View Full Version : [Strona] Mortiis i tajne has?o ;>?
adrianeq :)
16-06-2009, 15:27
Jak myślicie co oznacza ten kodzik [d6f06cf0efbf4de89a9cc1191f45bede] w Mortiis'a opisie na stronce? Jest to na pewno hash MD5, a możliwe, że jakiś tekst, hasło, albo jakaś tajemnica kryje się pod nim? Dałem to na forum ,,hakerskie" bo jak sam bym miał łamać ten hash metodą brute-force to by zeszedł rok... Przy większym szczęściu kilka godzin.
Proszę o opinie co może sie kryć pod tym ;)
#Edit- Pogromca
Hehe Możliwe ;) ale jak piszesz szybko po klawiaturze to nie wychodzą Ci różnego rodzaju cyfry i litery tylko ciągle jesteś w jednej z seksji klawiatury np. "hhhufghfug" ale oczywiście można porozrzucać to "plapslaplsaplsa".
#Edit- Wiceps
A jak inaczej to nazwać? Ty zresztą jak zawsze najmądrzejszy, że znalazłeś sobie gotowca- szablon stronki i tyle. Nawet nie umiesz zrobić wysuwanego menu. Taka strona jak Twoja to zwykłe gówno poświęcone Tibi ;)
Znajdz sobie inny lepiej temat bo z Tibią za długo nie zajedziesz. Jeżeli myślisz że jesteś zdolny w kategorii infotmatyki to przeżuć się na inną dziedzine tego bo Tibia ,,wyżera mózg" ;)
pogromcaszczurow II
16-06-2009, 15:31
Może to ukryta data końca APO XDDD
Tak na serio to hoy wie,nie znam się na tym, może to zwykła kombinacja liter .. ;d
Lol.. na forum hakerskie hahah
@topic
Kiedyś można było robić sygnaturki i potrzebny był kod weryfikacyjny w opisie postaci.
#Edit- Wiceps
A jak inaczej to nazwać? Ty zresztą jak zawsze najmądrzejszy, że znalazłeś sobie gotowca- szablon stronki i tyle. Nawet nie umiesz zrobić wysuwanego menu. Taka strona jak Twoja to zwykłe gówno poświęcone Tibi ;)
Znajdz sobie inny lepiej temat bo z Tibią za długo nie zajedziesz. Jeżeli myślisz że jesteś zdolny w kategorii infotmatyki to przeżuć się na inną dziedzine tego bo Tibia ,,wyżera mózg" ;)
tak cie boli ze on cos zrobil a ty nie? jak vhce niech robi i nic ci do tego
#topic
zwykly kod, tak ja up powiedzial albo mortiis specjalnie dal bo wiedzial ze jakis noob da sie na to nabrac
z tym forum hakerskim doje****łes xDD
a podasz adres tego forum hakerskiego? :D
16-06-2009, 16:09
#Arcano ile masz lat, żeby takie głupie teksty walisz?
#Pawel_W- Bardzo prosze ;) http://forum.insidepro.com/
#Edit- Wiceps
Zrób lepiej? Pochwal się swoimi stronami. Jeżeli jesteś lepszy to czemu takie debilne pytania zadajesz? Zwykły kod weryfikacyjny zakodowany w md5...
łał, forum hakierskie, phpmyBB z 2002 roku? fajnie
Ty nie zaczynałeś robić prostych stron? Czy od razu byłeś programistą google.com ?
Idź z tym odrazu do CSI Polski -.- Albo do FBi, CIA albo ch.. wie gdzie chcesz..
Zuy Pan, Wręcz Okropny
16-06-2009, 16:40
Tak, tak autor ma rację !
Te hasło jest tak tajne, że sam Mortiis o nim nie wie ! xD
Roftl Master
16-06-2009, 16:42
Odrazu do PZPN -.-
@Topic
32 znaki i już kłótnia _/
@Edit
350 post 0o
Robicie z igły widły -.- ... Po co ten topic ? I tak się nie dowiecie. :c
Zuy Pan, Wręcz Okropny
16-06-2009, 16:47
Teraz Wam przetłumaczę to hasło ! ;)
Wiecie... Forum HAKERSKIE xD
d6f06cf0efbf4de89a9cc1191f45bede <<< oryginał
Więc :
d6 - znaczy, że Mortiis czeka na Diablo 6 !
f06 - lubi grać w FIFĘ 06 !
cf0efbf4de89a - to mu się nacisło przez przypadek...
9cc - za tyle sprzedał kiedyś Klapy przez pomyłkę...
1191 - rok urodzenia Mortiisa...
f45 - kiedyś będzie miał swój samolot o takiej nazwie...
bede - będzie, uważajcie, grozi nam...!
