View Full Version : Wyj?cie ,,pacc sms"
lord max
17-06-2009, 16:48
Już widzę jak zaczynają się oszustwa, bezsensowne tematy typu ,, on oszukał bana mu za pacc" więc żeby czegoś takiego nie było proponuje takie wyjście.
Zamiast zrobić bezsensowny kod, lepiej żeby dawało do dp rune która nazywała by się ,,pacc" i jeżeli ktoś by chciał sprzedać pacca to na trade taką runke. A tą runke wtedy byś używał na Siebie wyjebało by cię jak debug, - całą Tibie. Odpalił byś znowu i miałbyś ileś tam dni pacca.
Dołączam ankiete
Gdzie widzisz takie tematy ?
Dobrze jest z pacc za sms. Jeśli ktoś jest frajerem to da się oszukać i tyle na ten temat.
Znajdą i na to sposób - nie ma obaw.
Podobne pomysły były, ale nie weszły w życie. Takie tematy nie powstają narazie. Jeśli chcesz nie zostać oszukanym kup pacc za własne pieniądze i problem z głowy.
Jak nie chcesz zostać oszukany to kupuj pacca od kogoś zaufanego albo nie dawaj pierwszy kasy ;) ja już kupiłem 2 pacce, kasę dawałem jako drugi i mnie nie oszukali.
dziki wonrz
17-06-2009, 17:04
Dobrze jest z pacc za sms. Jeśli ktoś jest frajerem to da się oszukać i tyle na ten temat.
Brutalna prawda. :)
PACC Rune mają noobskie mazurskie itp. Apo to nie mazurski, przykro mi.
Pozdrawiam
No lepsza by była runa ^^ ale Morti tego nie wstawi pewno :/
Moon Red
17-06-2009, 17:55
Brutalna prawda. :)
PACC Rune mają noobskie mazurskie itp. Apo to nie mazurski, przykro mi.
Pozdrawiam
No niestety juz mało brakuje do noobowskiego OTS
Nie- Najpierw chcecie pacc za sms. Gdy go dostaliście zaczynacie kombinować!!
niech będzie jak jest...
Paun Poamgacz xd
17-06-2009, 18:42
Moim zdaniem glupi pomysł z tym paccem za sms ale to już decyzja Mortiis'a.
Kamor ^Inter^
17-06-2009, 19:30
Nie chcecie zostać oszukani ?
Kupujcie odemnie :D
#top
Bardzo dobry pomysł z sms' pak.
PS. Narazie się wzbogaciłem o 17kcc i pandemkę : o
Pampalini
17-06-2009, 19:50
Kamor nasz miszcz !! xDD kamorq ładnie zarabiasz na pacc widzę .. żeby tylko nie było tej waszej pacc runy .. bo wtedy apo spadło by totalnie na psy .. oszustwa są i zawsze bedą ... nic na to nie poradzicie.
lord max
17-06-2009, 21:20
Ej, nie rozumiem was, co to za różnica czy będzie runa czy kod? zmieni coś że będzie bardziej noobowski ots ? nie! a będzie mniej oszustw... Ja nie chciałem pacc sms. nie zostanę oszukany ale już widzę te masakryczne tematy...
Ero Senin
17-06-2009, 21:41
Na każdym ots znajdą sposób na skopiowanie pacc runy więc ten pomysł odpada :s
^Akynaoo
17-06-2009, 21:47
@up
Kosa Cie nauczyl kopiowac itemy? Gz.
@topic
Dobry pomysl. Wysylasz sms - dostajesz kod - wpisujesz kod - wybierasz postac, u ktorej w dp ma znalesc sie runa pacc. Sprzedawanie pacc'a byloby bardziej bezpieczne i szybsze (mniej zabawy z allegro, szukaniem odpowiedniej osoby ktorej mozna zaufac). Wystarczy zwykle trade i pacc bez problemow wplywa na nasze konto.
Niech zostanie tak jak jest ... po prostu nie daj sie oszukac..
Diabolix
17-06-2009, 22:02
W czym wy macie znowu problem? Nie możecie wysłać sms'a? Nie macie telefonu nagle wszyscy? To ciężko pójść do kolegi, poprosić go o wysłanie sms'a i oddanie mu kasy?
Biedne dzieci, oszukali was z paccem? :< Kupujcie dalej pacc'a od noobow.
