PDA

View Full Version : pomocy !!!! moje konto !

pasikowie
12-06-2009, 17:54
witam was... :)
nie moge sie zalogowac na konto juz ponad miesciac... patrzylem na stronce czy nie byl to hack, ale raczej nie ;/, poniewaz nikt na tej postaci nie gral od kad nie moglem sie zalogowac... nie moge przywrocic hasla na stronce, poniewaz nie przychodzi mi moje haslo... znam wszystkie dane do konta !!!
pisalem do Moriisa na jego e-mail ale nie odpisal (czekalem z 35 dni)...
znam kilka osob ktore mogly by potwierdzic ze to moje konto...
prosze o szybka odpowiedz...

PS : przepraszam ze nie uzywam polskich znakow ale mialem wypadek na motorze i sprawia mi to trudnosc ;/

Old Dzolo/Seba :)
12-06-2009, 18:00
Możliwe, że Twoje konto zostało usunięte z powodu botów lub czegoś innego. Albo zostało usunięte, ponieważ nie logowałeś się ponad 2 miesiące. Napisz jeszcze raz do Mortiisa na mail'a, możliwe, że wiadomość nie doszła lub Mortiis przez przypadek usunął ją.

pasikowie
12-06-2009, 18:12
Możliwe, że Twoje konto zostało usunięte z powodu botów lub czegoś innego. Albo zostało usunięte, ponieważ nie logowałeś się ponad 2 miesiące. Napisz jeszcze raz do Mortiisa na mail'a, możliwe, że wiadomość nie doszła lub Mortiis przez przypadek usunął ją.

Jak to z powodu botow ??
Logowalem sie na konto, dosyc czesto...
A do mortiisa pisalem z 3 razy :D

Emo
12-06-2009, 19:37
Pogódź się najlepiej z myślą, że nie odzyskasz konta. I tak za niedługi czas ten temat zostanie zamknięty, przed tym zbluzga cię jeszcze horda noobków, że trzeba pilnować swojego konta itp. Najbardziej wiarygodne wydaje mi się usunięcie z powodu zbyt długiego nie logowania się. Skoro pisałeś do Mortiisa 3 razy i nie dostałeś odp. to pewnie jej nie dostaniesz. Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia?:)

@Down
W takim razie nie mam pojęcia co to może byc. Może po prostu Cię ktoś hacknął? Masz jakieś antywiry? Ściągałeś ostatnio jakiś syf na kompa?

pasikowie
12-06-2009, 21:13
Pogódź się najlepiej z myślą, że nie odzyskasz konta. I tak za niedługi czas ten temat zostanie zamknięty, przed tym zbluzga cię jeszcze horda noobków, że trzeba pilnować swojego konta itp. Najbardziej wiarygodne wydaje mi się usunięcie z powodu zbyt długiego nie logowania się. Skoro pisałeś do Mortiisa 3 razy i nie dostałeś odp. to pewnie jej nie dostaniesz. Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia?:)

Ale logowałem się non stop na to konto :D tylko pewnego dnia nie moglem na nie wejsc xd

a za zyczenia dziekuje !

Matula ^^
13-06-2009, 13:08
Wpisując pasy pamiętaj:

1.Czy nie masz wciśniętego capslocka.
2.Poproś by ktoś wpisał za Ciebie te pasy, może jak masz prolbemy po tym wypadku może Ci się coś mylić w pisowni.

Upewni się czy ta postać na pewno jeszcze jest.

1.Podaj nam nick
2.Wpisz w wyszukiwarce APO nick postaci
3.Wpisz na skust.info (APO FanSide ) nick postaci

Jeżeli postaci nie ma to jak Ci się chce to nie szukaj już albo:

1.Poszukaj czy nie została już skasowana (lista baanow)
2.Poszukaj w liście name locków.
3.Przeskanuj komputer na obecność keylogerow, hackow.

Jeżeli postać jest:

1.Zakładaj teamty na forum do skutku aż Ci ktoś z obsługi nie odpisze.
2.Pisz do Mortiisa ile wlezie.
3. Załóż nowa postać, będziesz mógł grac w czasie oczekiwania na passy.

Myślę że te pare rad przyda się każdemu.

~Wracaj do zdrowia :)

.:Speed Fireman:.
16-06-2009, 23:11
Jakiś czas temu miałem podobną sytuację jak Ty. Nie mogłem się zalogować, ponieważ obraziłem Siekę. Napisałem do Mortiisa, przeprosiłem i konto zostało odblokowane.
Być może to samo spotkało Ciebie.