Zaloguj się

View Full Version : Hmm... Mortiis jestem ciekawy jak cz?sto GM Mortiis odwiedza Forum

Arystoteles
21-06-2009, 01:03
Wiem że masz dużo pracy itd ale czy jak my się męczymy by pisać wszelkiego rodzaju propozycje, czy w ogóle ktoś z GM, GOD je czyta? Mortiis??

POMÓŻMY

Myślę że dobrym wyjściem i ułatwieniem byłoby sumienne ocenianie każdego wątku bo nie wiem czy zauważyliście ale ocenione to jest może z 10% postów,
Mortiis wtedy by mógł przeglądać chociaż najlepsze z nich.By się tak nie napracował :):cool::confused::D:)

MOŻE TAK BYĆ?? :p Fajnie pisać coś z świadomością, że jak będzie to dobre to zostanie przeczytane przez Ciebie.

JAK SIĘ MYLĘ TO SORKI, MOŻE ZDRADZISZ NAM JAK CZĘSTO ODWIEDZASZ FORUM... z GÓRY DZIĘKI<<< teraz musisz odpisać JOKE, ALBO I NIE

Marik
21-06-2009, 02:06
zapewniam cie ze Mortiis sprawdza kazdy sensowny temat !

juz wiele pomyslow zostalo wprowadzone bez wypowiedzi przez ktoregos z gmow

temat zbedny
close ;]

Alkaponez
21-06-2009, 02:23
Podpisuje sie pod użytkownikiem wyzej. Temat 100% zbedny. Widze ze nie ogarniasz w nocy ; P Jestem na nie ; ]

@down
Czlowieku jest takie cos jak edit. Aha i jak zakladasz ankiete to miej na glowie podstawowa zasade. Nie glosuj w niej, bo ona nie jest dla cb. a dla czytajacych.

Arystoteles
21-06-2009, 02:32
Ankieta miała służyć chociażby temu by odpowiedzieć na pytanie czy oceniać czy nie posty.

Wiem że jakieś pomysły już były wprowadzone w tym 3 takie w których po części ja byłem autorem.
*trainery na senji
*arena dla kilku osób z potworami (COD)
*i usunięty błąd

Kiedyś miałem nick Morfeusz ale haseł pozapominałem.

Akananto
21-06-2009, 09:36
Mortiis jezeli juz jest na forum to na profilu ukrytym, dlatego nie znasz czasu ani godziny, to jest kwestia pierwsza. Kwestia druga , tematy w dziale propozycja sa zawsze przegladane tego samego dnia(no chyba ze cos wypadnie) + inne dzialy takze, wiec badz spokojny i sie o to nie martw.

Jezeli chodzi o podpisywanie sie pod temat to szczerze nie widze sensu?

Lucek
21-06-2009, 09:58
Zapewne Mortiis stara się jak może,niestety niektóre posty są tak bezsensowne że woli ich nie komentować.

Tettii
22-06-2009, 11:06
Na końcu tematów by było tylko tak: daj ocenkę!1 albo w podpisach linki i daj ocenke ;O taka fotka.pl -.- jak narazie Mortiis sobie radzi i z jego wchodzeniem na forum nie ma problemów. Nie.

Grulix!
22-06-2009, 11:12
Mortiis nie jest od forum, am od tego swoich paziów (moderatorów). Pewnie patrzy na propozycje, opinie i krytykę zgłoszenia i dosyć rzadko "Skargi i Odwołania", bo mało banów daje. Co do jego banów czy ja wiem czy są takie słuszne? kiedyś koledze dał bana za lh, a tygrys mówił, że lh można mieć pod warunkiem, że jest wbudowany w klienta.

silver ghostek
22-06-2009, 11:14
Twoich tematow tez bym nie przegladal...
Mortiis przeglada tylko te tematy ktore sa sensowne a nie jakies pierdoly typu: magiczny amulet pozwalajacy wejsc na respa albo quest dla zwiekszenia sily czarow... wyjdz i sie ogarnij

Kamor ^Inter^
22-06-2009, 11:15
O jezuu też byłem (kiedyś) Autorem paru pomysłów,nie podniecaj się.

wyjdz i sie ogarnij
Podbijam.

Top. z sensem Only.

Zamknijcie Top.

Hrabia Olaf
22-06-2009, 11:52
Wiem że masz dużo pracy itd ale czy jak my się męczymy by pisać wszelkiego rodzaju propozycje, czy w ogóle ktoś z GM, GOD je czyta? Mortiis??

Jesteś w wielkim błędzie bo Moderatorzy i GM'owie najwiekszą uwagę zwracają
na dział propozycję.
Gdy powstrzymują się od wypowiedzi, zatrzymują fale oftopówi myślą czy można wprowadzić.
Wiele propozycji jest bez sensu; )