Zaloguj się

View Full Version : Bloodrook,Bloodrayne To oszust...

Pis
13-06-2009, 20:31
Kilka Dni temu chcialem sie zamienic kasa main na kase Rooq z Bloodrook.
powiedzial ok. zamienie sie i tak jakos wyszlo ze mnie oszukal na 32kcc...
Powiem Jedno jeszcze Bloodrook nie znalem od tej strony tym bardziej ze hlvl moze tak zrobic ale to teraz widac ze Bloodrook to nie tylko NOOB ale i thief...

Siohacz
13-06-2009, 20:41
blood znam bardzo dobrze. nawet jesli cie oszukal... dowody poprosimy:> a poza tym 80% ludzi oszukuje rook/main a przeciez w regulaminie:5 - Game Master/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za wszelkie transakcje dokonywane przez graczy. Gracz nie może prosić o pomoc w przypadku oszustwa. wiec raczej nic na to nie poradzisz. pozdro

Pis
13-06-2009, 20:47
blood znam bardzo dobrze. nawet jesli cie oszukal... dowody poprosimy:> a poza tym 80% ludzi oszukuje rook/main a przeciez w regulaminie:5 - Game Master/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za wszelkie transakcje dokonywane przez graczy. Gracz nie może prosić o pomoc w przypadku oszustwa. wiec raczej nic na to nie poradzisz. pozdro

ciekawe czy ty bys tak samo mowil jak by to ttak ciebie wyruchali na tyle kasy
no i co ze jest tak w regulaamine kazdy wymienia i z blood wymienialem sie tyle razy juz a teraa takie cos odwala...

simzonek
13-06-2009, 20:47
He he no to Magnatek masz posprzątane. Na 2 raz uważaj :). I co z tego ze hlvl ? Hlvle tez mogą orypać :)
Pozdro :D od Vimpex'a :)

Siohacz
13-06-2009, 20:49
ciekawe czy ty bys tak samo mowil jak by to ttak ciebie wyruchali na tyle kasy
no i co ze jest tak w regulaamine kazdy wymienia i z blood wymienialem sie tyle razy juz a teraa takie cos odwala...

no trudno. mnie tez czasem oszukiwano ale nie plakalem jak ty:< no tak... ciezko zarabione pieniadze na apo. w sumie allegro fajna stronka ^^ pozdro.

Siohacz
13-06-2009, 20:49
simzonek ty tez thief i tez jakos zyjesz juz nie pamietasz warrior helmeta bohow i 2 cc? niby new owner. gowno prawda...

Pis
13-06-2009, 20:54
no trudno. mnie tez czasem oszukiwano ale nie plakalem jak ty:< no tak... ciezko zarabione pieniadze na apo. w sumie allegro fajna stronka ^^ pozdro.

Jak allegro fajna stronka to sie nia podetrzyj i po hu... ciskasz innym bajer ze niby kupuja sam jestes dziecko neo i allegro kid wiedz daj soie spojoj i nie wypowiadaj sie wiecej...:cool::cool::cool::cool::cool::D:D:D

Siohacz
13-06-2009, 21:01
zabronisz mi allegro kidzie?;o kazales mi sie na rooku wypowiedziec to wypowiedzialem sie. to ze jestes naiwny to twoja sprawa

Pis
13-06-2009, 21:03
zabronisz mi allegro kidzie?;o kazales mi sie na rooku wypowiedziec to wypowiedzialem sie. to ze jestes naiwny to twoja sprawa

jak kupujesz all na allegro to jest got ale nie mow albo nie wmawiaj ze allegro fajna sprawa bo chu... wiesz o tym i sie mondrujesz...

Siohacz
13-06-2009, 21:06
wlasnie sam nie proboj mi wmawiac ze ja kupuje dobra. zamknijcie ten idiotyczny temat. jak nie ma wogole dowodow to i tak gm nic nie zrobi ^^

Pis
13-06-2009, 21:32
wlasnie sam nie proboj mi wmawiac ze ja kupuje dobra. zamknijcie ten idiotyczny temat. jak nie ma wogole dowodow to i tak gm nic nie zrobi ^^

jak ci sie nie podoba to po kiego wacka sie wg wypowiadasz zal.pl
szkoda slow/...

Rumix
13-06-2009, 21:34
Masz Nauczkę ; )

Wnorass
13-06-2009, 21:40
Dałeś się "wyruchać"? Twoja wina. GM Ci za ch.ja kasy nie odda, a Bloodrook nie zostanie ukarany z braku dowodów.

Pis
13-06-2009, 22:02
Dałeś się "wyruchać"? Twoja wina. GM Ci za ch.ja kasy nie odda, a Bloodrook nie zostanie ukarany z braku dowodów.

zal mi was tu nie chodiz o dowody ani o oddanie kasy przez gm tylko tu chodzi o zjebanie opinji BlooDrook a niw wy mi wyjszdzace z jakimis dowodami stalo sie to sie stalo trudno co sie stalo juz sie nie odstanie ale jakl dla mnie to juz na zawsze pozostanie thsif i nóób...

simzonek
13-06-2009, 22:12
Kurfa ja wiem o tym ze Blood ojebal ale chuj dowodow nie masz nikt nie uwierzy :<. A magnatek ma nauczke :)

Siohacz
13-06-2009, 22:31
zal mi was tu nie chodiz o dowody ani o oddanie kasy przez gm tylko tu chodzi o zjebanie opinji BlooDrook a niw wy mi wyjszdzace z jakimis dowodami stalo sie to sie stalo trudno co sie stalo juz sie nie odstanie ale jakl dla mnie to juz na zawsze pozostanie thsif i nóób...

dobra wszyscy sa przeciwko tobie wiec zamknij ryj i sie pogodz z tym

Marcelllo
13-06-2009, 23:21
A mnie kiedyś koleś owalił na s seta jak jeszcze wart był 100kcc ;o mam świadków i w ogóle i co? ;d I też h lvl ;o

PS. Nie wiem jak Ciebie ale mnie Blood jeszcze nie owalił :)

H5N1
14-06-2009, 05:14
Brawo Blood! tępić noobów, allegro i dzieci !
Btw. Widać ze bloodowi to juz wisi ten rook xd musiał odreagować chłopak :)

Pis
14-06-2009, 10:07
Brawo Blood! tępić noobów, allegro i dzieci !
Btw. Widać ze bloodowi to juz wisi ten rook xd musiał odreagować chłopak :)

Dobry Ziomq jestes mnie jeszcze tez blood nie oszukal do tej pory ale chyba widac ze ma w domq nie ciekawie ze starzy go nie kochaja i to sa chyba ekefty...
tak po za tym przystojny ty tez nie swiruj pawiana...

Deiwid Rookstayer
14-06-2009, 12:49
Blood myslal ze Magnatek to new owner wiec co mial zrobic orypal go :D Jakby byl to 1 owner Magnatka to spewnoscia by Blood go nie ojeba* tak mi Blood pisal i ja mu wieze