Zaloguj się

View Full Version : Oblewanie wakacji ;p i jak trafi? do gazet i internetu ;p

Zrazik
20-06-2009, 22:00
Witam :D
W piątek po zakonczenu roku z kolegami poszliśmy o coś do picia :p zaczęliśmy na 0.5l a skończyliśmy na 2.5l i oto jak się bawiliśmy :)
http://www.se.pl/wydarzenia/kronika-kryminalna/oblali-poczatek-wakacji_100273.html

mnie dało się odejść bo jakoś jeszcze dawałem rade ale resztę zaliczyła zgona ;p

MerUnia
20-06-2009, 22:04
Podnieciłeś się, że jesteś w gazecie?

Idź sie utop ;>

Mikiel :(
20-06-2009, 22:09
To kurva masz banie ; O!
Ja sobie poszedłem na działeczke i obaliliłem z ekipą 5 bro i 6 kielonów ; o
Po czym wróciłem do domu ; d Kiedyś miałem przygode z policją xd

Ktoś II
20-06-2009, 22:10
Zajebaliście się w trójkę butelką wódki, moje gratulacje :)

*Razor*
20-06-2009, 22:11
Fajne jesteś w gazecie i to co daje nie wiem większe jaja ?

nie zazdroszcze bo włąsnie sobie przejebałeś u wszystkich ludzi co przeczytają ten artykuł bo za jakiegoś nie wyżytego huligana będziesz brany

Kamor ^Inter^
20-06-2009, 22:17
Najs , ale po 1,25 litra zgon ? :/
SuuX

Przynajmniej umie przyznać się do błędu xd.

@edi
Z pewnością nie widzieliście mnie w akcji.

Akananto
20-06-2009, 22:19
Od dzis jestes moim idolem, wspaniale jest wiedziec ze narobiles problemow swojemu otoczeniu + sobie pijac w miejscu gdzie osoby postronne Cie widzą. Gratuluje.

Piko
20-06-2009, 22:25
Ludzka głupota nie zna granić- rodzice każdego z tych "uczniów" powinni zostać pociagnięci do odpowiedzialności karnej, o tak dla przykładu.

~Troix
20-06-2009, 22:59
Mój wielbiciel w gazecie xd szkoda ze pysk zaslonili ; / ....

~Pesso~
20-06-2009, 23:01
@Zrazik
HausHausHausHaus :) Zrazik jesteś hardcorem ... podziwiam Cię :cool: a Ci nade mną filozofowie niech sobie oszczędza zbędnych komentarzy ... wy zapewne na koniec rooku przeczytaliście jakąś książkę lub od razu na TIBIE ...
każdy bawi się po swojemu :p

Przemas
20-06-2009, 23:08
Gz;d;d a jak tam kumple dobrze juz????????????????????????

Zmanierowany
20-06-2009, 23:09
ja tez sie kiedys najebalem :d przed dyskoteką i dosłownie miałem taka same sytuacje co Ty :d tylko ze moj qmpel lezal w szpitalu po tym `incydencie ` XD ale bania fest byla

mnie dało się odejść bo jakoś jeszcze dawałem rade ale resztę zaliczyła zgona ;p
hahaha nieźle XD!!!!!!!!

Nieprzyzwyczajone do alkoholu młode organizmy doznały szoku

hahahahahhahahah XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!

Najbardziej pijanego ucznia musieli zawieźć do ambulansu na wózku! Był nieprzytomny.
hehe mialem podobna sytuacje nawet gdzies link na necie jest Xd

Będą sprawdzali, w jaki sposób nieletni weszli w posiadanie alkoholu i kto ewentualnie im go sprzedał lub udostępnił
powiem Ci, ze milo miec nie będziecie, na poczatku bedziesz musial zeznawac na policji, jak nie przyznacie sie kto wam sprzedal alkohol - do sądu. XD napewno bedziecie mieli kuratora ahahha

ale pozdro dla ciebie zajebisty jestes XD

Ludzka głupota nie zna granić- rodzice każdego z tych "uczniów" powinni zostać pociagnięci do odpowiedzialności karnej, o tak dla przykładu.
wiesz kto moze ewentualnie zaplacic? nauczyciele ale w to ich nie mieszaj

Salik Shoter
20-06-2009, 23:10
@~~Pesso~~ :D ja nie piłem bo miałem od razu jechać na zdjęcie gipsu z nogi więc nie miałem jak opić ;p

@ topic

GZ Szkoda że tak szybko się złożyliście :D:D

Emo
20-06-2009, 23:24
Rozumiem, że jesteś teraz swoistym bohaterem na osiedlu? Mogę Cię dotknąć? Widać, że jesteś typem człowieka, który myśli, że jak się "najebie" to jest fajny. Widzisz, przez taką głupotę narobiłeś sobie pewnie niezłych kłopotów. Jeżeli ode mnie miało by to zależeć to wsadziłbym Cię na całe wakacje do jakiegoś poprawczaka. Może byś się nauczył czegoś na przyszłość.

M!ro
20-06-2009, 23:57
Pozdro dla CIebie.

Witam :D
W piątek po zakonczenu roku z kolegami poszliśmy o coś do picia :p zaczęliśmy na 0.5l a skończyliśmy na 2.5l

z tej wypowiedzi wywnioskowałem że:
Było was minimum 3

jeżeli dobrze licze 2.5/3=0.83

chłopie zacznij pic... niektorzy (wliczajac mnie) po 1l na lebka daja rade ogarnac i pic dalej.

chwalic sie? nie ma czym.

zjaraj jointa ze sztuki wypij 0.5 i daj fote. bedziesz koxem.

