PDA

View Full Version : APo 7,6 ;x

666
20-06-2009, 21:43
Witam.
Wiem, ze GM'owie maja duzo roboty te wszystkie serwery itd.
Ale 7,6 jest i bedzie najlepszym serwerem Mortiisa.
Wczesniej tzn rok temu prawie co noc jakis najazd a teraz ? jakies " LAG " _,_
Wiem, ze teraz queen, wise to na 3-5 hitow ale mozna zrobic jakies ciekawe najazdy.Dodam ankiete czy na APO 7,6 powinno byc wiecej najazdow.

ﻯWiceps
20-06-2009, 21:50
Wiem, ze GM'owie maja duzo roboty te wszystkie serwery itd.

Eh.. na ROX nic nie robią, na 8.42 też chyba zbyt długo nie zaglądają. Więc mają 1,5~~ serwera. Co to za robota? :rolleyes:

Fangol
20-06-2009, 22:00
Tak proszę dodajcie więcej tych najazdów MORTIZ PROZE DODAJ WIENDZEJ NASASTUF BO NJE MAMY GDIE EXSPIC!!!

Techniks
20-06-2009, 22:25
Nom ,mogły by być najazdy ,ale nie takie jak teraz...
Aktualnie najazd wygląda tak :
1.Jakiś syf ,demon czy coś.
2. BAlly/Kingi.
3. quenn
4. Wise.
5.****debil atom :(
I koniec...
Teraz najazdy sa tylko dla 1.2+ ... może tak coś w każdym mieście dla każdego :d
@D ctrl+y?

~Troix
20-06-2009, 22:50
Brakuje najazdów ;/ niech Mortiis cos zrobi dla Apowiczów .. xd

@up
Ale jakby Mortiis dal by np. w Ev najazd dla 200 lvl - to i tak jakis idiota z 1k+ lvl wbil by sie tam

Emo
20-06-2009, 23:16
Kiedyś już w jakimś temacie pisałem, że można zrobić najazd za pomocą skryptu w silniku OTSa. Wtedy najazd co jakiś czas wybierany jest losowo. Ustawia się w jakim miejscu, jakie potwory mają się pojawić i po sprawie. Oszczędziło by to czasu GMom i gracze byliby zadowoleni. Jak widać jednak nikt nie kwapi się by takie ułatwienie wprowadzić. Jestem oczywiście na "tak"

Gaston
20-06-2009, 23:40
pewnie ale jakis fajne najazdy a nie tak jak kolega wyzej napisal ze najpierw syf a potem devil i apo ;/ i end';/

Hrabia Olaf
21-06-2009, 20:30
Autorze co ci po takim najeździe, tylko mi nie mów, że jak wapdnie omen a masz 700 lvl to liczysz na lot; )
Starczy jak jest, osatnio był fajowski najazd.
Wiem, że to urozmaicenie ale lepsze są eventy itp.

Mortarius
21-06-2009, 21:15
@up
Racja :) Eventy są lepsze.
@topic
Non stop wam mało xd.Pojawił się Apocalypto 'woow mortiis jestesi bokiem parco cje lupimy sa teko stforka' pojawił się Devil Atom to samo.I tak możemy zataczać koło non stop.Kur*a ile można non stop dodawać i dodawać potworów.. :| Najlepiej by było gdyby był reset harów <: