Zaloguj się

View Full Version : Surowsze bany.

Ktoś II
17-06-2009, 16:49
Cześć!

Uważam, że bany za wyrażenia typu "twoj stary, twoja stara" itp. powinny być surowsze.
Rozmawiałem o tym z Santano, a on napisał, że za takie coś może dać bana na max. tydzień, ale przeważnie daje na 24h.
Dlaczego nie może być tak, że osoba pisząca w.w. tekst nie może dostać bana na miesiąc lub trzy?
Przecież krótkie bany niczego noobów nie nauczą. Jeśli ktoś dostałby długiego bana, wiedziałby, że tak nie wolno postępować!!!!

Do tutorów/gmów tak bardzo chcecie kultury w grze, a banujecie tak łagodnie.

.Bart.
17-06-2009, 17:08
Dobry pomysł, ale miesiąc to przesada, za jedno 'twoja stara' 3dni, za coś więcej, np zdanie z bluzgatora 10dni.

A ZA CAVEBOTA OD RAZU DELETE !

Kapitan Alkohol.
17-06-2009, 17:25
Zgadzam sie jak najbardziej.
@up
Za cave po 2 banie delete bo moze po 1 niektórzy sie czegos naucza

Ktoś II
17-06-2009, 17:29
Dobry pomysł, ale miesiąc to przesada, za jedno 'twoja stara' 3dni, za coś więcej, np zdanie z bluzgatora 10dni.

A ZA CAVEBOTA OD RAZU DELETE !

Właśnie nie!
Powinien być rygor, nooby nauczyłyby się kultury...
Co to jest ban na 3 dni ;|

Ero Senin
17-06-2009, 17:35
Jestem całkowicie za !
Za bluzganie tydzien ,a za cave delete.
Koleś dostał tylko ostrzeżenie a wbijał mi na respa + wyzywał :<
http://i43.tinypic.com/2gwhzzo.jpg

Folga
17-06-2009, 17:46
Surowsze!!!!
Co drugi pisze twoj mama tata ;//

Quiet v 2.0
17-06-2009, 17:50
Jestem za, ale (zawsze musi być -.-) delete nie wprowadzą, bo Mortiis straciłby kasę. Ale sądzę, że jakby boty wyeliminowali, to dużo ludzi by przyszło - większość odeszła właśnie przez bocenie. Poza tym, jakby się mniej hlvl porobiło, to znikły by itemki, a to się równa wzroście cen przedmiotów.

Pampalini
18-06-2009, 11:19
Bart, oczywiście popieram to co napisałeś za cave bota dałbym odrazu deleted .. możliwe ze to dałoby coś do zrozumienia .. moim zdaniem bany za boty/zachowanie są za krótkie . bana za bota dałbym na 20 dni. zachowanie 6-10dni. Jestem za wprowadzeniem surowszych banów.
Pozdrawiam Pampalini.

Vivek
18-06-2009, 11:22
Zaznaczę tak, ale surowsze bany nie od Gallerta i tego drugiego nooba.
Bo żal jakby ktoś dostał nieuczciwego bana na dłużej.

Slepy Shooter
18-06-2009, 15:49
Zgadzam się z tobą , jak najbardziej.
I tak jak mówi Bart za cave bota delete !

Hrabia Olaf
18-06-2009, 15:53
Zaznaczę tak, ale surowsze bany nie od Gallerta i tego drugiego nooba.
Bo żal jakby ktoś dostał nieuczciwego bana na dłużej.

Myślisz, że Gm sobie siedz, piwko przed monitorem, idzie postacią patrzy co za noob, dam mu bana.
Musi miec pewność.

benek20cm
18-06-2009, 15:55
Nowy typ banów.

Polowa apo was banished of Ublizanie rodzicom graczow.

I cos takiego na 10 dni. pr0 pomysl, co nie? O.O

Bart, jakby byl delete za cave to pozbylibysmy sie polowy s setow, g boltow, silverow... : /

Najkon
18-06-2009, 16:04
Ja tam zamiast delete za cave bym zrobił tak :

Gm złapie kogoś na cave, to ten co bocił dostaje bana, + usuwa się mu np.10 czy 20% całego expa jakie posiada.