Jaros Jaroz Jaro
21-06-2009, 00:52
Rozumiem, że jesteś teraz swoistym bohaterem na osiedlu? Mogę Cię dotknąć? Widać, że jesteś typem człowieka, który myśli, że jak się "najebie" to jest fajny. Widzisz, przez taką głupotę narobiłeś sobie pewnie niezłych kłopotów. Jeżeli ode mnie miało by to zależeć to wsadziłbym Cię na całe wakacje do jakiegoś poprawczaka. Może byś się nauczył czegoś na przyszłość.

Słucha cie ktoś ? jesteś EMO więc nie.

@topic

haha... jeśli to prawda to najs... tylko rodziców szkoda.... ale stresik pewnie był...daliście ciała xd Pjicie gdzieś w pewnych miejscach ;p

Old Dzolo/Seba :)
21-06-2009, 00:56
Fajnie. Ale dlaczego pochwaliłeś się na tym na forum ? Mogłeś to zrobić na forum dla upośledzonych umysłowo >.> Nic w tym śmiesznego, sam się ośmieszyłeś przed ludzmi ;)

berafitokoxikduzy
21-06-2009, 01:14
Najs , ale po 1,25 litra zgon ? :/
SuuX

Przynajmniej umie przyznać się do błędu xd.

ahahahahah a dziwne, zeby po 1.25 wódki mieli zgona ? ty debilu, ty 0.25 i zgon ;].

topic - u are my pro !! 4EVER ;D.

Tettii
21-06-2009, 08:00
to było szczere xd jak ja bym byl w gazecie to tez bym sie chwalil, szczegolnie z takim honorem jak bym sie napierdolil xd przykry incydent to ja mialem w srode jak wypilem 4 browary i 2 kielichy w ~15 min i wisialem pol godziny na kiblu! XDDDDD

Martin16
21-06-2009, 10:16
@Zrazik
Jest się czym szczycić :) Teraz sprawa sądzie i tyle. ;)
@kamor
Ty po litrze wódki niemasz zgona? :O
Buahahhaha, smieszny jesteś.. ;) Może litr Be-power, a nie wódka.. ;)

Gadam od zeczy
21-06-2009, 17:36
Te Zrazik, który to ty? Ten w folii, ten w pomaranczowej koszuli, czy ten podpierający się?

Busst
21-06-2009, 18:07
Taa? To popatrz co o mnie napisali... http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ligi-zagraniczne/angielska/news/skromny-slub-gwiazdy-mu,1326588

Sir Paprol
21-06-2009, 18:24
HAHAHAHAHHAHAHHHAHAHAA...
Zrazik wielkie GZ.
Ale który to Ty ?

Bald Drah
21-06-2009, 18:59
Widać że Warszawa wieś... Hey hey hey Radom wita wieś...
Zjara?? Jeszcze na forum błysnąłeś idioto... niezły z Ciebie zjeb ...
Nie dość że widać, że z patologii jesteś(inaczej tego nie nazwę) to nie masz za grosz rozumu? Pić w parku na ławce? Jak jakieś żule? No tak mamusia jakby Cię zobaczyła to byś w dupsko dostał ..
Aż się za Ciebie wstydzę.. który niby to ty??
Ale na 99% masz za bujną wyobraźnie ..
Co do tektu
łyk łyk ginu lodu i cin cinu ...

~Troix
21-06-2009, 20:36
@up Hahah xd dobre nigdy nie wiadomo :)

@Topic
my friends mieli gorzej nie zdarzyli dojsc do miejscówy zeby popic a ich na skateparku psy zwineli i sa w gazecie (tylko ich buty a glównie jest pokazany caly stół z alkocholem :D)

Vernereq
22-06-2009, 12:54
Gz, to dopiero jest wyczyn XDDDDDDDDznakii ; ,

Teos
22-06-2009, 13:00
Nie no gratuluję i teraz zbędne targanie się po jebanych sądach :< . Nie lepiej było się na jarać :D

Blinder Najt
22-06-2009, 13:37
Ja oblałem tak samo koniec gimnazjum .. no i tym samym kompa na wakacje nie mam ! :( pisze od kolegi.

Fresh
22-06-2009, 14:43
Hahaahah, pozdro.. XDD
Jak można pić w takim miejscu.. Toż to trza być skończonym idiotą!

Ja tylko raz miałem wpadke jak poszedłem na dyskoteke szkolną z paroma kumplami i nas nauczyciel od historii złapał jak kończyliśmy 0.7 w kiblu, ale wtedy byłem jeszcze młody i głupi. Xd

Człowiek na błędach sie uczy.. Tak jak ja sie nauczyłem tego, że nie można chlać wódy w szkolnym kiblu, tak ty nauczysz sie, że nie można chlać wódy na ławce gdzie wszyscy was widzą. : )

Wrobel 2
22-06-2009, 14:50
Żot Pe, Żop Pe na zdo prozend :| Porażka, normalnie, już o tobie w BBC piszą.

Arcano
22-06-2009, 21:41
Lool xD co za naby ;s

my tam dzien po zakonczeniu oblewalismy, jak byl festyn na basenie to zesmy sie wszyscy w grupke zbili i lalismy do basa, a scorpiony, miejscy i psy nic xD

Abooooooo
23-06-2009, 12:24
Nie no do chuja na prawdę się wam nudziło , szkoda tylko że w publicznym miejscu, napewno macie teraz przejebane jak chu* ...

Pozdrawiam, Trasik :C