View Full Version : Wspó?praca z DotPay
Podpisaliśmy umowę z firmą DotPay, od dnia dzisiejszego możliwy jest zakup PACC za pośrednictwem płatności SMS.
Ze względu na wysoką prowizję pobieraną przez operatorów sieci komórkowych, oferujemy Państwu 21 dni PACC w cenie 10,98zł brutto. Aby skorzystać z nowej możliwości uzyskania konta promocyjnego należy zalogować się na swoje konto, a następnie przejść do zakładki PACC.
Mamy nadzieję, iż nowy sposób płatności spełni Państwa oczekiwania.
Odpowiedzi na wasze pytania:
- Zakupu za pośrednictwem SMS można dokonać 24 godziny na dobę.
- PACC aktywowany jest od razu w momencie podania otrzymanego kodu.
pogromcaszczurow II
16-06-2009, 15:32
1st ! XD
Łołoło, to zawaliście, że wprowadziliście coś takiego, dużo ludzi będzie kupowało w taki właśnie sposób. :)
Jedyną wadą jest to, że teraz będzie "kupie pacc za sms dam 5 kcc" : S Będzie bardzo dużo oszustw. Przygotujcie się na to
Vernereq
16-06-2009, 15:33
Noo, pacc za sms to jest coś, mimo, że mało kasy z tego macie to napewno coś się uzbiera, ponieważ 90% serva(dzieci) będą wysłac smsy nałogowo XDD Ja jednak będę dalej korzystał z przelewu... No ale dobrze, że takie coś dodaliście ;d
PS Jestem pierwszy!! XD
@edit Już nie ; <<@up Byłeś szybszy gnooyu! XD
Rafiii123
16-06-2009, 15:34
dobry pomysł jestem ZA ! niech tak zostanie i bedzie gitara; P
żal XDDDD
Ponoc niemiało byc i nagle tutaj za sms pacc xd
Zaniedługo itemki za sms? xd?
Później coś w stylu nab otsów "vip acces"
No ale jeden plus, że dużo ludzi będzie pacc kupowac.
Kamor ^Inter^
16-06-2009, 15:38
Nie wierze !
Doczekałem tej chwili... setki tematow o tym było :D
2,5 roku zabiegania o to i jest xDDDDDDDD
Gz
Dobra, wszystko ładnie pieknie, ale czy pacc dochodzi natychmiastowo czy tak jak przelewm? ;x(moze glupie pytanie, ale sie na tym nie znam)
Ale czy tobie Mortiis się opłaca?
Dostajesz 3,69 zł za 1 SMS'a.
17,5gr za 1 dzień grania
Pacc 10zł przelew
22,2gr za 1 dzień grania
Wg. mnie powinno być 16-17dni pacca Xd, teraz będzie oszukiwanie kod za kcc xd
tak WRESCIE bardzo dobrze mortiis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zaraz ku*** kupuje pacc'a X D. HAUehueh
No w końcu będzie można kupić pacc, jak nie chce się ruszyć do banku XDDD Teraz będzie 'dam kod do pacc za kcc' :<<
Roftl Master
16-06-2009, 15:50
Koniec świata... pomyśleliście o tym, że wszystkie pacc respy będą pozapychane? A nie... wy przecież myślicie tylko o kasie -.- Już 7.6 zaczynało się powoli odradzać (z 200 osób dziennie do 300) a wy robicie coś takiego... Moim zdaniem poprostu daliście d***
Jak dla mnie to nie potrzebne, teraz będzie jeszcze więcej spamu 'dam 20kcc za sms za 10zl'. Mortiis, proponował bym przedłużyć okres bana za to spamowanie do 2 tygodni~(nie wiem na ile jest teraz). Może ludziom to się podoba, ale 21dni to imo za dużo ;d 15-18 by wystarczyło.
Knight Lukas
16-06-2009, 15:58
HaHa
jaka jest różnica czy przelew zrobią czy zapłacą sms ?
Wątpie czy wzrośnie liczba zakupionych pacc...
ale dobrze że w końcu można SmS jak ludzie będą chcieli oszczędzać to pójdą do banku lub z domu zrobią przelew a jak maja nieco więcej kasy na fonie to sobie wyślą SmS ;D
1 pyt
zakup przez sms można dokonać także w weekendy???
