View Full Version : MEtin2
Kamilos xD
20-06-2009, 10:08
Tu piszcie jakie lvl osiągnęliście w MEtinie! Możecie wklejać fotki.
Ja osobiście narazie mam 22 lvl mental na twierdzy
Kamor ^Inter^
20-06-2009, 10:12
NIE,bo to jeszcze gorsza gra od Tibii !
METIN Ssie <3
#top
Miał moj kolo 14 lvl i stwierdził sam,że tibia lepsza (choć w nią nie grał)
bb
berafitokoxikduzy
20-06-2009, 10:51
na Grymuarze 40ninja i 42szaman, na almanachu 35mental ;d bojowca miałem, prawie wszystko na +9 etc, ale tez skonczylem grac bo nudno ;/. a wszystko mialem na full, ponieważ wtedy jak grałem to moj rl ziomek był top1 (Carnival) i jego dziewczyna (z rl, nie z gry;o) miała 72szamana (czulas) więc mialem stosunkowo prosto ;d. On dawał rzeczy, a ona jak się jej nudzilo to latała za mną i mnie buffała ; d. w kazdym bądź razie metin strasznie szybko się nudzi ;x a jak jest za prosto to juz masakra : /.
Monastyr- 61 body, tom55
Twierdza- 63 bm, buli916. 61 archer, NeOfIrEn. 61 body, xXxFastxXx.
Almanach- 70 body, InstynkT.
ale Drako ma najlepszą postać z apo playersów :>
@up
Ale Drako to cipka >;
@topic
E tam mało
30 Mental monastyr
18 ninja monastyr(tym grałem jak jeszcze nie było nawet serwera Feniks)
Mental 29 (astral) (2% do 30). Nick: BloodBraaain (czasem logam i zabijam metki) a ogólnie gra troche nudna lecz tzreba wytrwac bo na wyższym lvlu jest fun. Najwyzszy jaki miałem to był 48 (almanach) xd. Mam też 7 sure na almanach, 2kk ale sie przestraszyłem jak zobazcyłem ceny .
Mental 29 (astral) (2% do 30). Nick: BloodBraaain (czasem logam i zabijam metki) a ogólnie gra troche nudna lecz tzreba wytrwac bo na wyższym lvlu jest fun. Najwyzszy jaki miałem to był 48 (almanach) xd. Mam też 7 sure na almanach, 2kk ale sie przestraszyłem jak zobazcyłem ceny .
Na almanachu za KU nie ma takich cen jak na Twierdzy, czy Monastyrze. Tu za aurę zapłacisz 800k, na Twierdzy 1kk a na Monastyrze ok. półtora, czyli 2 razy więcej. Dla mnie tylko jedna rzecz jest tu droga... Stal dla woja :) Na Twierdzy +0 bez bonów lata po 25kk, na Monastyrze ok. 10 a tu 80... Ja swojego bojowego wartego na twierdzy 25kk kupiłem tutaj za 15kk, boga wartą na twierdzy 20kk, tutaj za 9... Różnica jest wielka, mało osób gra na Almanachu. W V2 widzę tylko osoby z gildii, i jak przejeżdżam w godzinach szczytowych po drodze spotykam 5-7 ludzi. Na twierdzy w v2 było 15-17. Podsumowując Almanach jak każdy inny server- ma rzeczy drogie i tanie.
42lvl Monastyr - hacked :/
33lvl Fenix - oddany :P
Nigdy nie lubiłem w to grać. Dużo kasy oddawałem kolegom, i jakoś tak na 42lvlu bojowca nie miałem XD
68 mental na monastyr w chunjo
zrobilem niedawno magnetyka na +6 i czarna stal na +5 (wsadzilem do niej kd speeda +3 i obrony +3).
Niedlugo robie stal na +6.
I w prawie kazdym itemku mam bon +500pż..
Ebony +9, srebrna +9 itp itp
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.