Zaloguj się

View Full Version : Dwie malutki propozycje dotyczace forum.

Kapitan Alkohol.
14-06-2009, 23:32
Jak w temacie - mam 2 propozycje dotyczace forum :

1. Aby archeolodzy byli nagradzani warnem - chodzi o to ze ludzie odkopujacy tematy sprzed max miesiaca sa karani warnem (nie dotyczy działów handel i poradniki).

2. Aby powiekszyc podpis z 5 linijek do np 7 : )

Dodaje sonde, a i fajnie by było jak by tu ktos zajrzał, a nie macie wogole ten dział za przeproszeniem w dupe _._

Bondi
14-06-2009, 23:37
1. O ile mi dobrze wiadomo to archeolodzy są nagradzani warnem 'nabijanie postów', więc są nagradzani ; o
2. Niech wprowadzą czasem jest to denerwujące :P

Seviper 2.0
14-06-2009, 23:38
1. W porządku.

2. Jest powiększony.

@edit

Albo i nie jest. W takim razie druga propozycja też ok ;)

Ktoś II
14-06-2009, 23:51
Uważam, że pierwsza propozycja jest bez sensu. To jest forum, a na forum się pisze. W każdym temacie powinno móc się wyrazić swoją opinię, bądź skomentować wątek, bez względu na to ile ma on dni/miesięcy/lat.
Temat otwarty = temat w którym można pisać. W takim razie po co na tym forum są tematy mające np. 5 miesięcy? -Żeby ludzie mogli na nie tylko popatrzeć? Bez sensu...
Jeśli już tak bardzo przeszkadzają Ci archeolodzy, to zaproponuj, aby tematy mające więcej niż miesiąc były zamykane.

Druga propozycja jest mi zupełnie nie potrzebna. Mam krótki podpis i zwisa mi, czy można mieć na 5 linijek, 10 czy 1000, jebie mnie to.

Ogólnie:
I propozycja - popierdolona na maxa
II propozycja - obojętnie

Marcelllo
15-06-2009, 15:39
@topic - pierwsza do bani... Odświeżyłem temat po 1 dniu bez wypowiedzi to Nixon napisał, że o wiele za krótki czas :D
- druga gites ;d