View Full Version : Olewanie
Etandoleda
16-06-2009, 19:05
Uważam, że obsługa servera Rox olewa ten server, ponieważ.
Gdzie się nie spojrzy ktoś boci, ludzie, którzy są na top liście, można powiedzieć, że non-stop używają botów typu Elf bot, Ng bot.
Gdy zauważam jakiegoś botera, wtedy piszę do obsługi używając skrótów Ctrl + r, i nikogo nie ma, a boter nadal sobie siedzi i spokojnie expi, lub leczy się używając bot hotkeys.
Postaw sobie najpierw OTS'a , pozniej drugiego , pozniej trzeciego.
Zobaczymy czy bedziesz miał czas zeby na wszystkich serwach dojsc do ładu i harmonii; ).
Nie kazdy jest maszyna, Administracja ma prywatne zycie wiec.. ;)
To ze olewa, to juz nie twoja brocha.
Ich serw - Ich zasady
@Up
Więc jaki jest sens w stawianiu trzeciego OTSa, kiedy już na dwóch administracja nie wyrabiała?!
Z drugiej strony prawdą są słowa "Ich serwer - ich zasady"...
@Topic
Skoro mówisz, że nikt nie odpowiada na raporty to tak musi być. Osobiście nie wiem jak wygląda sytuacja na ROXie bo nie gram. Ale z tego co opisujesz to faktycznie olewka. Nic Ci na to nie poradzę, musisz jakoś to przeżyć. GL.
Kapitan Alkohol.
16-06-2009, 19:39
To server 4fun. Odrazu było wiadomo ze wieksza czesc grajacych tam bd popinała na bocie : )
Paun Poamgacz xd
17-06-2009, 12:10
To prawda,gdzie sie nie pojdzie ktos boci ale zgadzam się z panem up to server 4fun,a jak ktoś boci to zagląda co jakis czas raz miałem taki przypadek xd bije mostera zatakowalem przez przypadek go i wzioł mnie za moba ..:D
Ciężko jest wybrać dobrych i bezstronnych mistrzów gry, dlatego Mortiis woli, żeby na serwerach panował burdel, niż miałby zaufać komuś i przydzielić mu stanowisko.
Pampalini
17-06-2009, 12:22
Mimo to ze prawie połowa servera boci to rzadko kto dostaje bana, tak jak napisał kapitan i arhadus server jest 4fun i niech będzie na nim burdel .. bo wkońcu jest to server dla zabawy.
Plener123
17-06-2009, 12:26
Rzeczywiście zgodzę się z waszymi opiniamii.
Od dłuższego czasu nie widziałem żadnego GM'a ani Tutora na APO ROX.
Wielokrotnie pisałem raporty,na które nie dostałem odpowiedzi ;(
Może któryś z nowych tutorów na 7.6 podjął by się stanowiska pilnowania porządku na serverze APO ROX.
Wiem z własnego doświadczenia,że utrzymanie takiego servera jest ciężkie,a co dopiero trzech.
Dylus Knight
17-06-2009, 20:26
Zgadzam się, brakuje na tym serwie gm'ów a na dodatek brakuje ataków, które miały by co 2-3 dni,
do puki nie pojawią się nowe respy i potwóry ... a tutaj obecnie jest już 7 dni przerwy.
Tego nie zmienicie ; o bot za botem na tym servie ...
Bajaneku
17-06-2009, 22:11
No tak masz racje,ale Mortis to nie jest jakiś robot nastawiony ze tylko ma ots się zajmowac ...:confused::confused::confused:
Axel ban ponownie :|
17-06-2009, 22:14
Z góry było wiadomo, że połowa ppl grająca na ROX będzie grała na bocie.
Dylus Knight
17-06-2009, 22:42
Ja bym na jego miejscu postarał się o duzo wiecej Gmów.
roman-17
19-06-2009, 00:08
Ależ wy wszyscy jesteście ograniczeni myślowo... :( Macie klapki na oczach... Wg. mnie większość z was nie wie po co tworzy się wszystkie gry. Powstają one DLA ZABAWY!! Granie to nie praca czy prawdziwe życie! To zabijanie wolnego czasu, rozrywka, odskocznia od życia... więc stwierdzenie "server 4fun" :confused: jest istną głupotą.
Natomiast osoby, które się zbytnio angażują emocjonalnie (wkręcają) i używają bot'ów zastanowić się po co tak naprawdę grają. Nie sztuką jest włączenie wspomagacza i być "fajnym". Jeśli już musicie być tacy fajni i mieć super wielki lvl to zapracujcie na niego sami !! Chcecie być sznowani to sami uszanujcie innych i bawcie się wg reguł! Granie w chowanego na podwórku i granie na serwerze w jakiejś grze online niczym się nie różni. I tu i tu obowiązują jakieś zasady, wszyscy uczestnicy robią to dla zabawy i rozrywki! Tylko, że na podwórku jak oszukasz to możesz dostać w zęby i jutro już nie będą się z Tobą zadawać...
Uszanuj i przestań!
Szczerze mam gdzieś już ten server wbiłem 710lvl i mi się odechciało, nie ma co tam robić.
A co do tematu to raz mi GM odpisał i powiedział że jak przyłapie kogoś na banie to zapewne dostanie ten ktoś bana, może tak do końca olewają.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.