Zaloguj się

View Full Version : A mo?e tak nowa si?a czaru w zamian za kilka gp :P

Arystoteles
21-06-2009, 15:24
Wiadomo że jak jest większy obrót kaską, i na więcej rzeczy można je wydać to gra jest ciekawsza milsza i bardziej urozmaicona.

Moją propozycją jest zrobienie nowego Questu od( 999lvla )który za opłatą symbolicznej kwoty 20kcc zwiększał by o 5% siłe czaru ilość many i ilość życia.
By go wykonać trzeba by było porozmawiać z umieszczonym gdzieś magiem itd jakby pomysł przeszedł to ktoś by wymyślił sposób wykonania tego zadania.

:):):):D:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool: :cool::cool::cool:

silver ghostek
21-06-2009, 15:35
twoje pomysly sa jak papier toaletowy... do dupy
mysl dalej... moze kiedys wymyslisz cos normalnego(?) lecz watpie zebym tego doczekal...

Gadam od zeczy
21-06-2009, 15:38
A może nie? <K. Wojewódzki mode on> Jestem na nie < K. Wojewódzki mode off>

Emo
21-06-2009, 15:47
zwiększał by o 5% siłe czaru ilość many i ilość życia.
O 5% many/hp/siły czaru na stałe, co lvl? Czy 5% zależnie od lvlu na jakim się go wykona? Jeśli to drugie to najbardziej opłacało by się wykonać ten quest na jak największym lvlu. Powinieneś to sprecyzować, bo dokładnie nie wiadomo o co Ci chodzi. Pomysł raczej nie zostanie wprowadzony, ja pozostanę neutralny i nie zagłosuje w sondzie.
Jeszcze jedno, w nazwie tematu piszesz "za kilka gp:P" następnie w temacie już "20kcc" Rozumiem, że przez to chciałeś być śmieszny? No musisz jeszcze troszkę potrenować, z pełnym szacunkiem, ale żarcik Ci nie wyszedł.

~Troix
21-06-2009, 16:35
nie. denny pomysl .....

znakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Akananto
21-06-2009, 16:40
A ja wam powiem ze pomysl jest bardzo interesujący, ponadto możliwe jest aby cos takiego weszło w zycie. Wiadomo ze na 999 lvl gra jest nudna i zostaje jeden quest, gdyby pomysl wszedl w zycie gospodarka serwera by sie zapewne unormowała. Załózmy ze mamy 999 Maga - kupuje czar wpisuje inwokacje i wualaa - od tej chwili na dany czas ma o 5/10% hp i many wiecej oraz bije o 5/10% wiecej. Wdłg. mnie jest to jedna z bardziej rozsadnych propozycji w tym dziale.

M!ro
21-06-2009, 17:58
nei bardzo. kiepski pomysl. na nie.
znaki znaki

Kornas Pall.
21-06-2009, 18:18
Trzeba to dopracować. 5 % to moim zdaniem za dużo. ;> hmm 2%?

Armanos
21-06-2009, 18:30
Raczej jest to nie możliwe Ponieważ GM'owie mają Za dużą robotę na raz.......:)

Arystoteles
21-06-2009, 18:31
Rzecz jasna że wszyscy mówią 5% to za dużo ale jeżeli to by było od tego 999lvla to każdy by dążył do tego by taki czar posiadał i to by był próg przy którym 1000lvl by więcej znaczył.

Rozumiem niektórych niezadowolenie i uznanie tego pomysłu za kiepski, denny itd, ale myślę że po przeanalizowaniu tego to jest jak anjbardziej prawdopodobne by jednak taki quest się pojawił.

Ten joke który zastosowałem "kilka gp" a tam 20kcc, myśle że był zbędny negatywnego komentarza, jeżeli chcesz pisać i kometować propoozycje to komentuj ją a nie moje kiepskie żarciki :):cool::cool::cool:

Dzięki za to że nie każdy jest przeciwny mojej propozycji. KRYTYKA JAK NAJBARDZIEJ WSKAZANA :)

DZIĘKI ZA "WIARĘ" W TO ŻE KIEDYŚ WPADNE NA POMYSŁ KTÓRY BĘDZIE ZREALIZOWANY ALE: pod starym nickiem Morfeusz 3 moje propozycje weszły w życie APO

A MOŻE TAK OTWORZYĆ TEST SERWER KTÓRY BY SPRAWDZAŁ SKUTECZNOŚĆ TEGO POMYSŁU ??

jak gdzieś się zaplątałem to sorki /\ /\ /\ /\ /\

:):):confused::confused::(:mad::cool::D:):)

#Matio
21-06-2009, 18:42
@Arystoteles
Mam pytanie, masz ten 999 poziom ??

@Topic
Pomysł jest okropny, to jest bez sensu. Za chwile dacie propozycje, aby można było kupić 2 dni PACC za 100kcc. Może kasy jest dużo na serwerze, ale nie proponujcie takich głupich i nie przemyślanych propozycji.

Na już to wymyśliłem żeby zrobić "czynsz" za domki, jego cena wynosiła by 1/2 wartości domku, itd. <--- 80% ludności APO się na to nie zgodzi, więc nawet nie pisze tematu na ten temat...
@Down

@up

nie udzielaj sie bo myślisz że jesteś fajny bo cie biją w domu ?

jak masz jakieś problemy, to idź do psychologa a nie siedź na forum/graj w Tibie. Mam się bać ??

*Razor*
21-06-2009, 19:00
@up

nie udzielaj sie bo myślisz że jesteś fajny bo cie biją w domu ?

@topic

Dobry plan ale dopracować trzeba myśl dalej ale dobrze kombinujesz jest na TAK choć zaznacze 3 opcje

Daroo
22-06-2009, 12:05
Nie : ]
Już lepiej żeby zrobic coś z kapturem, np. żeby zmylic graczy dali tam omena, a quest jest w zupełnie innym miejscu ^^.
A nie jakieś questy co dodają do mlvla, do tego jeszcze od 999lvl.. Czy powstanie kiedyś jakiś inny quest dla low ;z?

Hrabia Olaf
23-06-2009, 10:08
Twojego żartu się nie czepiam, ale myślę, że siła obrażeń bo wykonaniu questu nie powinna wzrastac o 5 % ale max. o 3.
I nie na zasadzie, że zabijami, kładziemy kase i oto pergamin itp.
Zeby było latanie jak na ciacho, orb, life crystal, płacic kase, kilka solo rómów i potrzeba kilka osób, żeby uest był naprawde trudny.

ApoCalypto
23-06-2009, 10:22
Dobry pomysl, mogl by byc taki quescik napewno przydal by sie all profesja :)Pozdro od APO :)

Dolar $
23-06-2009, 12:18
Tak zwiększaj liczbę allegro-players.

Jesteś karłem intelektualnym? -.-

Lucek
23-06-2009, 13:48
Jestem na TAK! Ale + 2% magii,nie 5! I quest ma być trudny.... No ale bez przesady nie tak jak na crused cowl. No i płatny :)

Krsix
23-06-2009, 19:41
Stary próbuj dalej bo ten pomyśł jest do dupy :rolleyes::rolleyes: