View Full Version : Hmm... Mortiis jestem ciekawy jak cz?sto GM Mortiis odwiedza Forum
Arystoteles
21-06-2009, 01:03
Wiem że masz dużo pracy itd ale czy jak my się męczymy by pisać wszelkiego rodzaju propozycje, czy w ogóle ktoś z GM, GOD je czyta? Mortiis??
POMÓŻMY
Myślę że dobrym wyjściem i ułatwieniem byłoby sumienne ocenianie każdego wątku bo nie wiem czy zauważyliście ale ocenione to jest może z 10% postów,
Mortiis wtedy by mógł przeglądać chociaż najlepsze z nich.By się tak nie napracował :):cool::confused::D:)
MOŻE TAK BYĆ?? :p Fajnie pisać coś z świadomością, że jak będzie to dobre to zostanie przeczytane przez Ciebie.
JAK SIĘ MYLĘ TO SORKI, MOŻE ZDRADZISZ NAM JAK CZĘSTO ODWIEDZASZ FORUM... z GÓRY DZIĘKI<<< teraz musisz odpisać JOKE, ALBO I NIE
zapewniam cie ze Mortiis sprawdza kazdy sensowny temat !
juz wiele pomyslow zostalo wprowadzone bez wypowiedzi przez ktoregos z gmow
temat zbedny
close ;]
Alkaponez
21-06-2009, 02:23
Podpisuje sie pod użytkownikiem wyzej. Temat 100% zbedny. Widze ze nie ogarniasz w nocy ; P Jestem na nie ; ]
@down
Czlowieku jest takie cos jak edit. Aha i jak zakladasz ankiete to miej na glowie podstawowa zasade. Nie glosuj w niej, bo ona nie jest dla cb. a dla czytajacych.
Arystoteles
21-06-2009, 02:32
Ankieta miała służyć chociażby temu by odpowiedzieć na pytanie czy oceniać czy nie posty.
Wiem że jakieś pomysły już były wprowadzone w tym 3 takie w których po części ja byłem autorem.
*trainery na senji
*arena dla kilku osób z potworami (COD)
*i usunięty błąd
Kiedyś miałem nick Morfeusz ale haseł pozapominałem.
Akananto
21-06-2009, 09:36
Mortiis jezeli juz jest na forum to na profilu ukrytym, dlatego nie znasz czasu ani godziny, to jest kwestia pierwsza. Kwestia druga , tematy w dziale propozycja sa zawsze przegladane tego samego dnia(no chyba ze cos wypadnie) + inne dzialy takze, wiec badz spokojny i sie o to nie martw.
Jezeli chodzi o podpisywanie sie pod temat to szczerze nie widze sensu?
Zapewne Mortiis stara się jak może,niestety niektóre posty są tak bezsensowne że woli ich nie komentować.
Na końcu tematów by było tylko tak: daj ocenkę!1 albo w podpisach linki i daj ocenke ;O taka fotka.pl -.- jak narazie Mortiis sobie radzi i z jego wchodzeniem na forum nie ma problemów. Nie.
Mortiis nie jest od forum, am od tego swoich paziów (moderatorów). Pewnie patrzy na propozycje, opinie i krytykę zgłoszenia i dosyć rzadko "Skargi i Odwołania", bo mało banów daje. Co do jego banów czy ja wiem czy są takie słuszne? kiedyś koledze dał bana za lh, a tygrys mówił, że lh można mieć pod warunkiem, że jest wbudowany w klienta.
silver ghostek
22-06-2009, 11:14
Twoich tematow tez bym nie przegladal...
Mortiis przeglada tylko te tematy ktore sa sensowne a nie jakies pierdoly typu: magiczny amulet pozwalajacy wejsc na respa albo quest dla zwiekszenia sily czarow... wyjdz i sie ogarnij
Kamor ^Inter^
22-06-2009, 11:15
O jezuu też byłem (kiedyś) Autorem paru pomysłów,nie podniecaj się.
wyjdz i sie ogarnij
Podbijam.
Top. z sensem Only.
Zamknijcie Top.
Hrabia Olaf
22-06-2009, 11:52
Wiem że masz dużo pracy itd ale czy jak my się męczymy by pisać wszelkiego rodzaju propozycje, czy w ogóle ktoś z GM, GOD je czyta? Mortiis??
Jesteś w wielkim błędzie bo Moderatorzy i GM'owie najwiekszą uwagę zwracają
na dział propozycję.
Gdy powstrzymują się od wypowiedzi, zatrzymują fale oftopówi myślą czy można wprowadzić.
Wiele propozycji jest bez sensu; )
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.