PDA

View Full Version : Wywiad z Nest?12

Quik
16-06-2009, 19:36
Quik:siemka
Nesta :elo elo 3 2 0
Quik:dobra słuchaj chciałbym z tobą przeprowadzić wywiad!
Nesta:ale jak to ?
Quik:normalnie obowiązek każdego forumowicza
Nesta:dawaj
Quik:dobra jak masz na imię jaką płeć dostałeś od starszej i ogólnie jak cię bóg stworzył
Nesta:Na imię mi Daniel a moja matka wydała mnie jako chłopca
a bóg mnie stworzył na podobieństwo Adama
Quik:jak to?
Nesta:no tego facia na początku świata,a Adaś był na wzór boga
Quik:aha widać nie uczyłem się za dużo religii
dobra nieważne next pytanie.Czym się interesujesz młody adepcie i co cię przyciągneło do tego świata zwanego tibią i tego forum
Nesta:Interesuję się pięknym filmem zwanym Star Wars i grami przez przeglądarkę.A przyciągną mnie tu kolega którego znacie z forum czyli ****** (on nie chce żebyście widzieli kto to ale jego stary nick to Shadows).A do tego przewspaniałego forum przyciągneło mnie fake'i
Quik:O bardzo fajnie moze powiesz jakie ci się fejki podobaja?
Nesta:Z sensowną fabułą,i dobrze wykonane czyli np: żeby nie było choinek na pustyni itp
Quik:Twoje ulubione fejki na forum to?
Nesta:Z czego pamiętam to sie nazywał APO vs Xamash OTS... War zrobiony przez Soję i twoje też.
Quik:dzięki następne answer : Masz jakiś ulubieńcow na forum,albo kogoś ty darzysz szacunkiem?
Nesta:Ciebie,******* (New Shadowsa) i wszystkich kibiców Legii
Quik:mógłbym coś powiedzieć na temat tej legii,ale nie będę dawał przykładu złego ale zajmijmy się wywiadem Nesta skąd się wziął twój nick?
Nesta:Od piłkarza AC Milan czyli Alessandro Nesty
Byłem jego wielkim fanem i jestem do dziś
i też jestem kibicem Milanu
Quik:ciesze się razem z toba
nie wiem kim oni są ale napewno sa fajni dobra teraz słuchaj co uważasz o obecnej sytuacji ****forum?
Nesta:robi się śmietnik z bardzo fajnego forum
a o OTS nie mam opinii bo nie gram
Quik:następne pytanie co myślisz o pracy moderatorów oraz pracy samych zalożycieli Mortisa i tygrysa?
Nesta:O Modkach mam złe mniemanie ale dla Mortiisa i Tygrysa wielki szacun bo oni jedyni robią dobrze dla Forum/OTS
Quik:widać ze nie przepadasz za naszymi terazniejszymi modkami co myslisz o naszm vipie-Mc Macku?
Nesta:najlepszy mod jaki był a teraz dobry V.I.P dla niego też szacun
Quik:tez tak uważam gdybyś miał wpływ na to co miałbyś zmienic na forum co byś wtedy uczynił?
Nesta:odnobianie czyli akcja usuwania bezsensownych kont co 3 miesiące żeby zniszczyć noobstwo
Quik:wątpie by to zadziaiało ale cóż
dobra przed ostatnie pytanie :
Czy masz zamiar kiedys wrócić do tibi?
Nesta:tak ale daleko w przyszłośći
Quik:mam nadzieje ze tak bd
Nesta: A dokładnie 21 grudnia 2012 roku
Quik:coz ostatnie pytanie
Nesta:dawaj,przyjmuje na klate!
Quik:czy jestes gotowy na krotkie pytania?
Nesta:dawaj
Quik:kot czy pies?
Nesta:Pies
Quik:anime czy kreskowka zwykla?
Nesta:kreskuwecka
Quik:fake czy screeny?
Nesta:Fake !
Quik:pizza czy tobaco?
Nesta:pizza
Quik:cartoon network czy zigzap?
Nesta:zigzap
Quik:placek ziemniaczany czy nalesnik?
Nesta:Spagethi
Quik:rpg czy stategia?
Nesta:strategia
Quik:I to by bylo na tyle
dzięki za wywiad
kogo byś chciał pozdrowić?
Nesta:******(było pisane kim był),ciebie kibiców Legii i Milanu a krzyżyk na drogę życzę kibicom reszty Ekstraklasy (prócz Arki Gdynia) z zaznaczeniem szczególnym Wisły Kraków i Lecha Poznań (oprócz ciebie Quiku)
Quik:to narka
Nesta:nara

Tak ogólnie to był mój pierwszy wywiad i jeśli powiecie teskty typu ,,Po chuj piszesz z niezbyt sławną osoba" to mam was gdzieś bo nie ważne jaką ma się reputacje a jaki charakter w środku
Pozdrawiam wszystkich
Quik

*Razor*
08-09-2009, 19:41
Pr0..................................

___/ pjona

fajny wywiadzik a osoba wydaje sie fajna odpowiadająca na pytania joł

Nietoperz
08-09-2009, 19:50
Nesta:Ciebie,******* (New Shadowsa) i wszystkich kibiców Legii
Quik:mógłbym coś powiedzieć na temat tej legii,ale nie będę dawał przykładu złego ale zajmijmy się wywiadem Nesta skąd się wziął twój nick?
Nesta pozdro (L), a ty quik poznańska ku... ryj ;)

Wywiad taki sobie kolory kiepskie 6/10

#down
Wiedzialem ze ty kurva znow cos napiszesz, w dupie mam poznan pier.... go sram na niego a szczególnie na kibiców kvrwy lecha...

Kamor II
08-09-2009, 19:52
Nesta pozdro (L), a ty quik poznańska ku... ryj ;)

Wywiad taki sobie kolory kiepskie 6/10
SPierdalaj od Kolejorza,warszawiaku pierdolony...

@top
Jak na pierwszy to git,ładne kolorki.
7/10

Bondi
08-09-2009, 20:24
Jest to tak chaotycznie pisane, że głowa mała.
Wywiad straszliwie krótki, gdzieniegdzie brak polskich znaków, za duży luz pomiędzy nadawcą i odbiorcą, wyglądało to tak jakbyście sobie na gadu-gadu pisali, a nie był to wywiad na forum. Cóż mogę więcej powiedzieć, mogłeś dopilnować, żeby tych emotikonek nie było widać, gdyż zlewają się z tekstem, kolory według mnie za jaskrawe, osoba udzielająca wywiadu jest praktycznie nie znana na forum, więc powinieneś ją nam bardziej przybliżyć. Co z tego, że jest to Twój pierwszy wywiad? : x

Ogólna ocena: 4/10

Houston
08-09-2009, 20:39
Burdello Bum-Bum.
Na początku był chaos i tak już zostało. Kolory biją po oczach :(