View Full Version : Shut Box
Kamor ^Inter^
18-06-2009, 21:37
Może na nowo powstał by Shut Box ?
Bo tak nudno,nie idzie zbytnio z nikim porozmawiać (na szybko ofc.)
Tak!! bo zawsze bedzie z kim pogadac itp a jak np sie serv zrypie to nie bedzie kazdy pisał bezsensownych tematów tylko spyta sie na boxie ;x
Dokładnie,Nie napisałem,bo zapomniałem xD
Co wy na to,żeby było to przywrócone ? (Jak na starym 4um...)
Załączam ankietę.
Mikiel :O
18-06-2009, 21:42
Zgadzam się, tam można było pogadać, a tak to stypa : (
Jestem za reaktywowaniem shoutboxa, ale dopiero wtedy gdy dołączy kilku nowych moderatorów, już teraz administracja ma problem to ogarnąć, a co dopiero po włączeniu shoutboxa - uświadamiać czemu chyba nie muszę? :>
Knight Lukas
18-06-2009, 21:49
lepiej nie bo będą znowu problemy :D
będzie tam taki spam że...
ja jestem za bo tak to niema jak z kim pogadac zaras warny albo co a na priv to tak jak na emaila bys pisal a tak to sie z duzo osob naraz pogada:p
Elite Swood III
18-06-2009, 21:55
Tak!! bo zawsze bedzie z kim pogadac itp a jak np sie serv zrypie to nie bedzie kazdy pisał bezsensownych tematów tylko spyta sie na boxie ;x
Alvaster
18-06-2009, 22:00
Jestem za!.Bardzo mi sie podoba taki pomysł.
Flutebone
18-06-2009, 22:05
ja tez za! ; d a tak nawiasem na starym forum z tego co wiem nie bylo s boxa
Techniks
18-06-2009, 23:30
Jestem na tak ,ale wątpię ,żeby po raz 3 włączyli go..
Był wyzywali się to wyłączyli ,gracze prosili to znów włączyli i było to samo ... więc wątpię ,żeby znów włączyli..
Kamor ^Inter^
19-06-2009, 23:45
oDświezam !
Potrzeba jeszcze parnastu głosów i zgłosze tą propozycję do Mortiisa.
Kamor ^Inter^
23-06-2009, 20:14
Odświeżam.
Wpadłem na pomysł TEAM Speaka na 4um,ale trochę to drogie xd.
Z 2 strony pomogło by wyjaśnić parę spraw i pozbyć się noobów :D
#down : o
Kolejne dziecko,ktore chce naprawić świat wytykając literówkę lub jej brak.
marcopolo
23-06-2009, 20:20
shut box
oUSHoushOSHoshoHSOhshOSUHUoushOSHOhsoSH
Shout Box jak juz.
zly pomysl. byl juz wczesniej i tylko bany wpadaly. chcesz bana? kłóc sie w tematach a nie na "shut" boxie.
Pomysł świetny !! jestem jak najbardziej na tak !
Jak najbardziej za.
Forum w końcu zaczęło by żyć...
Tre Cool
23-06-2009, 21:13
Nie wiem jakie były powody usunięcia tego wspaniałego wynalazku, ale moim zdaniem była to decyzja niesłuszna. Chcemy szałtboksa! :O
Oczywiście że chciałbym Chat-Boxa. Można z niego zrobić drugi 4chan - to byłoby EPIN!
Dzastin Timberlejk
23-06-2009, 21:25
Dobry pomysł : ), przydało by się 'wynająć' nowych moderatorów tylko do shout boxa.
Pampalini
24-06-2009, 09:32
Oczywiście że jestem na tak ; o !! fajnie by było jak powstałby ten o to 'shut' box xD ale czy znowu nie będzie przez to problemów?-
Quiet v 2.0
24-06-2009, 09:36
Mam pomysł. Zaspamujmy PW Tygrysowi, może wtedy wprowadzą! Innej rady nie ma, bo oni nie przeglądają tematów.
Zdecydowanie jestem Za! :p :) :rolleyes:
Oczywiście jestem za. Pozostaje tylko mieć nadzieję, że wreszcie się tym ktoś zajmie.
Bastek10
24-06-2009, 10:41
Popieram pomysł w 100%
Przynajmniej można było by się coś zapytać,a nie odrazu robić nowego posta.
Kamor ^Inter^
24-06-2009, 10:47
Gadałem wczoraj z Muflonem na Vencie i mowił,że Mortii nie zrobi Shout Boxa :X
Ale jeśli będziemy spamować Tygrysa,to myślę,że się złamie :D
Jestem za, a nawet przeciw :O Pewnie bedzie wyzywanie itp, tak jak to wczesniej bylo... Przez wlasna glupote niektorych uzytkownikow zostal wylaczony ;x
Jestem jak najbardziej na tak :)
Jak większość z was chce to czemu ja mam się nie zgodzić ? =] :)
Oczywiście jestem za... ale trzeba by było coś zrobić, żeby nie było niepotrzebnego spamu... :)
Tak. w 100% na taak. by było można porozmawiac
Jestem na tak :)
...........................................
Mortarius
24-06-2009, 14:25
No przydałoby się ;d Bynajmniej jak się siedziało na trainach to nie gapiło się co chwile czy przypadkiem kicka nie dostałeś tylko się gadało :D Jestem za.
O tak Chat Box by się ma pewno przydał :) Do tego dodałbym jeszcze możliwość pisania wiadomości w profilu ;)
Dylus Knight
24-06-2009, 19:52
Oj przydał by się przydał, ale czy by nie było wyzwisk niepotrzebnych?
Jestem ZA!
Azbestowy Krzaczek
24-06-2009, 20:03
A ja przeciw. Ciągle by było pewnie o warach na 8.4, że xxx to pies a xxx sie złożył od xxx.
Chciałbym, aby znów był shoutbox... Fajnie gadało się z niektórymi :D Forum żyło, a teraz... szkoda gadać.
Ale po co Wam "Shut Box" skoro się nie umiecie zachować. Mortiis zrobił by shoutbox ale na drugi dzień musiał by go usuwać bo były by tam tylko bluzgi i nic więcej.
Kamor ^Inter^
24-06-2009, 23:01
Ale po co Wam "Shut Box" skoro się nie umiecie zachować. Mortiis zrobił by shoutbox ale na drugi dzień musiał by go usuwać bo były by tam tylko bluzgi i nic więcej.
No to jakiegoś moda by się załatwiło do tej roboty.
Najlepiej ktoś z forumowiczów.
Przecież można banować takich użytkowników którzy nie będą przestrzegali regulaminu Shut Box'a.
Przydałoby się bo nie zawsze chce mi się logować żeby napisać do kogoś ;P
Kolega UP ma racje mozna banowac uzytkowników ktorzy nie beda przestrzegac regulaminu wiec mysle ze to dobry pomysl na zrobienie takiego czegos :)
Zark Cleryin
25-06-2009, 09:27
Jestem zdecydowanie ZA!
znAczk11111111111!!!!oneoneone
Turbo Sorc
25-06-2009, 13:26
Jestem za.
Tylko admin powinien się mu raz po raz przypatrzeć.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.