Zaloguj się

View Full Version : Need 1 Komende

WebStar
13-06-2009, 11:35
o to chodzi ze mam np. awp i mi strzaly skonczyly i kilke r(zeby zmienic magazynek) i daje sobie np. na dgl i mi sie awp zmienia jak mam w lapie dgl moze jakos zrozumiecie xD?

Simi
13-06-2009, 11:37
Nie rozumiem.

Arcik
13-06-2009, 11:43
Autorowi chyba chodzi o to że gdy zmienia magazyneg w awp i zmieni na inną broń żeby ten magazynek się zmienił a nie tak ja jest że musi mieć cały czas tą broń...

niestety nie wiem jak pomóc ale chyba dobrze przetłumaczyłem to o co Ci WebStar chodziło...

WebStar
13-06-2009, 12:38
mam awp i mam 5 kulek i i chce zmienic magazynek ale klikam przycisk R i sie zmienia daje przycis Q na digla i wale z niego a w tym czasie zmienia sie magazynek z awp tera moze zrozumiecie xD?

Simi
13-06-2009, 12:59
mam awp i mam 5 kulek i i chce zmienic magazynek ale klikam przycisk R i sie zmienia daje przycis Q na digla i wale z niego a w tym czasie zmienia sie magazynek z awp tera moze zrozumiecie xD?

I co w związku z tym ?

Bald Drah
13-06-2009, 13:34
Chyba chodiz o to jak to zrobić że wali z awp kończy się ammo zmienia na inną broń a tam samo się zmienia :D

Taaak? Masz w awp 0 ammo klikasz R i zmieniasz na inna broń? i chcesz żeby się tam przeładowało??

Ishaus
13-06-2009, 13:59
Takie rzeczy to tylko w Erze.
Widziałeś kiedyś, żeby ktoś zmieniał magazynek w snajperce i naraz strzelał z Dgl'a? Pozdrówki kolego, poćwicz lepiej klikanie w R i cierpliwość.