Pozdro ^^
MaNIeK211294
16-06-2009, 16:00
hah :P 10.98 zeta za 21 dni... to nie lepiej ludziska iść na poczte zapłacić 10 zeta + 2.50 za opłate i mieć dwa razy wiecej? xD :D Ale z drugiej strony to nawet fajnie że takie coś jest :]
Bez sensu. Teraz dzieciaki będą rodzicom kradnąć telefony, żeby wysłać smsa. Wszystkie respy bedą pozapychane -.- Ja bym dal max 10 dni pacc za tego smsa a nie 20 :>
Bez sensu. Teraz dzieciaki będą rodzicom kradnąć telefony, żeby wysłać smsa. Wszystkie respy bedą pozapychane -.- Ja bym dal max 10 dni pacc za tego smsa a nie 20 :>
Zgodzę sie w 100%
Teraz to już nie będzie gdzie się dało expić...
Pozdrawiam:)
Ero Senin
16-06-2009, 16:20
@up
Kiedyś grało po 500 osób i było dobrze ;]
@topic
Bardzo się ciesze z tego posunięcia XD
Na pewno wzrośnie liczba graczy ;o
MaNIeK211294
16-06-2009, 16:20
Zgodzę sie w 100%
Teraz to już nie będzie gdzie się dało expić...
Pozdrawiam:)
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=49624&highlight=Respiki
plx plx plx plx plx
Już nie ma gdzie expić... Ino Urge wolne ale tam do dooopy :P
Kamor ^Inter^
16-06-2009, 16:25
Wiecej osob na respach ?
Moze i tak,ale spojrzcie na to z tej strony :
- Wiecej Pieniażkow dla Mortiego.
- Przyciagnie to duzą liczbę graczy. (zapewne)
- Kiedys byly kolejki po 200+ i na servie 600+ i bylo OK,a teraz sapiecie,ze all respy beda zajete.
To wy jestescie dzieciaczkami,mowiac to.
#top
:D
Szczerze to i tak nie zwiększy się liczba graczy na servie :P
10,98 PLN to jest drogo za taki okres (pewnie zostanę zbluzgany za to )
Na Podkarpackim OTS trzeba coś zupełnie nowego, ten OTS był dobry 3 lata temu, teraz jest jak każdy inny albo i nawet gorszy ....
MaNIeK211294
16-06-2009, 16:36
Tak trza nowych respów :P. Jakieś outfity mogliby dodać, hmmm... coś co by przyciągało graczy... Więcej konkursów, może jakieś loterie :P Może jakieś nwoe potworki do katowania... Jakies itemki nowe, wiecej ciekawych questów, nowe magie itd itp etc.
Roftl Master
16-06-2009, 16:38
Tak trza nowych respów :P. Jakieś outfity mogliby dodać, hmmm... coś co by przyciągało graczy... Więcej konkursów, może jakieś loterie :P Może jakieś nwoe potworki do katowania... Jakies itemki nowe, wiecej ciekawych questów, nowe magie itd itp etc.
Żeby zrobić z tego mazursko-podobne nie wiadomo co?
@down
Akurat ja w tej sprawie nie płacze, tylko ,,wyrażam swoją opinię"
MaNIeK211294
16-06-2009, 16:42
@up: tak to all płacze że nic sie nie dzieje ze jedna wielka DUPA z na servie a jak coś dodać to też nie pasuje bo "mazurski sie robi" -.-
Fajna propozycja ale troche do dupy ;D
Moim zdaniem powinno to zostać ale też powinni dodać nowe respy/questy
Za drogo troche jak na 21 dni : / Powinno byc z 7 złotych za to.
Takze niech zostanie ale żeby zrobili respy i ciekawe questy :)
#Twister
Nie masz mózgu, albo to był żart.
Pierwsze pomyśl a później napisz.
#lord max
Spadłem z krzesła. "Zamiast zrobić bezsensowny kod, lepiej żeby dawało do dp rune która nazywała by się ,,pacc" "
Idź się PIER*OLNIJ w ten głupi łeb.
#Nicco
Czyli ty? n/c
Mam pytanie a ile cena brutto bedzie wynosiła ?
