View Full Version : [8.42][ROX]?al
Quiet v 2.0
22-06-2009, 13:07
Idę expić na desro - boty. Na dl - boty. Na nightmare - boty. Ludzie, to jest ots! Tutaj nie expi się latami, żeby coś osiągnąć. Tutaj 200 lvl w 2 tygodnie można osiągnąć, więc po co bocicie?
Administracja w ogóle ma to gdzieś. Delete charów nie wchodzi w rachubę, więc może zrobilibyście własnego klienta (nie usunie to wszystkich botów, ale na pewno część zniknie), najęli więcej GM (na 7.6 tylko Gellerta widzę, Santano też włazi). Przecież na 7.6 tylko pracują jacyś GM. Na 8.42 mam raport od prawie tygodnia i 0 reakcji (a jestem dość duży czas online :P). Nawet jeśli szkoda wam kasy, żeby kasować graczom konta, to chociaż zwiększcie za nie kary i zainteresujcie się tym bardziej.
W ogóle, to kiedy ostatni raz administracja zainteresowała się działem propozycje? Kiedy ostatni raz rozmawialiście z graczami na temat poprawek, nowych respów, questów? Wiem, że dorobienie potworków, mapek i questów, to nie jest takie hop siup, ale raz na jakiś czas, moglibyście nas informować o tym, co aktualnie robicie.
Do graczy:
Trzeba wreszcie zmusić administracje do działania, a to można osiągnąć przez NASZĄ krytykę. Już nie jeden raz było, że admini nic nie robili przez miesiące, gracze zaczęli o tym spamować i efektem tego było wiele nowości, a i kilka pomysłów z działu propozycje się trafiło.
Dlatego apeluję do Was, abyście też tak jak ja, zaczęli wyrażać swoje zdanie. Prędzej czy później admini ustąpią. Przede wszystkim serwer jest po to, aby to nam się przyjemnie grało. Skoro admini czerpią z tego korzyści, to dlaczego my mamy się męczyć grając na serwerze, gdzie wszyscy botują, ba, nawet dają screeny na forum i jeszcze się do tego w postach przyznawają, a żadnej kary nie ma?
*administracja, w sensie Mortiis i Tygrys. Dexoti'ego widać.
EDIT: Zobaczcie ile razy wertowaliśmy temat pacc za sms. W końcu się go doczekaliśmy. Trzeba walczyć o swoje. Prędzej czy później, admini ustąpią!
SuperaxeIsBack
22-06-2009, 13:15
Jak najbardziej się zgadzam!! Wszędzie pełno botów... ale co na to poradzić admini mają to w dupie!!!! Ważne żeby ktoś zapłacił im te 10 złotych i mieli zarobek... zapewne pojawią się komentarze typu "nie podoba się nie graj". Tu nie o to chodzi..
Zatrudnijcie więcej GM-ów, albo wy częściej bądźcie online!
Assil Dfa
22-06-2009, 13:25
Najlepsi byli Sieka i Boa xD! Oni się nie pierdolili tylko banowali all online ! XD (3/4 botów zniknęło!)
@Topic
Mortiis powinien napisać wiadomość Bot = Delete ACC i Koniec 0 botów :> a jak nie to skasować all botom konto i po zabawie taki Crimson King 20/24 boci :>
Prawda. Grałem ostatnio na jednym ots torga. RonOts. Tam jest własny klienta. Klient wysyła coś takiego jakby pusta napisana linijka, co blokuje wszystkie boty. Nie wiem jak to się nazywa. Rozmawiałem kiedyś z tygrysem o własnym kliencie, on opowiedział, że to łamanie praw autorskich.
Najlepsi byli Sieka i Boa xD! Oni się nie pierdolili tylko banowali all online ! XD (3/4 botów zniknęło!)
@Topic
Mortiis powinien napisać wiadomość Bot = Delete ACC i Koniec 0 botów :> a jak nie to skasować all botom konto i po zabawie taki Crimson King 20/24 boci :>
Moim zdaniem delete za cave only, bo inaczej nie będzie z kim grać.
Assil Dfa
22-06-2009, 13:34
Moim zdaniem delete za cave only, bo inaczej nie będzie z kim grać.
Powiedz jaki lvl wbiłeś na 8.41 ? Nie rox ;) Byłeś chociaż raz na warze? Wiesz jak to wygląda cały Ice team AntyParal i jazda ;o nasz nie wiem, wiem że 3 osoby mają bota xD
Oczywiście ze wszystkim się zgadzam, nie rozumie, dlaczego ludzie stawiają cave boty na otsach. Przecież tutaj gra się dla zabawy, a nie dla kasy, żeby sprzedać postać, przedmiot, czy kasę.
