Zaloguj się

View Full Version : Gothic II Bug który uniemo??iwia zako?czenie gry

*Razor*
13-06-2009, 13:23
Siemka mam taki bug że gdy przy ostatnim smoku lodowym nie moge naładować oka innosa gdy podchodze z "Ognistym Sercem smoka" i Okiem innosa do Stołu alchemicznego bohater nie chce ładować tylko mówi

"Czym?" "Jak?" Gram bez cheatow i pobiegłem do ostatniego smoka lodowego gdy zrorientowałem sie ze nie naładowałem oka tepnełem sie do Zamku i nie chce zaloadować oka czy musze grać od początku ? ;p

Smok Orzywieniec gryźie glebe nie trzeba mi już pomagać :] dziękujmy Adolfowi że mi pomógl przejść gothica bez CZITOW :>

@Down

Właśnie nie mam wczesnego loadu ale chyba zagram od początku bo sporo misji nie zrobiłem a zawsze chciałem spróbować Magiem :>

@down 2x

Menzurka ? poco mi menzurka jak ja mikstur nie robie tylko "ODNAWIAM OCZKO INNOSKA" dzienx jednak kupiłem menzurke i zadziałalo :] temat do zamknięcia wszystkie oprocz smoka orzywieńca smoki nie żyją

Emo
13-06-2009, 13:32
Skoro mówi "czym", "jak" itp. to wygląda na to jakbyś tego serca w ogóle nie miał. Spróbuj po prostu wczytać wcześniejszy zapis gry i zabić ognistego smoka. Jak już przejdziesz grę, czego z całego serca Ci życzę, to poćwicz troszkę nad składnią zdań.

Adolf Hitler
13-06-2009, 13:34
Menzurka? .

Daaron
13-06-2009, 21:59
Dokładnie jak powiedział Adolf*. Musisz mieć menzurke. A jak nie masz serca to po prostu użyj kodu:

insert innos_zorn xD.

Ja kiedyś przy Black Trollu stanąłem jak Mnie ciepnął koło miasta Khorinis wylądowałem ;d.

@Edit
MENZURKA JEST POTRZEBNA DO KAŻDYCH ZABAW ALCHEMICZNYCH A TO JEST ALCHEMIA!!!