View Full Version : Zrob cos z tym czlowieku!
Zrob_cos_z_APO_ROX
19-06-2009, 22:19
Watek tyczy sie w szczegolnosci mortiisa......a wiec.. zrob cos z apo rox i balanasem profesji. Gdyz balans profesji z rl przy expie x200 to calkowita porazka..... odwiedz kiedys statystyki servera i zobacz ile jest palladynow i jaki lvl ma najlepszy knight o ktorym sie nie bede juz rozpisywal bo to jest zalosne na maxa ;o. Przydalo by sie zmniejszyc sile leczenia exury san. i zwiekszyc poty dla knightow 2-2,5k przynajmniej bo to ek powinien byc blokerem a wychodzi na to ze ms z wiekszym lvlem jest kur..... lepszym blokerem niz ek.. Osobiscie nie gram zadna z tych profesji ale prosze o wypowiedz innych graczy grajacych na APO ROX :) tylko nie tych palladynow ktorzy sa w top... Z powazaniem ZROB COS Z TYM !
Dylus Knight
19-06-2009, 22:31
Nie ma czasu na balans profesji czlowieku. Każdy gra jak lubi.
Są ważniejsze sprawy do roboty niż balans.
Zrob_cos_z_APO_ROX
19-06-2009, 22:35
Wez spojrz co ty wogole piszesz to ma byc chaos na otsie i maja byc sami rp bo sa wazniejsze sprawy ? np jakie ? nie wymadrzaj sie takimi glupimi tekstami....heh
Dylus Knight
19-06-2009, 22:56
a na rl myslisz ze jak jest? kazdy gra profesja jaka lubi ... jezeli myslisz ze chaos to brak knightow to gratuluje ...
!!sQaua!!
19-06-2009, 23:06
Po co balans postaci na servie, na którym postacie mają "być skasowane gdy gracze sobie tego zachcą"?
Chcesz sie naprawde pobawić w pvp? Zapraszamy na apo 8.42, tam balans jest "w miare dobry"
Jest jeszcze duzo do roboty.
DZIWIĘ SIĘ, ŻE JESZCZE NIKT NIE DAŁ PROPOZYCJI O USUNIĘCIU DZIAŁU PROPOZYCJE...
Zrob_cos_z_APO_ROX
19-06-2009, 23:44
Zobacz na listy graczy online...widac ze apo rox cieszy sie powodzeniem jak narazie ;o i napewno nie usuna postaci "jak gracze tego zachca" bo kto bedzie chcial po 1.? po 2. to jest zalosne i tyle. Zadnych interwencji ze strony gmow ani nic? Skoro juz postawili ten serv niech poswieca te jebane 10 minut dziennie na ogarniecie tego shitu....botow itp. Tyle z mojej strony nie bede z wami polemizowal bo nie warto.
berafitokoxikduzy
19-06-2009, 23:53
hahahhaa zmiejszyć leczenie pallka nom do ilu ? teraz exura san mi daje 35% (wiem, bo na elfie pisze ciągle) wiec ***** do ilu ma zmiejszyc ? do 20% ;x/?
Ja w ogóle nie wiem po co ty ten temat założyłeś :< . Kolego to jest APO ROX tutaj nie potrzebne są balanse profesji i tak server w końcu zostanie wyłączony na stałe tu nie ma pvp na 700 rp potrzeba z 5 ed ale przynajmniej dobra zabawa jest ;)
Harvester
20-06-2009, 01:40
Nie wiem jak jest na rox ale na 8.4 exura san po osłabieniu o połowe (!) daje mojemu palowi 1,4k a mam 4k hp. 400pal na rl mający 33mlev leczył by się duzo mocniej. Dalej, great mana potiony do "leczenia" magów są tutaj mocniejsze niż na rl, mega health potion dla knighta też jest lepszy niz na rl (a knight może użyc combo leczenia z potiona i czaru). Wniosek ? Wszystkie profesje na apo leczą sie lepiej a pal słabiej niż na oficjalnych serverach. Warto też dodać, że na 400lev pal ma 4k hp, knight ~7k hp a magowie 10k+ mp.
Tak więc zgadzam sie z twierdzeniem, że balans na apo 8.4/rox jest nieuczciwie ustawiony jednak na niekorzyść paladynów, dla tego przestałem garć i nie dam zarobić Mortiisowi.
Zrob_cos_z_APO_ROX
20-06-2009, 02:26
server zostanie wylaczony ? widac ze nie jestes na bierzaco moj drogi zreszta mowcie co chcecie dla mnie by byla lepsza zabawa jakby mozna bylo takze zdzialac cos 1 vs 1 a nie 1 vs 5 ......
Quiet v 2.0
20-06-2009, 08:08
Wiecie co, balans profesji - to nie ma sensu na noob serwie, gdyż każdy myśli, żeby wbić lvl i na pvp. Knight nigdy nie był na pvp i nigdy nie będzie. To jest profka (już klasa chciałem xD) która ma tankować, a nie biegać i nawalać.
berafitokoxikduzy
20-06-2009, 10:28
server zostanie wylaczony ? widac ze nie jestes na bierzaco moj drogi zreszta mowcie co chcecie dla mnie by byla lepsza zabawa jakby mozna bylo takze zdzialac cos 1 vs 1 a nie 1 vs 5 ......
hahahahhahah 1vs1 ? tutaj nie jest noob ots, tutaj istnieją teamy.. co będzie, gdy 1vs1 mozna kogos ubic a np. w Dream Team jest 100osób ? przeciez w takim razie ten ots spadnie na taki poziom, ze liczy się ilość osób, a pvp nie bedzie zbyt wazne; x. to czlowieku nie apo 7.6, ze tam się da cos zdziałać solo, tylko 8.4 idioto ;o.
Zabij aka
20-06-2009, 17:56
Hmm sprawa jasna jak umyte jaja.. Chodź by nie wiem co zrobili to zawsze znajdzie się ktoś komu coś nie pasuje bo przegrywa z kimś kto ma np. inną profke. Każda prof. Ma swoje mocne i słabe strony. A że Ek ma tyle słabych hmm zacznij grać sobie rpkiem. i tyle -.-.
Hrabia Olaf
23-06-2009, 15:17
Zrob_cos_z_****ROX - jestem za, serwer trzeba wyłączyć, sprwaia za dużo problemów, miał stać czasowo, jak na moje zaśmieca forum.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.