View Full Version : Klapki
Słyszałem że podobno teraz jest taka możliwość aby h lvl wyczyścił nam klapki. Czy to prawda? Np Edzio lub Arounder czyszczą, nie wiem czy mam iść na taki układ bo nie wiem czy to prawda ze mozna wejsc kilka razy..Nie chce mi sie zbierac calej ekipy.
MaNIeK211294
16-06-2009, 16:44
Tak można iść we 2 albo 6 ( tak słyszałem przynajmniej :P ) Ja byłem z Edziem. Dałem 2.5kcc i jakoś nie oszukał. Chyba da sie wejsc drugi raz jak nagrody nie odbierzesz ( takie drobne przypuszczenie :P )
Arounder - 3kcc
Edzio First - 2.5kcc/2kcc
Moze i czyszcza ale ? Nie lepiej zebrac te 5-6 osób i wykonać ? :)
Masz do przodu 3kcc czy tam 2 ; ), i nie musisz dawac na wybicie.
Przemysl , naprawde sie oplaca zebrac ekipe i sprobowac z drużyną.
^up.
Tak da sie isc nawet 3248203489 razy jak nie wezmiesz nagrody, tak samo jak na Anhi,DHQ.
.:Speed Fireman:.
16-06-2009, 23:09
Płacąc komuś za wyczyszczenie questa musisz się liczyć z tym, że może Cię oszukać.
O ile się nie myle to Arounder czyści questa do red i ucieka, a Ty padasz
Master Sio
17-06-2009, 00:22
Da rade isc ale co to za satysfakcja jak ci czysci koles. A jak robisz ekipa to jest to xD
Wlasnie wczoraj Arounder mi wyczyscil za 3kcc. Za pierwszym razem padl, ale nie oszukal przyszedl drugi raz wyczyscil ponownie, ja odebralem klapki i wszystko git. Kase dałem przy wejsciu na quest ;d
Knight Lukas
17-06-2009, 14:53
Lepiej zebrać całą ekipe i jazda, wtedy masz satysfakcje z tego, a nie tak jak zapłacisz 2kcc...
Weźcie skończcie napełniać depo tych H-lvl :D
Pozdro ^^
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.