:D
Lechista92
16-06-2009, 17:06
Teraz Wam przetłumaczę to hasło ! ;)
Wiecie... Forum HAKERSKIE xD
d6f06cf0efbf4de89a9cc1191f45bede <<< oryginał
Więc :
bede - będzie, uważajcie, grozi nam...!
:D
Ty jesteś hakerem!1!1!!1!
Haha dobre ^^ ;D
# Topic
Wszystko wyjaśnił: Zuy Pan, Wręcz Okropny . ;)
Paun Poamgacz xd
16-06-2009, 17:16
Dla mnie dobrze ze załozył temat troche sie posmiałem z tego kodu ktory ze tak powiem złamał Zły pan Wrecz okrpny xddd
Heh
Hackną nam APO :)
Niewiem co to jest, ale nudzi ci sie i na forum hakerskie? HAH
Seviper 2.0
16-06-2009, 17:38
znalazłeś sobie gotowca- szablon stronki i tyle. Nawet nie umiesz zrobić wysuwanego menu. Taka strona jak Twoja to zwykłe gówno poświęcone Tibi ;)
Zrób pizdo lepszą stronę a potem pruj dupsko.
@topic
Nieh ktos to roskotoje po tam som pasy do mortisa plx
Diabolix
16-06-2009, 20:16
Ale wy macie pomysły. I po co ci wiedzieć do czego to służy? Pomoże Ci to w czymś? Zwykła głupota, zaraz tu będą zamieszczone jakieś teorie konspiracyjne. Wam to już na prawdę się nudzi.
Jeżeli to jakiś kod, to po co się w to bawisz? Myślisz, że jesteś "hakerem", tak? Niech sobie ma Mortiis kody takie, jakie chce i do czego chce, nie wnikaj w takie sprawy, to tylko świadczy o tobie. A widząc to, że piszesz poprawie (wiesz przecież, że niewielu to potrafi), to nie rób z siebie durnia.
@zuy Pan...
Haha, fajne ;x
Idź z tym odrazu do CSI Polski -.- Albo do FBi, CIA albo ch.. wie gdzie chcesz..
Ja proponuję agencję kosmiczną NASA :D.
To jest hasło do sejfu Mortiisa! Ma tam wszystkie passy zapisane na kartce oraz kluczyki do auta!
Ale ci....! Miałem nikomu nie mówić, to będzie nasza tajemnica ;)
Cicia <3
16-06-2009, 20:39
Zuy Pan. Przesiedziałem nad tym 3godziny. I wyszedł mi taki sam wynik! Lecz trzeba poznać hasło. które jest zakodowane zajebistym szyfrem.
"d6f06cf0efbf4de89a9cc1191f45bede <<< oryginał
Więc :
bede - będzie, uważajcie, grozi nam...!"
Diablo sześć. - Diablo od Końca OLBAID (co druga litera) czyli LAD
sześć od końxa ĆŚESZ ((co druga litera) czyli ŚS
Fifa 06 - Fifa od końca Afif (co druga litera) FIF
06 - 60.
(FIF symbolizuje jego rozmiar członka (od fifol.) który ma 60cm)
cf0efbf4de89a- A98ed4fbfe0fc (co druga litera) A8dff0fc
I to wszystko bo reszta dla zmyły!
Wiec haslo jakie nam powstało to. : D
LAD_ŚS_FIF60_A8dff0fc.
Prosze po 2 dniach udało się.
Przejmujemy serwa! Logujcie sie wszyscy łąaaaaaaaaaaaaaaaa!
16-06-2009, 21:48
Wszyscy jesteście dziwni, myślicie, że ,,haksiorowanie" -<Nabs Style> Polega tylko na zdobywaniu ,,pasów" do Tibi... Mylicie się. Jest to dziecina IT w której ludzie pracują równierz nad zabezpieczaniem różnego rodzaju stronek, serwerów ;) Jeżeli macie nadal takie zdanie jak wcześniej to do niczego się nie nadajecie, jeżeli Was obchodzi informatyka ;) Każdy z tych ,,lepszych" Wam to powie. Od razu wytłumaczę, że ja się nie uważam za lepszego, bo tak powiedziałem. Po prostu Ludzie mają różne zainteresowania, a widocznie Was tylko Tibia, rozrywka obchodzi. Podrośniecie to zrozumiecie ;)
Akananto
16-06-2009, 22:56
Pfu, poprostu byl kiedys serwis ,ktory oferował sygnatury dla graczy z danymi, ktore pobierał ze strony. Mortiis chcial chyba cos przetestowac w zwiazku z tym no i tak do dzis zostalo, tajny kod? Czy wy sobie zartujecie?
Tak na przyszlosc - md5 - 32 znaki
@up ^^
oni se zartuja :D
i tak najlepszy joke to jest od Zuy Pan, Wręcz Okropny :)
@topic
Mortiis sie bawil :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.