@up
Wszystkie ceny podane na naszej stronie są cenami brutto.
Żeby zrobić z tego mazursko-podobne nie wiadomo co?
Nawet nie porównuj tego ścierwa i tych plagiatorów do APO...
Fajna propozycja ale troche do dupy ;D
To nie jest propozycja tylko oferta ;)
Fajny pomysl
Tyle dni pacc bo prowizja jest duza ale cieszcie sie ze wujek Mortiis dał wam 21 a nie 16-17 :P
Widać Mortiis że sie starasz oby tak dalej z botami ;D
hmm niby fajny pomysl pacca masz zaraz, teraz najwieksze nooby beda oszukiwac...
Orlen Ochrona
16-06-2009, 17:37
Mi sie to nie podoba , po 40 minutach juz sie roji od oszustów. Najlepiej bylo poczta poloska
Ogarnij Sie
16-06-2009, 18:28
Narzekanie na oszustwa, jak będziecie myśleć to nie dacie się naciągnąć i prosta sprawa. A ten co da się ujebać to już jego problem i niech później głupich tematów na forum nie robi.
Oj Teraz Bede respy zajete ;<. Chociaz bedzie wpomocniony server Przez ("Dzieci SMS").
Janas 103
16-06-2009, 18:47
Ołł yeyeye to jest to!!!!!!! juz wyslalem eska :D:D:D
Fajnie tylko juz na g-c zaczynaja sie wypowiedzi o tresci : Dam kcc za kod. itp,etc
Ale fajnie xD
DannRook
16-06-2009, 20:40
Powiedzcie mi dlaczego przez 3+lata tak się zastrzegaliście, że pacca za smsa nie bd?
I wiadomość dla wszystkich, którzy każdą propozycję z pacciem za smsa krytykowali.
SKRYJCIE SIĘ!:o
tomaszek1515
16-06-2009, 20:41
Do tej pory ots sie wyróżniał od innch a teraz ten ots tak jak inne na ktorych jest pacc sms lipa lipa lipa
Dylus Knight
16-06-2009, 20:51
Kiedys wszyscy chcieliscie zeby byl pacc za sms.
Mortiis mowil ze to nie mozliwe.
Ale kiedy zostalo to w koncu dodane to macie pretensje i zazalenia.
Mowicie ze kazdy krok ku lepszemu psuje ots ... to lepiej zeby nic sie nie dzialo?
Pomyslcie pierw dzieci a pozniej sie wypowiadajcie ...
17,5gr za 1 dzień grania
Pacc 10zł przelew
22,2gr za 1 dzień grania
Powiedz mi kolego co chciałeś wnieść tym postem..że orientujesz się ile Mortis na tym zarobi...phi...człowieku opanuj się...
Po za tym Ci co umieją wypełnić druczek i iśc do banku/na pocztę nadal tak będą robić bo są na tyle ogarnięci aby skumać, że przez sms się nie opłaca
Ta oferta jest dla tych, którzy banl, druczek sprawia trudność a ojciec ma dużo pieniędzy na koncie...
Kiedys wszyscy chcieliscie zeby byl pacc za sms.
Mortiis mowil ze to nie mozliwe.
Ale kiedy zostalo to w koncu dodane to macie pretensje i zazalenia.
Mowicie ze kazdy krok ku lepszemu psuje ots ... to lepiej zeby nic sie nie dzialo?
Pomyslcie pierw dzieci a pozniej sie wypowiadajcie ...
Prawda
@Topic
Tak samo bedzie pewnie jak by mortiis zrobil APo rox tylko 7.6 Mieli byscie pretensje ze tamto i tamto. :(
Akananto
16-06-2009, 22:52
17,5gr za 1 dzień grania
Pacc 10zł przelew
22,2gr za 1 dzień grania
Wiesz przegadalem z nim z 5h na ten sam temat z 3 dni temu i uwierz mi ze tez to samo mu pisalem, ale doszedl do takiego wniosku i tak zrobil jak uwazał i co poradzic ; )? Wazne ze jest dobrze , grajcie ludzie grajcie..
#Tak btw.