Ale patrząc na to z drugiej strony - teraz każdy chce, żeby banować boterów, a gdy sam złapie bana to będzie płacz, że za surowo karzą itp. Wysłałem Mortiisowi link do tematu, może tu zaglądanie.
Prawda. Grałem ostatnio na jednym ots torga. RonOts. Tam jest własny klienta. Klient wysyła coś takiego jakby pusta napisana linijka, co blokuje wszystkie boty. Nie wiem jak to się nazywa.
To blokuje tylko i wyłącznie elfbota na trainerach.
Harvester
22-06-2009, 13:56
Popieram banowanie za cave boty - jednak GM musi być online żeby coś komuś udowodnić. Jakiś miesiąc-dwa temu expiłem sobie w nocy a tu nagle pojawia się obok mnie Tygrys na niewidce i pyta czy jestem :) Ja nie używam bota więc skończyło się na wymianie uprzejmości, to mi sie podobało, częściej takie naloty powinny być. Niestety nie znam odpowiedzi na pytanie czemu ostatnimi czasy nie banują, czemu się w ogóle serverem nie interesują, a wystarczy przecież zalogować na 10min i przejść się po większych expowiskach.
Powiem jeszcze, że mimo prowizji dla pośrednika za sms pacc, Mortiis i tak na nim zarabia. Więc on robi przede wszystkim coś na czym może zyskać, opinie i propozycje graczy ignoruje nie zdając sobie sprawy, że w ten sposób traci ...
Popieram banowanie za cave boty
nie banowanie, delete by się przydało..ktoś dostanie bana na 10dni, a w tym czasie będzie bocił innym charem i po 10 dniach od nowa zacznie bocić, bo wie, że przy następnym banie oprócz tego, że będzie miał przerwę na 10dni nic mu się nie stanie.
@topic
1 wejście kogoś z ekipy na demony czy fury na roxie i 90% osób tam expiących by sobie odpoczęło od chara na parę dni ;)
ja bym proponował bany na całe konto za cave bota. chuj z tym, że ktoś ma pacca, jeśli oszukuje i w pewnym stopniu działa na niekorzyść serwera to powinien zostać porządnie ukarany.
a Ja proponuje wyłonczyć server na parę dni i napisać serwer bedzie działał kiedy nie będzie botów ... tak potrzymać z 2 tygodnie to 0 botów :))
Tylko wtedy szkoda forum/Gm/ i ludzi normalnych co grają uczciwie !!
Wtedy na forum będzie dużo postów płaczących (wiecie ocb)
Kasacja konta wydłużenie bana ? nic nie da bo i tak jak ktoś se postawi bota wbije ten xx lvl to mu nie bd szkoda tej postaci bo on ją nie grał
Pozdro Dla Normalnych :)
Tre Cool
22-06-2009, 14:29
ja bym proponował bany na całe konto za cave bota. chuj z tym, że ktoś ma pacca, jeśli oszukuje i w pewnym stopniu działa na niekorzyść serwera to powinien zostać porządnie ukarany.
prawda, wowie ludzie płaca ciężką kasę, a blizz kasować konta się nie waha.
Quiet v 2.0
22-06-2009, 14:30
Wiecie, wystarczyłoby zbanować i usunąć parę kont h lvl i liczba botów drastycznie by się zmniejszyła. Jakby wiedzieli, że administracja nie żartuje to botów by nie było.
My płacimy - my wymagamy.
Ja np.Sram na to , że Gm Mortiis nie ma aż takich zaufanych osób na pozycje gm.
Powinien znaleźć bo to co się dzieję na serwerze przekracza wszelkie granice.
Decydując się na 3 serwery Mortiise powinieneś brać pod uwagę jak sytuacja będzie wyglądała.
Ja dobrze wiem , że Ty wiesz , że połowa serwera boci.
A zwalczania żadnego nie widać.
Jeśli chodzi o dział propozycje to powinniście częściej się wypowiadać co jest zbędne dla was a co nie.
W tedy nie było by takiego spamu na forum , gdyż gracze zrozumieliby , że np.
XX propozycja nigdy nie wejdzie w życie.
A tak powtarzają się ciągle tematy.Ja osoba która ma mało czasu potrafię przeczytać każdą nowa propozycję graczy - każdy post.
