Zaloguj się

View Full Version : Gallert-Tutor z lapanki?

Romek
16-06-2009, 22:51
Otoz dzis expiac sobie na bally dostalem taka wiadomosc:
magnus kaktus wylacz bota :O OMG to juz 2 raz... nie moja wina ze potrafie expic.. Dolaczam ss i skladam skarge na Gallerta...

http://img188.imageshack.us/img188/5426/beztytuuubn.png (http://img188.imageshack.us/i/beztytuuubn.png/)

Spaślak
16-06-2009, 22:58
Oj nie byle komu bo Gellert naprawdę dobrze wykonuje swoje obowiązki, ciekawe jak by Mortiis albo Tygrys napisał Ci takie ostrzeżenie, też byś wstawił ss na forum? Nie, dlaczego? Bo Gellert jest nowy i trzeba go dojechać. Ale jak wam to pomoże, ulży powyzywajcie jeszcze, pozakładajcie parę tematów, w końcu ochłoniecie.

@edit

I sądzę , że nie raz jeszcze kogoś zbluzgasz nawet będąc moderatorem.

A pamiętaj to cierpliwa praca dla cierpliwych ludzi.

Niestety nie dam wam tej satysfakcji

.:Speed Fireman:.
16-06-2009, 23:02
@up
Zakładając durne tematy ochłoniemy, tak jak ty wyzywając rodziców itd?
@topic
Gellert dopiero zaczyna swoją pracę jako tutor i ma prawo się pomylić
pozdro

Romek
16-06-2009, 23:03
Rozumie ze ma prawo sie pomylic ale to juz 2 raz wiec...? Jest dobrym tutkiem bo co? bo duzo banuje? Moze i slusznie ale nie do konca np w moim przypadku...

kaktus
16-06-2009, 23:04
No kóóóóóóóóóó............. Jak ja z nim jeszcze 10 minut temu na skajpie gadałem (czytaj do 22:30)!!! I do jasnej cholery było słychać te agresywne klikanie (atakowanie xd. z pianą w ustach) myszki.. Nawet mówiłem że te klikanie w tle mi ***** przeszkadza w rozmowie...

x tam razy up... A bo ja wiem... czemó tak..
Bo kumpel gellerta pisze że nima gdzie expić.. no i gelert się pyta gdzie chcesz epic... no i osobom na podanym miejscu pisze aby powyłączali boty (a to najczęściej gdy jest pomyłką) doprowadza do tego że osoby na repsie go zwalniają..

maro22
16-06-2009, 23:19
Oj nie byle komu bo Gellert naprawdę dobrze wykonuje swoje obowiązki, ciekawe jak by Mortiis albo Tygrys napisał Ci takie ostrzeżenie, też byś wstawił ss na forum? Nie, dlaczego? Bo Gellert jest nowy i trzeba go dojechać. Ale jak wam to pomoże, ulży powyzywajcie jeszcze, pozakładajcie parę tematów, w końcu ochłoniecie.

Nie wydaję mi się , żebyś był dobrym moderatorem.
Widać po Twoich wypowiedziach , że kultury osobistej to Ty nie masz.
I sądzę , że nie raz jeszcze kogoś zbluzgasz nawet będąc moderatorem.

A pamiętaj to cierpliwa praca dla cierpliwych ludzi.

Grulix!
16-06-2009, 23:21
Straszy straszy i straszy. Może specjalnie jak policja? Może tylko przypuszcza, że masz bota, ale dobrze expisz, poza tym lepiej chuchać na zimne.

Anusiak Wielki
17-06-2009, 06:54
Santano i Gellert banuja sobie kazdego kto wg nich ma bota, bo sie na tym nie znaja!!!
Powinni ich wyj***ć za przeproszeniem...
PS.Nie pisz z Aston, bo to Allegro Kid. Dal za te konto na 1180lvl bez eq 180zł bo to noob i znam go z rl i nie za bardzo lubie....

Bercik
17-06-2009, 07:27

@edit

Wyobraz sobie ide po moscie i ban za free wiec nie widze zeby dobrze wykonwyal obowiazki .;s

Demiz v.2
17-06-2009, 08:02

@edit

mm widze muflon dobrze wylizal dupke bo juz modek jest Buhaha !

@topic
Na szubienice z nim.

Simi
17-06-2009, 08:36
Czemu jeszcze name-locka nie dostałeś ?

