View Full Version : Rozwi?zanie problemu mute.
Skoro jest mute i mutuje za każdej np. golden helmet golden helmet golden helmet, to można to ominąć. Wystarczy, aby Mortiis załadował do silnika skrypt na "sell 3 golden helmet" itp. Myślę, że jak na Mortiisa to niedużo roboty, a graczom ułatwi życie. Pozdrawiam. Dołączam ankietę.
@edit
Wiem, że była, ale
1)Nie było wtedy mute
2)Sam ją popierałem... Nie było dawno takiego tematu, więc go zrobiłem :))
Był dawno proponowany taki pomysł, ale czas oczekiwania na skrypt który Mortiis zrobi jest bardzo długi. Trzeba czekać :D
Zdecydowanie TAK! Ale znając Mortiis'a będzie chciał czegoś więcej, aby przy npc nie mutowało. Znając Jego będzie brnął do celu aby zrobić ten skrypt...
Ps. Nie załadował skrypt tylko w npc dopisał (sell 3 golden helmet) ^.^
Bo jak mamy npcka i w nim pisze "golden helmet" to zabiera golden helmet a jak Mortiis dopisze "trzy golden helmet", "cztery golden helmet" itd,itp. To będzie zabierać więcej itemek. Zrobienie tego zajmie (mi by zajęło) około 10 min. Bo jeszcze trzeba dopisać ile ma zabierać jak jest item id: 2159 (przypadek scarab coinsów.) to trzeba dopisać ile ma ich dać np 10=dostajemy 10 sc, w przypadku g helmetów też tak jest :).
/\/\/\/\/\/\ Mortiis pewnie będzie chciał rozwiązać to w inny sposób, właśnie w ten który napisałem na początku. Doda jakiś skrypt a nie będzie się bawił w zmienianie... (dopisywanie.)
Pampalini
20-06-2009, 21:21
Hmm, gdy został wprowadzony system mute, to były tematy aby został wprowadzony system sprzedaży paru itemów naraz .. i mortiis wypowiadał się w tym temacie, i pisał ze postara się to zrobić, ale to było dość dawno temu. Szczerze to dobrze że zrobiłeś taki temat. Oczywiście jestem na tak i popieram ten temat w 100%.
Pozdrawiam Pampalini.
@up ahh :D kwestia 2 minut ;D
Popieram ^^
Może kiedyś Mortiis zrobi coś takiego :D
Miejmy nadzieję :p
Jestem na tak : ]
Z pewnością ułatwi to grę faccom ;z
Vetó kotletó jest mojim miztszem
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.