Czy to tak ciężko wejść na 1h w ciągu dnia i rozważyć co nie co ?
Zgadzam sie ze wszystkimi graczami ktorzy napisali cos od siebie w tym temacie.
Osobiscie gralem na 7.6 i widzialem duzo boterów raportów dawałem kika dziennie i nic.na 8.42 mialem 30 plalka ale jak widzialem botów na zółwiach to narazie zrezygnowalem z gry na tym serverze.GMOWIE ZRÓBCIE COŚ Z TYM.
Kamor ^Inter^
22-06-2009, 15:09
Dajcie mnie na Gm'a i nie macie botów :]
A tak btw. To mi przeszkadzaja,ale bez przesady żeby odrazu delete konta.
Pampalini
22-06-2009, 15:12
Oczywiście ja też zgadzam się ze wszystkimi panami .. na apo rox jest już taki syf, i tyle botów że to w głowie się nie mieści .. poza tym jakby jakiś GM zajrzał na otsa to pobanował by troche playerów .. bo to co się dzieje to koszmar !! . deleted za cave bota i już .. po co się fatygować a na pacc mortiis i tak będzie miał .. co się stanie jak 10 czy tam 20 osób które kupia pacc i dostana delleted za bota ? nic .. więc czemu nie ma deleted za boty ?h mm ?
@PS 500 post \,,/
DannRook
22-06-2009, 15:15
A ja wam powiem tak.
Powiedzcie mi proszę, jak 5 gości ma ogarnąć 3 serwy, bo boty są, tworzyć mapę bo za mało expowisk, robić questy bo się nudzi, robić najazdy bo nie ma na czym expić, zajmować się forum bo się spam robi, aktywować pacc bo przecież wy chcecie mieć pacc na 2 dzień jak wysyłacie pocztą:o, robić pełno poprawek bo nie działa coś, robić nowe areny bo wy chcecie się bić po 10, odpowiadać na raporty, robić eventy, robić loterie.
Ludzie!
Ogarnijcie się, dzień trwa tylko 24 godziny...
Assil Dfa
22-06-2009, 15:24
@UP
Ta dlatego mówi się że potrzeba więcej GM/Tutorów/GOD'ów...
Mortiis - Pisze skrypty itp.
Tygrys - Mapa
Gellert/Santanzo? nie wiem nie gram na 7.6 - Zajmują się servem 7.6 i co tam jest najmniej cave itp ;p.
a ROX i 8.41? Tam sa GM?!
Takie pytanie kiedy ostatnio był delete za boty??
Ostatnio pamiętam ze dexoti elemeledutki wykasowal a tak wiecej to kiedyś była strona apoban.ugu.pl nie wiem czy jest i tam przejżeć top 100 to pewno by zostalo z 60 osób albo i mniej.
Quiet v 2.0
22-06-2009, 15:51
aktywować pacc bo przecież wy chcecie mieć pacc na 2 dzień jak wysyłacie pocztą:o
Pacc aktywuje się automatycznie :) A co do reszty twojego posta - ktoś up napisał, że potrzeba więcej GM, a nie tylko wszystko na głowie Tygrysa lub Morty'ego. Niektóre serwer mają kilku maperów i jednego głównego. Każdy zajmuje się czymś innym, a główny wszystko łączy.
Jak była poprzednia ekipa to takich problemów nie było!
prawda, wowie ludzie płaca ciężką kasę, a blizz kasować konta się nie waha.
Tutaj ludzie są już tak bezczelni, że bez wahania dają screeny, ba, nawet rozmawiają o botach! W WoWie, jakbyś się odwołał od bana, albo zgłosiłbyś osobę, która używa botów, to byś dostał nagrodą od połowy serwera (o ile osoba miała jakiś sensowny lvl ;) ) i jeszcze od GM dostaje się nagrody, a tutaj? Wyzwą cię od psów i cię huncić będą. Takie osoby też powinny być tępione! Ludzie chcą grać dla przyjemności, a boterzy tę przyjemność zabierają!
Kornas Pall.
22-06-2009, 15:54
Jednym słowem armia podkarpacki OTS upada, Może Mortiis tego chce? Nie potrzebnie utworzył APO ROX 8.42 , gdyby zrobił taki sam server tylko pod 7.6 to bardziej by na tym zyskał.
Skoro prosiłeś...
Mam na to wyjebane, nie gram w tibię.
Wszystkim perma na ip na wszystkie servy i git.
