View Full Version : Nowy Dzia? Na Forum.
Proponuje Założyć Nowy Dział Na naszym pięknym 4fum.
Dział Ten Miałby Się Nazywać Armia-ROX
Wprowadziłby on porządek, gdyż teraz chcąc zobaczyć wiadomości z Rox'a trzeba szukać w 8.42, było by to duże ułatwienie dla użytkowników.
Zapraszam Do Głosowania w Sondzie.
⊕ Cineczeq ⊕
21-06-2009, 17:56
Dobra propozycja Myślę, iż po wprowadzeniu jej na forum będzie mniejszy bałagan.
Sir Paprol
21-06-2009, 18:27
Tak bałagan panuje i to WIELKI !
Moim zdaniem bardzo przyda się taki dział. Forum stanie się bardziej przejrzyste, no i będzie porządek :P
A nie wystarczył by podrozdział w screenach, handlu etc? po co od razu nowy dział?
Nom przydalo by sie jak 8.42 rox bedzie na dluzszy czas. Tak to sam balagan.
nie nie nie rox to test server wiec nie nalezy sie mu nic, procz setek noobow wbijajacych lvl na test serverze i co najlepsze, wkurzajacych sie jak padna ;p!
topic closed
Moim zdaniem wystarczyło by zrobić poddziały w poszczególnych kategoriach. Tak czy inaczej jestem na tak.
Assil Dfa
22-06-2009, 17:46
Ludzie to jest tylko server 4fun... nie rozumiem Thoraka (Crimson King) Który rzucił 8.41 dla tego serva ;o już nawet na war go nie ma...
Można zrobić jakiś mały dział typu :
-Screeny - w tym main i rook
- Handel
i tyle...
nie lepiej usunac rox-a i bedzie git:p:)
Zrob_cos_z_APO_ROX
07-07-2009, 08:22
Apo rox to ogolnie byl bardzo dobry pomysl :D to server nie dla dzieci neo ktorze wypowiadaja sie w tym temacie ***** zeby siedziec po 2 miechy na otsie aby wbic 300 lvl na expie x3 i co wam z tego pejsy ?:D wyciete jakies 300h z zyciorysu?Pozdrowienia dla was w takim razie :D a apo rox poprostu rox zajebsty fun server na ktorym mozna niezle sie pobawic :):) i wcale sie nie dziwie ze wiekszosc osob z 8.42 przeszlo na rox :D A co do tematu to jestem za ze POWINIEN POWSTAC TAKI DZIAL :D
Tak. ;) ........................................
Plener123
07-07-2009, 12:38
Myślę,że mogłoby takie coś powstać.
Zapanowałby porządek i moderatorzy mieli by na pewno mniej pracy.
Jestem na Tak.
`FilipeK <3
07-07-2009, 14:31
#up
nowe dzialy = wiecej modkow/wiecej pracy x_x
lekki fail.
#topic
dobra propozycja , jestem w 100% na tak :s
Alvaster
07-07-2009, 14:40
W 100% zgadzam sie z propozycja.Przydał by sie nowy dzial ale wtedy musiało by byc wiecej modkow :P
TAK TAK TAK !!! Byłby większy porządek na forum ..........
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.