Co do surowszych kar jestem za.

Upadek Forum
18-06-2009, 16:25
Za wyzwyanie zwiększyć. Botów nie ruszać (odstraszy to graczy) .

Emo
18-06-2009, 16:36
Moim zdaniem dobry pomysł. Może dłuższe bany nauczyłyby co niektórych trochę dyscypliny. Jeżeli chodzi o boty typu wosso, również karać bardziej surowo. Co z tego jeżeli koleś dostanie bana na kilka dni, odczeka, a potem dalej śmiga i tak w kółko...

Arthes
18-06-2009, 17:13
Jestem za tym. Ze wględu na to, że wkurza mnie jak pod dp ktos gada np:
Jeb*** Neko Knighta.
Twoj stary.
Twoja stara sie puszcza itp.

Moim zdaniem 10+ za takie wyrazenia.

Przemas
18-06-2009, 18:00
nie moge byc za dlugie bany bo ludzie przestana grac i serwer sie nie utrzyma!!
jest dobrze jak jest

Siwers
18-06-2009, 18:12
Jestem za, ale jednak te trzy miesiace to za duzo. Powiedzmy ze 100 osob by dostalo tego bana na trzy miesiace, myslisz, ze po uplywie tych miesiecy ktos by zajrzal na Ots-a? Nikt, mi by sie juz nie chcialo. Ale mysle, ze za pierwszy raz ostrzezenie pozniej 3 dni, nastepnie 10, trzy tygodnie i tutaj mozna trzy miesiace.

>>Vegos<<
18-06-2009, 18:35
Nowy typ banów.

Polowa apo was banished of Ublizanie rodzicom graczow.

I cos takiego na 10 dni. pr0 pomysl, co nie? O.O

Bart, jakby byl delete za cave to pozbylibysmy sie polowy s setow, g boltow, silverow... : /

Taaa... Ale wtedy mniej będzie kasy :D

@Topic
Tak. Nerwuje mnie to, że gracze piszą "lece xxxx z Neko/abu itp..."

*Razor*
20-06-2009, 01:55
jestem na nie...

Za przeproszeniem co cie obchodzi jak oni się odyzwają? może to jego sprawa chce być za przeproszeniem CHUJEM to nim jest powiem tyle ty chcesz chyba tutaj przywołać 2 wojne światą tylko że będzie

"1 wojna tibijska" jakiś rygor śmieszne nie po to nasi przodkowie przelali krew aby był jakiś rygor dajcie luzu Zgadzam sie co do Cave Bot itp ale bluzgi ???

powiem ci tyle. może lepiej nagradzać dobrze zachowujących sie a źle olewając ?

może ulepsze pomysł

Zamiast karać zło wspomóżmy dobro złych ignorować nawet jak reportują nie odpisywać a dobrym dawać items itp to by "Nawróciło" 20 % osób

choć jest jedna prawda

Noobem byłeś noobem zostaniesz :> oczywiście tak sie mówi ogólnie

Psyhol
20-06-2009, 05:27
Przydaly by sie naprawde dlugie bany za wyzywanie bo to jest smieszne zabijesz kogos a tu nagle dostajesz spam na prv , albo pod dp od roznych bo dziecko z adhd nie lubi padac i placze.

A co do cave botow powinnien byc odrazu delet albo powinni wprowadzic tak jak na rl tibi :
1 ban tydzien
2 ban miesiac
3 pol roku
4 delet acc

Vivek
20-06-2009, 08:19
@Hrabia Olaf
Sory że taka późną odpowiedz ale jest.
Akurat ci dwaj tak robią, na Ballach płatnych jadą 800lvle na cave bocie a oni nie raczą tam wbić na sec.

Hjubert
20-06-2009, 08:42
Tak, jestem za, a jak nie, to tak jak Bart pisal- ban na 3 dni.

Lucek
20-06-2009, 10:52
Za boty? Owszem ban na 28 dni,za wyzywanie Game Master'a ban na 3 miesiace. ;) Na przykład cóś takiego :D
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\