View Full Version : Noobowskie Zachowanie Santano :)
Chce wam pokazac Głupie Zachowanie "KOZAKA GM" Szkoda Mi go troche
http://i44.tinypic.com/25zh11h.jpg
Ten obok to teen Noobek :)
http://i43.tinypic.com/15346c9.jpg
Jezus. Napisał Ci, żebyś napisał temat w dziale Skargi I odwołania? To nie jest już old forum, że tutaj składamy skargi w dziale "Screeny", na starym forum było tak, że w dziale screeny konfiło się na ludzi.
@edit
Co ty nazywasz noobowskim zachowaniem?
Ero Senin
17-06-2009, 18:31
"w dupe Ci napisze"
aha. nie rób takich tematów ok? bo sam lepszy nie jesteś : d
Utrudnianie gry innym nie jest dozwolone..
Ty po prostu blokowałeś komuś innemu drogę, bez powodu.
Gdybyś go bił - nie mógłbym w to ingerować, jednakże Ty uparcie przeszkadzałeś graczowi w wyjściu korytarzem.
Jedyna osoba, która się tu "noobowsko" zachowała to moim zdaniem Ty.
Poza tym.. celowo założyłeś temat w złym dziale, co jest karane warnem. Tak więc muszę przyznać Ci ostrzeżenie.
Paun Poamgacz xd
17-06-2009, 18:39
Zgadzam się z tutorem/gm nie wiem kim jest nie gram na 7.6 to takze jest trap oraz utrudnianie gry masz szczescie ze Ci dał tylko upomnienie..
Gdybyś go bił - nie mógłbym w to ingerować, jednakże Ty uparcie przeszkadzałeś graczowi w wyjściu korytarzem.
Poza tym.. celowo założyłeś temat w złym dziale, co jest karane warnem. Tak więc muszę przyznać Ci ostrzeżenie.
Koles Wstawiam tam gdzie chcem nie moge dostac warna chcialem pokazac innym twoje glupie zachowanie po 2 takie rzeczy sie zalatwia pvp ;] jak bys nie wiedzial po 3 przedkazanie 2 osobie zalatwia sie pvp nie robilem trapa ani nic po 4 nie mialbym za co dostac bana ;] po 4 zbanowales wiekszosc osob ktora grala codzienie na apo przez co z 400 osob spadło do 200 jestes dumny ? niestety mortis juz nie za duzo zarobi przez ciebie :(
Paun Poamgacz xd
17-06-2009, 18:52
Mistafa zgadzam się z toba :P takie sprawy tylko pvp a nie marudza a potem .... beszczelnie jeszcze gm/tutor napisał żeby dac to działu takiego to jeszcze do screnow ...
I nie mam zamiaru dostac warna za 2 wypowiedz w temacie !!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xd:)
Ale to nie znaczy tez ze masz blokowac innych widzac po eq poinienes relognac..
Ty to masz downa...
Masz dowód ,że go nie trapowałeś ???
Santano to najlepszy tutor na apo zawsze odpisuję na raporty ,więc ban był słuszny.
Tyle z mojej strony.
Paun Poamgacz xd
17-06-2009, 18:58
On nie dostał bana widzac potem ze tutor juz wiem ze tutor xd odszedł po jakims czasie gdy tylko sie uspokoili.
Exevo knight
17-06-2009, 19:01
Koles Wstawiam tam gdzie chcem nie moge dostac warna chcialem pokazac innym twoje glupie zachowanie po 2 takie rzeczy sie zalatwia pvp ;] jak bys nie wiedzial po 3 przedkazanie 2 osobie zalatwia sie pvp nie robilem trapa ani nic po 4 nie mialbym za co dostac bana ;] po 4 zbanowales wiekszosc osob ktora grala codzienie na apo przez co z 400 osob spadło do 200 jestes dumny ? niestety mortis juz nie za duzo zarobi przez ciebie :(
Najpierw to się naucz liczyć :D Właśnie możesz dostać warna za "wstawianie gdzie chcesz". Na forum powinien panować porządek... Nie konieczne jest załatwianie takich rzeczy na PVP O.o To był trap Jak nic... Bana byś dostał za utrudnianie gry innej osobie O.o Zanim Santano awansował na rangę tutora nie grało tu już 400 osób tylko ledwo 200 sięgało... Sry, że tak nie uporządkowanie ale odpowiadałem kolejno :P
Najpierw to się naucz liczyć :D Właśnie możesz dostać warna za "wstawianie gdzie chcesz". Na forum powinien panować porządek... Nie konieczne jest załatwianie takich rzeczy na PVP O.o To był trap Jak nic... Bana byś dostał za utrudnianie gry innej osobie O.o Zanim Santano awansował na rangę tutora nie grało tu już 400 osób tylko ledwo 200 sięgało... Sry, że tak nie uporządkowanie ale odpowiadałem kolejno :P
Ty to masz downa...
Masz dowód ,że go nie trapowałeś ???
Santano to najlepszy tutor na apo zawsze odpisuję na raporty ,więc ban był słuszny.
Tyle z mojej strony.
Najlepszy Mam dowod ;] bo nie dostalem bana ;] jak widzisz ;] Jestes Smieszna wiec sie nie wypowiadaj Jestes KOX piszesz do gma bo sam nie dajesz rady wiec jestes frajerek z psiarni
.....997- darmowe strzelanie
z ucha ... lahahahah !
zwała z ciebie !
Exevo Jestes Noobem ;] po royal boonku padassz i duzo gadasz Jak byles facc to z dp nie wychodziles :( po 2 Co tu widac ? jak nie wiesz to nie wypowiadaj sie dziecko Trap-Przedmiotami a gdzie widzisz jaki kolwiek trap ??? wiec .... zamknij ryjko Skoro bana nie dostalem to chyba powody proste ze nie było trapu .....
Paun Poamgacz xd
17-06-2009, 19:13
Dobrze rozumiemy twa złosc ale zachowaj kulture osobista zrobiłem to konto żeby przypominać graczą, moze pomoże kontrolowac wasze bluzgi...
Takanori
17-06-2009, 20:18
:o Cold Macie pałka robi nowego hara , bo ms padal od 700 lvl'a. co Ty na tym ss chcesz udowodnic ze jestes glupim dzieckiem ktore nagrywa na wszystkich filmiki i robi screeny? Co Ci to da , jak ktos dostanie bana to i tak bedzie dalej botowal ;x Apo spada na psy jak i Ty ;<
Jeden temat na Ciebie i juz placzesz zeby bana nie dostac Ty nie blokowales swiety jestes.
IrysBanned
17-06-2009, 20:52
W regulaminie tego nie ma
:<<<<<<
Fryzek. <33
17-06-2009, 21:04
A co ci on zrobic stal sobie nie wiem czy wiesz ale mozna odsuwac gracz. ;/
Trapowales, mial prawo to zglosic, Santano sie najwidoczniej tp, chwile postal i poobserwowal sytuacje. Widzac, ze faktycznie przeszkadza to w grze osobie, ktora napisala reporta, upomnial Cie, abys tego nie robil. Skoro chciales sie bic, trzeba bylo odpalic pk. Ciesz sie, ze potraktowal Cie tylko kickiem, aby ulatwic drugiej osobie swobodne przejscie. Na pewno nie zrobil niczego bez zastanowienia.
Nixon, zamknij prosze ten temat. Jest w zlym dziale.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.