View Full Version : [7.6] Czy jest miejsce? Nie odryte?
Witam! Jak myślicie czy jest jakiś quest,miejscówka nie odkryta przez graczy?:confused:
Techniks
21-06-2009, 15:34
Wątpie.
Wiele osób ma 'układy' z gmami ,a pozatym ekipa lubi sie chwalić co zrobili :)
Więc myśle ,że jeśli jest takie miejsce to Tygrys zaczął robić mape do nowego update :)
silver ghostek
21-06-2009, 15:35
Tak. Final room questu na kaptur...
@down
zawsze mam racje
Tak..... jest wyspa tylko niema jeszcze statku który na nią zabiera :)
jest tam władca monsterow apo "Prefector" oraz uwieziona "Czarna Siódemka"
a tak serio to nie mam pojęcia :P
Silver masz 100% racji :P
Gadam od zeczy
21-06-2009, 15:43
Biuro antykorupcyjne we Wrocławiu ?
Myślę, że tak. Nie wiadomo co kryje się za respem omena na ank. Jeżeli nie brać tego pod uwagę, to wątpię by był jeszcze gdzieś inny ukryty quest.
Temple Quest ;/
nie no zaznaczyłem 'tak'
bo na pewno jest coś nie odkrytego =]
Hmmm tez sie czasem zastanawiam czy jest takie miejsce?
silver ma napewno racie ze to final rook do questu na kaptur.
Najlepiej jak by sie wypowiedziala osoba z obsługi !
Akananto
21-06-2009, 16:45
Zalezy jak sie na ten temat spojrzy, ukryte miejsce? - Istnieje, moze tam przebywac tylko tutor/gm. Nad swiatynia w Sky jest niewidzialna podloga gdzie wiekszosc Tutorów/Gmów przebywa długi czas , aby w spokoju odpowiadac na RV & innych kanałach uzytkowych. To sie tyczylo 7.6 - na 8.4 jest prawie tak samo, tylko że biega tam sobie jeszcze Ghazbaran .
Mi sie zdaje ze niema bo po co mieli by ukrywac?;]
Odrazu jakis "ktos" zobaczy i daje na forum wiec watpie ze sa :P (oprucz final room'u na Quescie na Kaptur jak prawidlowo stwierdzil Sliver)
Cya
Napewno jest a czy omen na ank to jest final room do questa na kaptur to nie wiemy moze to dopiero początek questa??
Kornas Pall.
22-06-2009, 16:17
Pomieszczenie ze skrzynką w której jest kaptur xD Tam nikt z graczy jeszcze nie był;P
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.