Niech zostanie tak, jak jest.
Axel ban ponownie :|
17-06-2009, 22:16
Kupuj od saufanych osób, sprawdzonych lub popytaj na forum kogo polecają.
Kapitan Alkohol.
17-06-2009, 23:34
Pacc przez rune jest na Polskim OTS. Grałem tam jakis czas i nie słyszałem żeby tam kogos okradli. Poprostu chcesz kupic pacc - gosc daje Ci na trade rune on Ci daje kase. Bierzezz Use rune na siebie relogasz i masz pacc na całe konto : )
Jestem na tak, chociaz i tak mam fona na abonament i wole zamówic w banku xd
No ludzie ogarnijcie sie. Pacc runa to gówno : / To jest podkarpacki OTS, a nie jakiś tam mazurski czy kij tam wie jaki ots co są na nim pacc runki. I tak chwała, że dali tego Pacc'a za sms. Dziękujcie za to, a nie jeszcze krytykujecie i wybredzacie. : /
Elo
Pozdrawiam Jaskół
Kamor ^Inter^
18-06-2009, 00:00
Ale nie sądzicie ze przez Pacc Runu zrobi się to Noob Ots. ?
NIE !
Zostawcie tak jak jest,kupujcie pacca od zaufanych osob,którzy mają o tym temat na forum i spokój.
Chcieliście Sms pacca to go macie.
Pacc runy to jakaś alternatywa , mi to zwisa czy zostanie tak jak jest czy pacc runy i tak nie bede wysylal sms bo wole wyslac na konto kase i cieszyc się grą , jeżeli do tej pory zamawiali pacc i wysyłali na konto to nie wiem po co wprowadzać pacc za sms , ale cóż to jest sprawa Mortiisa , może on ma w tym jakiś interes . Jeżeli chodzi o ots to powoli robi sie noobowski po wprowadzeniu APO ROX . Wg mnie Apo rox powinno zostać zlikwidowane .Najbardziej smuci mnie to , że Mortiis może w każdej chwili zlikwidować OTS i gracze nie będą mieć nic do powiedzenia . Wiem , że odleciałem troche z tematem ale to jest moje zdanie które mam o OTS . Pozdro dla wszystkich .
Akananto
18-06-2009, 00:50
Jest rozwazana taka mozliwosc, byla przed wprowadzeniem SMS Shopu , ale jaka będzie decyzja to okaze sie niedługo.
Marcelllo
19-06-2009, 11:54
Gdzieś to już widziałem.. Pisałem z Quietem w jakimś poście to :) Może być :)
Fioletowy Keczup.
19-06-2009, 13:10
Ale nie sądzicie ze przez Pacc Runu zrobi się to Noob Ots. ?
to juz jest noob ots ; D .
Elite Swood III
19-06-2009, 14:23
a co pacc runy maja do noob otsa ??Ale mozna np zrobic premium pkt ze za sms masz np 21 i za posrednictwem stronki mozna je by bylo sellac czy cos Xd
Mortarius
19-06-2009, 14:55
Polak to jest jednak skur*ysyn ;d Dostanie coś i nigdy mu nie starcza.
Wszyscy co zaglosowali na "nie" sa prawdopodobnie oszustami... Bo co by wam przeszkadzalo gdyby byl pacc w pacc runie? A jesli jest na kod sms to sobie mozecie oszukac a pacc rune dajecie na trade za kase a kodu sie tak nie da. Takie jest moje zdanie, zaraz pewnie beda mnie wyzywac te zlodzieje (czyli 99,99% apo) ale leje na to bo nawet nie bede juz zagladal do tego tematu ;) Zeby oszukiwac na rl kase to trzeba byc juz PRAWDZIWYM zlodziejem, tak, takim PRAWDZIWYM ktory kradnie ludziom pieniądze -.- i Nie tlumaczcie ze "kto frajer ten da sie oszukac" bo to jest tlumaczenie zlodzieja ktory nie chce miec wyrzutów sumienia.
To tyle na ten temat.
Pozdrawiam, Vixen ;)
Arystoteles
21-06-2009, 00:46
Przez przypadek zaznaczyłem że jestem na tak ale pomysł do bani. Dlaczego?? Bo to nie jest jakiś noob ots na którym wszystko wygląda tak jakby nie wyglądało :P rozumiesz... :]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.