Z 4 miechy temu na skype z nim rozmawialem i wtedy mial zostac wprowadzony PACC Sms ale niestety wystapilo male osuniecie a moze blad , tzn nie tyle co blad a pomylenie (xD) no ale wrescie juz jest.. ; )
Wszyscy ktorzy pisza ze zaraz beda tu sprzedawane itemy za sms - puknijcie sie Mosci Panowie w Wasze puste lby to raz, dwa - nie kopiujcie wypowiedzi kolegow wyzej, pomyslcie tez troche sami.
Ponadto - osobiscie mam 19 lat i nadwyzke niewykorzystywanej kasy na komorce - wyslalem sms. Nie musze okradac rodzicow, wiem ze bardziej oplacalne jest kupienie PACC przelewem ale wiekszym marnotractwem bedzie nie wykorzystywanie pieniedzy w ogole.
Cos wiecej mialem na mysli ale zapomnialem :p
@sigma
Znajdź sobie dziewczynę i przegadaj z nią tę kasę ;F to nie będzie marnotractwo
@topic
Myslę ze to jest bardzo dobry pomysł bez względu na to co piszą wyżej. To na pewno wiele osób zachęci do gry.
Bardzo dobry pomysł, ale proponuje by cena sms została 10,98zł, a pdni pacc to 15-17
Tak jak to Wiceps zauważył nie opłaca się na 21 dni sprzedawać pacca za 10,98... no ale cóż... jego serwer = jego sprawa = jego strata :p
Teraz będzie trzeba jakiś system wymyslić aby nie można było z tym kodem za bardzo szaleć... :p i żeby gracze nie oszukiwali się nawzajem... :D
Pacc przelewem,pocztą itp. 10 zł
pacc sms 10,98
pójśc do Mortiisa i osobiście kupić bezcenne;)
No narescie wkoncu sie doczekalismy tego.Dobre posuniecie ze strony mortiisa bo to przyciągnie wiecej ludu ale jezeli chcesz jeszcze wiecej wez zrob wiecej respow bo wiare to zniecheca jak jest tak malo.
lord max
17-06-2009, 12:57
A ja wiem co zrobić żeby ludzie nie oszukiwali.. Zamiast zrobić bezsensowny kod, lepiej żeby dawało do dp rune która nazywała by się ,,pacc" i jeżeli ktoś by chciał sprzedać pacca to na trade taką runke. A tą runke wtedy byś używał na Siebie wyjebało by cię jak debug, - całą Tibie. Odpalił byś znowu i miałbyś ileś tam dni pacca.
Fajnie ze jest pacc za sms sam nie skorzystam bo "po co przepłacać??"
Pozdro dla Mortiisa
PS; tylko item shoopu nie zróbcie :P
Pampalini
17-06-2009, 13:00
@Up puknij się w tą swoją głowę, widać ze grałeś na jakiś otsach gdzie masz SMS shop .. dobrze ze mortiis wprowadził sms pacc, przynajmniej mniej problemu z kupnem go .. oczywiście mniej czekania..
dobrze ze mortiis wprowadził sms pacc, przynajmniej mniej problemu z kupnem go .. oczywiście mniej czekania..
No rzeczywiście, bardzo dużo kłopotu. A ja myślę że to lenistwo a nie kłopot:eek:
Pacc za pośrednictwem SMS'a ściągnie tutaj dużo noobów.
Ja osobiście nigdy nie będę kupował pacc'a za SMS'a bo to jest nieopłacalne.
Pozdrawiam. :o
muwmiJurek
17-06-2009, 15:21
@up
Kiedyś grało po 500 osób i było dobrze ;]
@topic
Bardzo się ciesze z tego posunięcia XD
Na pewno wzrośnie liczba graczy ;o
kiedys gralo 700 osob, mapa byla o polowe mniejsza a i tak dalo sie expic.......
świetnie! szkoda że troche drogo,ale rozumiem was,że duży podatek od tego odprowadzacie,w każdym bądź razie podoba mi się ten nowy sposob płatnosci
Dark Peter2
18-06-2009, 07:27
No nareszcie :D Niby fajnie, że wreszcie została umożliwiona taka możliwość zakupu PACC, ale jednak trochę za późno :/
Jest to bardzo pomocna funkcja. Jak ktoś ma daleko pocztę lub jest niepełnosprawny.