-=Blacksmith=-
17-06-2009, 11:15
Ja pier R dole Romek nagraj mu filmik na hyper cam i mu szczena opadnie to jest jakies dziecko 15 lat ktore nawet nie wie jak wyglada bot...n/c

TAK CAŁKOWICIE NIE DO TEMATU:
[17/06/2009 09:35] Santano -> Scix was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
I ON BOTA NIE UZYWA HAHAHAHAHAHA

^Akynaoo
17-06-2009, 11:29
Podpisuje sie pod tym tematem. Sam zostalem nieslusznie zbanowany, jednak jak mozecie sie domyslac Gellert uparcie twierdzi, ze sie nie pomylil. Pozostaje odczekac bana i przy nastepnej kontroli dac poprostu loga bo inaczej sie z nim nie da.

Flutebone
17-06-2009, 11:43
albo grajcie od 00.00 mniejwięcej to juz nie ma gmow zadnych...

Doktor sypki robak
17-06-2009, 22:44

@edit

Wyjdz.....

Galareta to załosny czlowiek. Teraz to nie ma juz banow za bota... banuja tych co nie botuja ;d

Drake Banned
17-06-2009, 22:50
Tych nowych GMów juz na serio żall... Pisze że ma wyłączyć bota a go nie ma ^^ Fail ^^
[irionia]Nowi GM Rulezz[/ironia] widze.. Ciesze sie ze odeszłem.. Coraz większa apokalipsa na tym apo... Dajcie GM'a Grulixowi to będzie porządek!...

\,,/Pozdro\,,/

Vivek
18-06-2009, 11:19
Każdy kiedyś zaczynał. Ma prawo do błędów. Ale takie tematy są potrzebne, po to by zobaczył czy kogoś dobrze osądził.
A i jeszcze coś Romek i bot XD Fail

tamis
18-06-2009, 11:26
Dobra, nie płaczcie.. co z ssa ? bota mogłeś np wyłączyć więc nie sądze, że ss jest dowodem

Raiden
18-06-2009, 11:46

@edit

Mulfonie tu sie zgodze Gellert sie przyklada do swojej nowej 'pozycji'
Pomogl mi pare razy ;) ( Napisalem report i odrazu odpisal (: )

Co do tematu Gellert obserwuje na invisiblu przez jakis czas a potem warn/ban :eek:

Rafiii123
18-06-2009, 12:11
co prawda to prawda Gellert i Santano nie znaja sie jeszcze dobrze czy ktos ma bota czy nie ma... i Tylko Banik i koniec gadania nie rozumiem ich.. :(

Dolar $
18-06-2009, 12:14
Ja pier R dole Romek nagraj mu filmik na hyper cam i mu szczena opadnie to jest jakies dziecko 15 lat ktore nawet nie wie jak wyglada bot...n/c

TAK CAŁKOWICIE NIE DO TEMATU:
[17/06/2009 09:35] Santano -> Scix was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
I ON BOTA NIE UZYWA HAHAHAHAHAHA

Pisałem, że nie używam auto ? Używam... Wybacz, ale palem expienie gdzie manas daje 440~ many, a exori max erex zabiera 900 many auto attackowanie jest w chooy potrzebne... :) Na uhy nigdy nie używałem, bo po co? Skoro i tak jestem od was wszystkich lepszy? :O !

@topic

gallert połóż się spać.

Zabij aka
20-06-2009, 18:00
Ja mówie że to ten Notatnik co tam ci działał został wychwycony przez system ANTYBOT Apo 7.6 :).
Zreszta ten gm sie przykłada pomaga więc każdemu może się zdarzyć ^^.

Lucek
22-06-2009, 10:24
Ojjj! Romu$, każdy wie że bocisz ;< Sam na skype mi mówiłeś :) Jeszcze jak Cie uważałem za ziomka. Gz 1400 lvl expi na bally ;*

Hrabia Olaf
22-06-2009, 11:58
@Autor
Tak, chyba niesłyszałeś, że Gallert wygrał konkurs na Tutora.
@Topic
Jeżeli bocisz to cię wychwyci, przykłada się do pracy i dba o dobro APO.
Proszę zamknijcie temat.

Say'ko
22-06-2009, 17:07
Ja juz nie gram knightem bo mowia ze mam bota ^.^ Xd. Poza tym jesli gra sie dlugo no to sorry uhac sie mozna naprawde niezle ( prawie jak vita ) xd Serio. Za dlugo gralem ek to wiem; p..

Azonka
25-06-2009, 16:51
Moze oni poprostu daja ostrzezenia gdy wiedza, ze ktos ma bota albo sie domyslaja. Jesli sie tylko domyslaja to daja ostrzezenie tak na wszelki wypadek, a gdy wiedza ostrzezenie i ban ;>

Takie jest moje zdanie ;<