I tak nic nie zrobią.
a Ja proponuje wyłonczyć server na parę dni i napisać serwer bedzie działał kiedy nie będzie botów ... tak potrzymać z 2 tygodnie to 0 botów )
A jakby jakis uczciwy gracz akurat kupiby sobie pacca to co? 2 tyg w plecy ?;>
@topic
Popieram Arhadusa ;-)
Quiet v 2.0
22-06-2009, 19:55
Ja też popieram Arhada.
Gdyby administracja usunęła parę kont, to ludzie by wiedzieli, że nie żartują i przestaliby botować. Ale najpierw trzeba tę administracje zachęcić. Jak bota jakiegoś znajdę, to zamiast dać do odpowiedniego działu, zaspamuje PW adminom ;) może wtedy coś zrobią z nim.
Ja uważam, że Mortiis powinien kiedyś zorganizować taką jakby konferencję na której odpowiadałby na nasze pytania.
Powinna być rekrutacja na tutorów... Mortiis, Tygrys i Dexoti zrobiliby coś w stylu konkursu. Zadawaliby pytania dotyczące APO. Osoba odpowiadająca najlepiej miałaby szanse na rangę tutora. Pod uwagę wzięliby także posty na forum. Wiadomo, że osoba pisząca mądrze miałaby duże szanse.
Boty- popieram pomysł o powstaniu własnego klienta.
To blokuje tylko i wyłącznie elfbota na trainerach.
Przynajmniej coś blokuje, a na APO nie ma czegoś takiego ;)
Zgadzam się z Panem nade mną.
Pamiętacie jak Seviper dostał delete? Przez jakiś czas mniej ludzi używało botów.
Gdyby ponownie usunęli kilka kont lub dali bana na dłużej niż przeciętnie i napisaliby o tych banach/delete na czerwono ludzie opanowaliby się i wyłączyli wspomagacze.
Z tymi botami się zgadzam, z mniejszą częstotliwością update też, ale długo się robi takie coś. Proponował bym dawać deleta za cave boty.
Kolejna żałosna rzecz
http://i41.tinypic.com/2vmd4c7.jpg
Uptime co 50-60 h może nawet więcej i jak tu robić addony typu warrior? Nie dość że tego Demodrasa zabijemy 1-2 razy w tygodniu to i tak nigdy nic nie leci. Porażka
@down
Niech Ci będzie bot -delete
Ale jest przecież dużo rzeczy zjebanych na tym servie i dlatego ludzie nie chcą grać...
Jak tobie było źle to zajebałeś całe forum więc nie pierdol....
Harvester
22-06-2009, 22:06
Ardo wróć do szkoły podstawowej bo masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Temat tyczy się czego innego a ty piszesz o czymś zupełnie innym, dorośnij. A jak już tak bardzo chcesz nabijać posty to trzymaj się tematu.
Co do topic to wypowiedziałem się wyżej jednak nasze głosy na nic się nie zdadzą bo Mortiis i tak nie weźmie tego do serca.
Ja też popieram Archada.
Gdyby administracja usunęła parę kont, to ludzie by wiedzieli, że nie żartują i przestaliby botować. Ale najpierw trzeba tę administracje zachęcić. Jak bota jakiegoś znajdę, to zamiast dać do odpowiedniego działu, zaspamuje PW adminom ;) może wtedy coś zrobią z nim.
Przecież wystarczająco dużo pokasowali kont i to na 7.6, to powinna być przestroga... Poza tym administracja z chęcią usuwa konta...
Ekipa ma was w dupie co piszecie co chcecie itd. - pacc na sms zrobiony został nie dla WAS - tylko dla kasy ... talary się kończą, kryzys gospodarczy, mortiis się ratuje ile może stawia 3 serwery i grajta - grunt, że kasiora za pacce dalej przychodzi, będzie potrzeba to otworzy i 4,5 serwer, tylko dla kasy, wyciśnie ostatnie pieniądze z was a potem wszystko wyłaczy w ciul, a wy zostaniecie z niczym tylko ze zjebanymi 3-ma latami zycia i xxx kasy w pln na "-" :)
Założe się, że mortiis żyga już tym otsem, nic mu się nie chce robić - znudziło go to wszystko, a wy jak półmózgi przez 3 lata to samo dzień w dzień - gościu wyłaczy otsa to masowa rzeźnia będzie w polsce buahaha :)
A co do banów to chyba tylko wy się tym przejmujecie jeszcze ;) bo gm-a to napewno gila po nogach równo już...