No Mortiis mi się twój pomysł bardzo podoba :D . Szybszy sposób na zakup pacca prócz pay pala tylko że na 21 dni ale i tak jest good ;)
Elite Swood III
18-06-2009, 21:51
No pomysł swietny tera duzo ludzi sella za k cc wiec i mniejsze lev moge miec kase bez allegro a h lev pacca za "free"Xd
Nareszcie sie doczekalem :p bardzo dobry pomysl ;)
Wg. mnie to dobry pomysł ale mało tych dni większość ludzi będzie wolała iść do banku czy na pocztę i dać 10 zł (na poczcie 12.5 zł) i mieć 45 dni niż przez sms i dostać 21 dni. Takie jest moje zdanie ale nie wiem co inni myślą.
Shimanos
21-06-2009, 16:39
@Up racja
@Topic
Kupie sms'em pacca jak mi się komp przestanie sam resetować(będę na respie i co ? pwnd ^^).
Dobry pomysł choć mało dni trochę (30 chociaż ;p)
No ale nie narzekajmy dobrze jest jak jest ;]
handlarz_narkotykow
21-06-2009, 17:57
żal XDDDD
Ponoc niemiało byc i nagle tutaj za sms pacc xd
Zaniedługo itemki za sms? xd?
Później coś w stylu nab otsów "vip acces"
No ale jeden plus, że dużo ludzi będzie pacc kupowac.
No stało się pewnie dlatego że co raz mniej osób kupowało pacc, teraz będzie łatwiej i więcej osób będzie kupowało żeby nie czekać:>
Wątpie że Mortiis zniży się do tego stopnia itemy za kase bo wtedy by stracił tu za dużo osób ;]>
A vip acces to są tylko na war otsach na 7.6 ;oo
* Mogłeś dać już 30 dni pacc dojebałeś z tymi 21 ;]
Moim zdaniem jest teraz zrobione lepiej,poniewaz jak komus sie pacc skonczy to nie musi chodzic po Bankach ani po Pocztach tylko wezmie kom i posle sms i jest git...:):):):):):):):):):):):):):):)::):):):)
Carl1995
22-06-2009, 11:58
Żal, żal i jeszcze raz żal...
Czy pomyśleliście że teraz 90% Servera będzie kupowało kody za kcc.
A za oszustwa będą spamili na forum i na ctrl+r... Wg mnie zły pomysł
Akananto
22-06-2009, 12:41
Żal, żal i jeszcze raz żal...
Czy pomyśleliście że teraz 90% Servera będzie kupowało kody za kcc.
A za oszustwa będą spamili na forum i na ctrl+r... Wg mnie zły pomysł
A zauwazyles ze wiecej pieniazku przybedzie ? + Forum przynajmiej ozyje?:)
Oxidosis..
24-06-2009, 12:36
Pomysł supcio, niczego sobie,
http://i42.tinypic.com/2cpyznq.jpg
Super pomysł, ułatwi to znacznie kupowanie PACC, oraz nie będzie trzeba czekać :)
Maślanka
13-07-2009, 23:06
Lol, myślałem, że ta chwila nie nastanie, świetnie Mortiis :). Powodzenia w zarabianiu nowym sposobem.
Oto link do naszego forum serdecznie zapraszam
pwmt.forumowisko.net
Są admini za darmo:)
Super zabaw:)
Miła atmosfera:)
Mili ludzie:)
Oto link do naszego forum serdecznie zapraszam
pwmt.forumowisko.net
Są admini za darmo:)
Super zabaw:)
Miła atmosfera:)
Mili ludzie:)
Wyjdź plax ! ;<
@Topic
Super, świetnie, genialnie...!
Hardkor ma moc
02-08-2009, 19:15
Noo w koncu jest PACC za sms ;] Ciesze sie z tego powodu bardzo! :D
Fajne odświeżanie starych tematów.
@topic
No Fajnie.
Pampalini
03-08-2009, 16:28
Farm archeologu :<< nie widzisz kiedy był napisany ostatni post ?!
@Współpraca z dotpay wyszła na dobre, liczmy na to że po jakimś czasie mortiis nie zrezygnuje z współpracy z tą firma.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.