View Full Version : APo 7,6 ;x
Witam.
Wiem, ze GM'owie maja duzo roboty te wszystkie serwery itd.
Ale 7,6 jest i bedzie najlepszym serwerem Mortiisa.
Wczesniej tzn rok temu prawie co noc jakis najazd a teraz ? jakies " LAG " _,_
Wiem, ze teraz queen, wise to na 3-5 hitow ale mozna zrobic jakies ciekawe najazdy.Dodam ankiete czy na APO 7,6 powinno byc wiecej najazdow.
Wiem, ze GM'owie maja duzo roboty te wszystkie serwery itd.
Eh.. na ROX nic nie robią, na 8.42 też chyba zbyt długo nie zaglądają. Więc mają 1,5~~ serwera. Co to za robota? :rolleyes:
Tak proszę dodajcie więcej tych najazdów MORTIZ PROZE DODAJ WIENDZEJ NASASTUF BO NJE MAMY GDIE EXSPIC!!!
Techniks
20-06-2009, 22:25
Nom ,mogły by być najazdy ,ale nie takie jak teraz...
Aktualnie najazd wygląda tak :
1.Jakiś syf ,demon czy coś.
2. BAlly/Kingi.
3. quenn
4. Wise.
5.****debil atom :(
I koniec...
Teraz najazdy sa tylko dla 1.2+ ... może tak coś w każdym mieście dla każdego :d
@D ctrl+y?
Brakuje najazdów ;/ niech Mortiis cos zrobi dla Apowiczów .. xd
@up
Ale jakby Mortiis dal by np. w Ev najazd dla 200 lvl - to i tak jakis idiota z 1k+ lvl wbil by sie tam
Kiedyś już w jakimś temacie pisałem, że można zrobić najazd za pomocą skryptu w silniku OTSa. Wtedy najazd co jakiś czas wybierany jest losowo. Ustawia się w jakim miejscu, jakie potwory mają się pojawić i po sprawie. Oszczędziło by to czasu GMom i gracze byliby zadowoleni. Jak widać jednak nikt nie kwapi się by takie ułatwienie wprowadzić. Jestem oczywiście na "tak"
pewnie ale jakis fajne najazdy a nie tak jak kolega wyzej napisal ze najpierw syf a potem devil i apo ;/ i end';/
Hrabia Olaf
21-06-2009, 20:30
Autorze co ci po takim najeździe, tylko mi nie mów, że jak wapdnie omen a masz 700 lvl to liczysz na lot; )
Starczy jak jest, osatnio był fajowski najazd.
Wiem, że to urozmaicenie ale lepsze są eventy itp.
Mortarius
21-06-2009, 21:15
@up
Racja :) Eventy są lepsze.
@topic
Non stop wam mało xd.Pojawił się Apocalypto 'woow mortiis jestesi bokiem parco cje lupimy sa teko stforka' pojawił się Devil Atom to samo.I tak możemy zataczać koło non stop.Kur*a ile można non stop dodawać i dodawać potworów.. :| Najlepiej by było gdyby był reset harów <:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.