Ekipa ma was w dupie co piszecie co chcecie itd. - pacc na sms zrobiony został nie dla WAS - tylko dla kasy ... talary się kończą, kryzys gospodarczy, mortiis się ratuje ile może stawia 3 serwery i grajta - grunt, że kasiora za pacce dalej przychodzi, będzie potrzeba to otworzy i 4,5 serwer, tylko dla kasy, wyciśnie ostatnie pieniądze z was a potem wszystko wyłaczy w ciul, a wy zostaniecie z niczym tylko ze zjebanymi 3-ma latami zycia i xxx kasy w pln na "-" :)
Założe się, że mortiis żyga już tym otsem, nic mu się nie chce robić - znudziło go to wszystko, a wy jak półmózgi przez 3 lata to samo dzień w dzień - gościu wyłaczy otsa to masowa rzeźnia będzie w polsce buahaha :)
A co do banów to chyba tylko wy się tym przejmujecie jeszcze ;) bo gm-a to napewno gila po nogach równo już...
Dobrze , żeś to napisał :) Co byście zrobili jakby Mortiis pewnego razu już miał wyjeb...w serwery i by je całkowicie wyłączył i na zawsze ? forum także?
Wydaję mi się , że naprawdę byłoby z wami ciężko.
Wpadlibyście w depresję chyba.Dlatego skumajcie to , że tibia to nie wszystko - trzeba zająć się innymi rzeczami ^^
Napewno przyjdzie taki moment kiedy Mortiis wyłączy ots i na to się przygotujcie.
Zwracam się szczególnie do tych no-liferów i większych lv.
Bo taki sarumar to chyba by się zabił jakby 2k lv stracił :)
Szkoda mi tylko waszych rodziców , że tyle za prąd wam płacą :( ja na ich miejscu bym wam ch*ja dał.
Jak widzę osoby po 12h online albo nawet 16h i to co dzień ?
Ale wasze życie także róbta co chceta :) ja będę miał niezłą polewkę jak Mortiis ots wyłączy :D
Na wp.pl będzie spam o masowych samobójstwach , atakach na matki itp.
Exevo knight
23-06-2009, 02:38
Dobra, wszystko fajnie, wydaje się proste. Piszecie aby Mortiis zatrudnił więcej tutow. A ciekawe skąd? Mortiis Nie da na pewno takiej pozycji jakiejś nieznanej osobie. On wszystko dla was robi a wy dalej marudzicie. Będzie all dobrze - nie bo wy chcecie więcej. Na początku serwer był ubogi a mimo tego wszyscy się cieszyli... No dobra, teraz sprawa botów. Nie wiem jak na innych serwerach bo tam nie gram ale na 7.6 w dzień Santano zawsze odpisze bo prawie zawsze jest Online (pewnie niektórzy się zdziwią ;)). Ok, ale teraz płaczecie, że w nocy macie boty, ta? Jak wam się coś nie podoba to nie grajcie w nocy (to było tak na uboczu :P). A może wy byście pomagali serwerowi? Zrobienie filmiku - 10 minut - można nagrać kilka botów i wstawić na forum albo bezpośrednio przesłać GM`owi. Jak narazie to Dexoti tylko ogląda filmiki. Ss`y - 5 sekund O.o Pewnie ktoś napisze, że na ss`ie nic nie widać, ale przecież kto powiedział, że od razu po dowodzie musi polecieć ban? GM / tutor może go później sprawdzać.
Dobrym pomysłem by było, aby co jakiś czas (max tydzień) dawać 2 - 3 delety. Sami zobaczycie jak ilość botów drastycznie się zmniejszy ;) To na tyle. Ale się rozpisałem O.o
Zmanierowany
23-06-2009, 03:28
Ja uważam, że Mortiis powinien kiedyś zorganizować taką jakby konferencję na której odpowiadałby na nasze pytania.
Powinna być rekrutacja na tutorów... Mortiis, Tygrys i Dexoti zrobiliby coś w stylu konkursu. Zadawaliby pytania dotyczące APO. Osoba odpowiadająca najlepiej miałaby szanse na rangę tutora. Pod uwagę wzięliby także posty na forum. Wiadomo, że osoba pisząca mądrze miałaby duże szanse.
Pamiętacie jak Seviper dostał delete? Przez jakiś czas mniej ludzi używało botów.
