nie mają i będą nadal perfidnie bocić... A potem płaczą na Forum, bo Tut/GM jest siaki i owaki!
BTW znając życie, Gellert to jest Nixon lub Arhadus.
@down
A czy na zmianę nicka potrzeba Ci kilku dni, że tracisz PACC? Nie rozśmieszaj mnie :D Zmiana nicka to kwestia kilku minut :D Poza tym, to, że masz PACC nie oznacza, że GM nie ma prawa za Tobą "ganiać".
Nie płaczę bo to tylko gra (RLY!) tylko , że nie płaciłem 10zł za pacc żeby teraz mnie pseudo MistrzGry ganiał i truł dupę o nick ; > (co innego jakbym miał te nicki typu - Twoja Stara to GM czy cos X___x)
A Tobie Mc Maciek radzę dać w podpis jeszcze większą czcionką "ORTOGRAFIA" anie fotografia ; ) bardziej graczom się przyda.
@edit
Super , chciałem zmienić Rzr na - Nikestyler/razor/whatever (wszystkie jakie próbowałem byly wolne) ale piszę, że jest zajęty.
ok.
Nemzzist
12-06-2009, 12:09
Mhm... uwazasz ze nie slusznie wnosze skarge? Zobacz inne tematy kochasiu... Wytlumacz mi, dlaczego go bronisz? 3/4 graczy uzywa bota... Jak wspomnialem wczesniej nie jestem takim debilem bym mial problemy z uhaniem/manasowaniem. W zyciu bym nie kupil bota ;] Gellercie kochaniutki nasza ty gwiazdko, daj mi 1 powod ze uzywalem bota. Jesli go nie masz... to dlaczego bezpodstawnie bannujesz? Osobiscie jestem za naborem nowych GM'ow - ale takich ktorzy bannuja idiotow ktorzy zasmiecaja dp swoimi DAJ COS. Wracajac do nickow... Czy uwazacie ze nick "xrz" jest gorszy niz "knight" albo "Muj Mega Sorc Dragon Maly" a co gorsza np "Mortiis to chuj"?? Rozumiem... nowy gm... oswaja sie z otoczeniem oke... niech sobie zyje... Niech zajmie sie powazniejszymi sprawami niz szukanie "kogo by tu zbannowac" wogole to pierdolcie sie wszyscy... bb
Petticus
12-06-2009, 12:19
1.Gje jem ma zawsze racje
2. Jeśli Gje jem nie ma racji to patrz pkt pierwszy..
Do jasnej ciasnej (moze byc ciemnej) Sami dobrze wiecie e placzecie bez powodu... moge sie zalozyc ze 11/10 z tych co sie wypowiedzieli w tym temacie boci...
A te namelocki to myly bardzo sluszne i nie ma co do tlumaczenia przy nicku "Xrz"
Dajcie sobie siana i idzcie pooddychac swiezym powietrzem... To Wam dobrze zrobic
Zegnam
BTW znając życie, Gellert to jest Nixon lub Arhadus.
Nie, nie mam pozycji na żadnym z serwerów APO, ale bardzo prawdopodobne, że jest to Nixon lub Guest, gdyż od wyboru nowych tutorów bardzo rzadko widuję ich na forum.
Seviper 2.0
12-06-2009, 12:49
"koFFFannYY" Gellert
Zobacz inne tematy kochasiu...
Gellercie kochaniutki nasza ty gwiazdko
Masz coś nie tak z dupskiem pedale?
@Avar
Wyjdź z tego forum aka pierdolnij się w głowę.
Ale pierdolicie...
Zawsze jak przychodzi nowy tutor, to są tutaj tematy więc się Gallert nie przejmuj i nawet się tutaj nie udzielaj, bo nie ma sensu.
Moim zdaniem nowi tutorzy spisują się dobrze.
19Fifi64
12-06-2009, 12:52
btw 19Fifi64 - miales kiedys bana za cokolwiek? Nie? Jeszcze dostaniesz, jak bedziesz mial banna... i w glebi siebie powiesz ZA CO *****? to wtedy zrozumiesz.
Tak miałem za nabijanie postów - bo nie gram już jakiś czas. ;)
"bedziesz" - "to se bede"
Nie, nie mam pozycji na żadnym z serwerów APO, ale bardzo prawdopodobne, że jest to Nixon lub Guest, gdyż od wyboru nowych tutorów bardzo rzadko widuję ich na forum.
ahahahaha... Guest? lol.... przejebanie by było :rolleyes:
Nixon lub Akananto albo obaj ;)
@Arhadus
Jestem na forum kilka godzin dziennie. (Invisible) :)
Gellert to nie ja.
@Topic
Temat zamykam, jako iż znajduje się w złym dziale. :)
Jest specjalny dział od Skarg i Odwołań.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.