View Full Version : Nix okrada domki botem!!
Razer Rookslayer
16-06-2009, 17:07
A wiec chcialem sprzedac graczowi Nix domek on dawal g bolta a ja doplacalem klapy,panda i 6kcc.Sprzatnelem domek kazal wpuscic kumpla zeby sprawdzil czy nikt nie ma inva mialem dac aleta soma.Myslalem ze pewnie mysli ze nie wiem ze jest takie cos jak aleta sio duo sprawdzil koles aleta sio i duo zabralem mu inva i sprawdzilem cyz cos nie dopisal, i nic nie dopisal patrzalem czy nie ukryl i nie ma.Wiec daje trade i on g bolta ale mowi zeby rzwi otworzyc ja sie kluce ale w koncy na chwile otworzylem.A tu on nagle nie majac inva wbil botem i w sekunde zabral wszystkie itemy!!!!Uwazajcie na niego!!Nie wiem jakim cudem sie wbil nie majac inva.Ale ostrzegam przed nim!!!
Flutebone
16-06-2009, 17:26
Jasne. Botem wbił do czyjegoś domku? Ciekawe, ciekawe...
Zal, nie ma takiego czegoś ten koles moglby wejsc do kazdego domqu ....
Wszedzie gdzie drzwi otwarte on by tam byl .....
Fajne masz bajki a smok tez tam był? :(
Kornas Pall.
16-06-2009, 17:31
Zajebisty koleś xD Też chce tego bota. Dogadaj się z nim i we trzech będziemy czyścić domki w sekundę xD
Rószofy Ócher
16-06-2009, 17:38
Ten 2 char, po prostu nie zamyka tego okienka "aleta sio duo" i jak zabierasz soma to wywala go z domku ale okno nadal jest otwarte, Ty wykładasz itemy, on wpisuje swój nick bierze "OK" i wchodzi i zabiera...
Mnie też tak zrobił.
Uważajcie na niego ;o
simzonek
16-06-2009, 17:55
Ja wiem to nie BOT!
Kurfa zobaczcie na ten filmik.
http://www.youtube.com/watch?v=EEartokJz4I
albo jeszcze ten
http://www.youtube.com/watch?v=U0PW-tZbDzs&feature=related
On cie tak wychujal?
Swietny jestes. Bajki idz opowiadac na inne fora.
Pozdro.
Już k*** inteligencja tibijska dała głos... już znawcy się wypowiedzieli "to niemożliwe i chooy", pewnie w tym gronie Nix spamuje by się od niego odczepili. Prawda jest taka, że gość rzeczywiście okrada domki w dość dziwny sposób, nie żałosnym syfem przez som i duo jak niejaki pies Goku Mastah, tylko całkiem inaczej. Po 2 na bocie zbiera itemy w sekundy, Wiceps miał takiego bota kiedyś.
Użyszkodnik
16-06-2009, 20:58
/\gora
Wlam mi sie do domku nie majac inva to przyznam ci racje i przeprosze.
~temat
To fizycznie nie mozliwe zeby wejsc komus do domku nie majac nadanego zaproszenia. Klamiesz i chcesz odzyskac itemy ktorych pewnie nie miales.
Hrabia Olaf
16-06-2009, 21:42
Ma bota na dorabianie kluczy albo na łom; D
Buhahahah
Błąd zgłoszony do Mortiisa.
Zamykam temat.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.