Gdyby ponownie usunęli kilka kont lub dali bana na dłużej niż przeciętnie i napisaliby o tych banach/delete na czerwono ludzie opanowaliby się i wyłączyli wspomagacze.
Widzę że chcesz mieć Tutora ; O.
Mogli by coś z mapką zmienić, te City, robi się już nudne...
Może jakieś nowe potwory? A nie jakieś lagi latają...
Albo postawią 2 trainy w City, na atak, i zaciesz..
Zrob_cos_z_APO_ROX
23-06-2009, 03:36
Dokladnie to samo chcialem napisac :D ciekawe jak mortiis ots wylaczy i taki ktos jak "Kamil Ostrowski" przepadnie na zawsze :D mysle ze na tygrysa na sznurku od majtek zuci sie kilku z was hahahaha :)a ci ktorzy beda chcieli zemsty beda go probowac odszukac bo nr konta bankowego :D haha nie no to taki sarkazm ;p no lifery nie bierzcie nic do serca :D napier........dalej po 10h na kompie dziennie :)
A jakby jakis uczciwy gracz akurat kupiby sobie pacca to co? 2 tyg w plecy ?;>
Dlatego napisałem szkoda normalnych graczy :p ale można tak zrobić że Pacc będzie dalej ....
Mnie również wnerwiaja boty wszedzie ich pelno i nikt sie nie krępuje w tym na oczach zalaczy se bota i zadowolony ze ma 1000+ lvl. i admini dobrze wiedza ze boci ale mu nic niezrobia. Mam taki pomysł zatrudnijcie ze 2 gm jeden bedzie rano drugi wieczorem. i ci admowie niech pobanuja botow i spokoj. albo niech 1 admin wbil na roxa tak o 1-4 w nocy posprawdza ludzi onlije i pobanuje bo o tych porach najczesciej ludzie boca
Akananto
23-06-2009, 09:47
Prawda. Grałem ostatnio na jednym ots torga. RonOts. Tam jest własny klienta. Klient wysyła coś takiego jakby pusta napisana linijka, co blokuje wszystkie boty. Nie wiem jak to się nazywa. Rozmawiałem kiedyś z tygrysem o własnym kliencie, on opowiedział, że to łamanie praw autorskich.
A wiesz ze nagra sie pakiety w proxy i po problemie ?:')
Kamor ^Inter^
23-06-2009, 09:47
Ta konferencja powinna być na ShutBoxie o którego walczę.
#top
1 Gm na Rox i spx.
Gellerta wyrzucić,bo się całkowicie nie nadaje.
Wiem wogóle tam nie banują a połowa otsa jedzie na ELF boocie lub innym syfie po prostu żal...
Ja tam nic nie wiem nie gram już w tibie ;p
Quiet v 2.0
23-06-2009, 16:25
Ja tam nic nie wiem nie gram już w tibie ;p
Z łaski swojej nie nabijajcie postów. Przed chwilą przeglądając dział screeny 8.42 widziałem mnóstwo tematów, w których ludzie przyznawają się do bota, bo wiedzą, że nic im nie grozi.
Jeśli Arh napisał do Morty'ego i nadal odpowiedzi nie ma, to żal. W dupe z takim serwerem.
EDIT: A takie coś znalazłem. Zapewne pasuje do większości tego forum.
http://demotywatory.pl/uploads/1720.jpg
A już myślałem, że mówisz o "ŻAL OTS" bo tak jakoś się widzi po nazwie tematu ^^. Ja tam wole grać w inne gry, ale wypowiem się co do tego.
Trzeba zrozumieć, że kiedyś gdy ludzie expili sami mieli ciężko, przybyły boty pomagające expić zbierające loot, leczące, używające manasów, zrobiło się nieźle. Po kilku etapach poprawek komputer sam prowadził postać to już nie była postać gracza tylko komputera nie dziwie sie szkoda czasu, ale jak sam napisałeś to tylko OTS a oni używają botów, dlaczego? Bo lenictwo ich rozrywa. Jeżeli MOGĄ to czemu mają tracić czas? Lepiej pograć w międzyczasie w piłke wrócić i móc pozabijać graczy ;). Proste pytanie prosta odpowiedź.
Quiet v 2.0
24-06-2009, 11:20
Hmmm... Może wreszcie ruszyli dupsko. Ciekawe czy wlogował się "aby przedłużyć konto" czy, żeby coś zrobić.
http://i159.photobucket.com/albums/t130/Bartek1315/beztytuu-5.jpg
PS. Na zdjęciu Tygrys i Nixon.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.