View Full Version : Czarny Lucyfer Thief!
Blinder Najt
18-06-2009, 23:08
Witam. Zostałem oszukany na pacc , sprzedawałem za kcc chcialem sprzedac. Otuż Czarny Lucyfer , h lvl itp mowil ze ma duzo kasy itp kupi pacc jednak wyszło jak wyszło , zaufalem i stracilem kod. Nie sądze , że odzyskam ale chociaż miejscie swiadomosc ze to oszust ; (
http://i43.tinypic.com/nn74hz.jpg
No i potem już sie nie odezwał to tyle... ehh
Mortarius
18-06-2009, 23:15
Wszyscy dobrze wiemy że jedyny Czarlny Lucyfer który był wporządku to ten first owner D: Ja bym na twoim miejscu nie zrobił tak ziom xd Albo daje pierwszy ale kup sobie sam :*
Omfg, wy się nigdy nie nauczycie, że pacca się kupuje/sprzedaje tylko zaufanym osobom, a w twoim przypadku daje kod jako drugi?
Ja też kupuje tylko od zaufanych osób lub kasę daje jako drugi i nigdy mnie nie oszukali..
Sprzedawaj tym, ktorzy kupywali.. tzn Bart, woder, zobacz w handel, tam masz sprzedawane pacce i zobacz komenty, kto kupywal i byl zadowolony ;)
Nic nie poradzisz.. ;<
Blinder Najt
19-06-2009, 09:22
Wiem ale kazdy daj 1 , daj 1 itp.. a h lvl to myslalem ze zaufany... no trudno. bywa
Zabij aka
20-06-2009, 17:54
No wiesz z jednej strony niby Hlvl to gracz który ma doświatczenie i prawdopodobnie powinien zachowywać się normalnie nie okradać nikogo ale widzisz.. Tak jest jak jakieś dziecko dorwie się do dobrego konta pozatym CL To złodziej i to jaki..Drobna rada..
Graj czym grasz nie sprzedawaj niczego a jak już musisz to nie dawaj nigdy 1. No chyba że jak powiedzieli przed mówcy ktoś to zaufany jest.
czarny lucyfer tez mnie chciał ojebać tez z paccem ale w inny sposób on wtedy pacc sprzedawał :> dać mu bana
Matula ^^
21-06-2009, 17:39
Jezeli to pierwszy owner 1 to umyjcie pachy !
Dales sie oszukac koles jak dog. Wiesz ze bycie milym tu kosztuje ? Nie ? to masz nauczke.
A Czarny Lucyfer jest tche besd !
@ Edit Down . Naprzyklad ja. Kiedys probowalem zakladac keyloggery i oszukiwac ale uznalem ze to debilim i przez takich jak ja APO spada na psy. Skonczylem :) Nawet jezeli Lucyfer to zrobil (watpie) niech przestanie.
Elternal Destructor
21-06-2009, 21:42
Boshe... ludzie PACC kupujcie na poczcie, a nie od kolesi, potem sie na forum plujeci i płaczecie...:cool:
Czarny Lucyfer pierwszy owner .
Witam kumpel pisze w moim imieniu stare konta Czarny Lucyfer i Chir zbanowalem na forum. Przedstawię sie Artur 1 właściciel Czarnego Lucyfera od 1-735 lv.
Ej człowieku co Ty wyrabiasz? Zastanów sie i co Ci da ze kolesia okradłeś naprawdę ŻAL najwazniejsza rzecza jaka ceniłem grając Luckiem było zaufanie do innych tak jak inni mogli ufac mi. Widze, że to sie zmieniło . Kiedyś można było powierzyć mi wszystko teraz radze do tego właściciela postaci nawet się nie odzywać! Pozdrawiam Graczy!
Lord Piachu
29-06-2009, 20:13
Kolego UP ^^ Teraz watpie ze Lucek bedzie gral to postac ;] Dzisiaj go widzialem z 800 + lev + RS ;] Dobrze ze hack mial.. Szkoda trochę tego hara :( Szkoda ze go sprzedales.
Tak jest, Dzieci bez BOT'a grac nie umia.. Tak samo ADOBE MAN !! MOJ STARY CHAR ! <- Hack na 667 lev :(
Pozdro Dla Ciebie Gokori .. Wracaj do gry ;]
Czarny Lucyfer pierwszy owner .
Witam kumpel pisze w moim imieniu stare konta Czarny Lucyfer i Chir zbanowalem na forum. Przedstawię sie Artur 1 właściciel Czarnego Lucyfera od 1-735 lv.
Ej człowieku co Ty wyrabiasz? Zastanów sie i co Ci da ze kolesia okradłeś naprawdę ŻAL najwazniejsza rzecza jaka ceniłem grając Luckiem było zaufanie do innych tak jak inni mogli ufac mi. Widze, że to sie zmieniło . Kiedyś można było powierzyć mi wszystko teraz radze do tego właściciela postaci nawet się nie odzywać! Pozdrawiam Graczy!
1-735?
myślałem, że Lucyferem 1 owner grał 1-3xx
Wysoki lvl to ma jego postać ale jego lvl w musku nie.
Lucek to Lucek znaczy obecny owner . Wg mnie zjada go do jakiegos 200 lvl i lucek da sobie spokoj z APO .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.