Zaloguj się

View Full Version : Oszust

marenioo
21-06-2009, 21:22
Witam.

Na wstepie zaznaczam, ze nie jestem typowym małolatem i nie zamierzam na nikim nic wymuszac. Zaczalem gre na tym serverze z powodu nudnych popołudni. Miło mi się poszwędać tu i tam moim palkiem, który nieoniecznie jest fajny. Sprawa dotyczy sposobu na szybki zarobek.

Pomyslałem, ze moge wysłać kilka SMSów by uzyskać Kody i je posprzedawać, pomysł sam w sobie nienajgorszy...jedynie jak zrobic to tak, by było to uczciwe, ale nie dac sie tez oszukac, widocznie sie nie da.

Prosze szanownych Administratorów o wyegzekwowanie odpowiedniej kary dla Użytkownika : Bumer / Hayabusa ( ta sama osoba ) za zaistniały fakt oszustwa : http://i41.tinypic.com/suts2w.jpg

Z Góry dziękuję za szybką reakcję.

W drodze dedukcji należy sie domyśleć, że owy pan wziął kod i już sie nie zalogował.

Przepraszam także za umieszczenie tego tematu w tym dziale, ale jakos nie wiedziałem, gdzie mam to wysłać.

Pozdrawiam Marenioo.

EDIT.

Zalogował sie na postac z którą rozmawiałem i mi wpiera , że to nie on.
Pozdro poćwicz. jak to mawia młodzież.

Legionista Masz 100% racje, ale ja jako 25 latek mam w nosie 11 zł.Chodzi mi o samą zasadę. Pozdrawiam

Legionista 10
21-06-2009, 21:30
Jest zasada nigdy nie dawaj 1 :) nie wiesz ze sa dzieci neo i czekaja az kogos wyjebia w tibii <lol2> . Nie wiem czy administracja cos pomoze ...

Bumer
21-06-2009, 21:50
Chłopie Hayabusa to nie moja postać , mowiłem ci że mam kicki a wtedy miałem awarie neta , Hayabusa chciał kupić pacca to do niego napisalem na gg , a on sie zalogował . Weź lepiej pomyśl .

marenioo
21-06-2009, 21:54
Administratorzy mają Logi, sprawdzą... poza tym, nic mi nie mówiłeś.

Chłopie Hayabusa to nie moja postać , mowiłem ci że mam kicki a wtedy miałem awarie neta , Hayabusa chciał kupić pacca to do niego napisalem na gg , a on sie zalogował . Weź lepiej pomyśl .
Czyli tak : Ty napisałes mi , że chcesz pacca, potem miałeś awarię neta tak?

Potem z ta awarią neta napisałeś do Hayabusy? .. listem gończym? nie osmieszaj się.

Hayabusa1234
21-06-2009, 21:57
To ty sie nie ośmieszaj Bumer pisał do mnie a wogule o co ci chodzi ?? Kase dostałeś lolu i bana chcesz dać za to ze nie dalem ahahahhah zal mi cie ;]

marenioo
21-06-2009, 22:00
Udowodnij , że dałeś lamuszku. hehehe. Gdybym mial kasę, bym nie pisał posta,

Pozdro. Poćwicz.

Hayabusa1234
21-06-2009, 22:02
buhah a ty jak udowodnisz ze nie dałem Oszuscie ! Myślisz że ci się to uda ??

marenioo
21-06-2009, 22:03
A tak, że Administratorzy maja Logi, tego co sie dzieje na serverze kretynie, każdy drop Itemka.

Skróćcie wojne o 11 zł i dajcie mu bana. Pozdro Logout dziecko.

P.S.
gdzie ty sie urodziłeś?

Wiesz co to są logi?, każdy itemek i twoja akcja to jeden wpis w Logach serverowych, ja wiem, ze kasy mi nie dałeś, wiec śmiało prosze adminów o zajrzenie do logów by sprawdzili moja postać.
Powiedziałem już, daj kase post znika, ale nie, lepiej sie kłócić.

Hayabusa1234
21-06-2009, 22:05
Kolego jak udowodnisz ze nie dalem ci tej kasy ile to bylo ?? chyba 2.5kcc chyba troche duzo

Piko
21-06-2009, 22:09
@marenioo
Nie polemizuj z dzieckiem bo nic nie zdziałasz. Administracja nic nie może zrobić w tej sprawie. N00b zawsze pozostanie n00bem.
@edit
Jestem pewien że konto o nick Hayabusa1234 jest kontem Bumera :]

marenioo
21-06-2009, 22:11
Zrozumiałem, proszę o zamknięcie tematu, zaraz po wyjaśnieniu.

@Piko
dziękuję.

Hayabusa1234
21-06-2009, 22:29
jak bym oddal ci kase by bylo po sprawie ??

marenioo
21-06-2009, 22:36
Jak pisałem już, pieniądze to nie wszystko, liczą się tylko zasady, zachowaj te kasę.

Chodzi tu tylko o to, że mnie chciałeś oszukać i oszukałeś, nie wiedząc nawet o tym, że takie zachowanie bardzo łatwo tępić.

Przyznaj się do winy, a ja rezygnuję z jakichkolwiek kroków... proste.

@Razor

dziekuję, jeśli nic się nie zmieni możliwe, że skorzystam z Twojej asysty.

@EDIT
Prosze zamknąć temat, ale proszę miec na uwadze zachowanie tego gracza i w razie kolejnych Niesnasek proszę wyciagnąć z tego konsekwencje.

Pozdrawiam Graczy i Ekipę... Marenioo The Mercifull xD

DannRook
22-06-2009, 08:21
Pamiętaj, że zawsze sprzedawaj tego typu rzeczy(wymiany itemów również) z h-levelami. Myślę, że gdybyś napisał chociażby do Barta to on by ci podał parę nicków osób chętnych na zakup pacca za kcc.
Tak dla pocieszenia, to na APO 80% procent ludzi było już oszukanych, mnie samego na jakieś 20 kcc okradli więc wiesz, człowiek uczy się na błędach.
3maj się.