View Full Version : Pacc
Knightek duzy
22-06-2009, 16:47
Czy jestes za moim pomysłem??
1-zdecydowanie tak
2-moze byc
3-nie
4-nie mam zdania
Mam pomysł jeśli chodzi o kupno PACC chciałbym zauważyć ze Pacc kupuje się na dni może ktoś wyjedzie gdzieś a kasa i pacc przepada mój pomysł polegałby na tym ze Pacc kupowałoby sie na godziny onnline czyli ktos by kupil Pacc 96 h i gdyby zagrał jedną godzinę zostałaby odjęta od calości, zostałoby więc 95 h.
MaNIeK211294
22-06-2009, 16:54
sonda gdzie?
jestem na NIE
znakkkkkkkkkkkkkkkkkk
Kamor ^Inter^
22-06-2009, 16:56
Tak jest na Mazurku,a tego powielać nie chcemy.
Kkthx,NIE.
A co z noliferami grajacymi 24/7? Co chwile trza by Pacc kupowac, nonsens..Jestem na nie.
Knightek duzy
22-06-2009, 16:56
Jestem początkujący i właśnie jak sie robi sonde??
Kornas Pall.
22-06-2009, 16:57
Pacc kupowałoby sie na godziny onnline czyli ktos by kupil Pacc 96 h i gdyby zagrał jedną godzinę zostałaby odjęta od calości, zostałoby więc 95 h.
Czyli jedno logowanie ,1 godzina pacc mniej?Podsumowując chcesz zrobić coś takiego ,że jeżeli się logujesz to 1 dzień pacc Ci ubywa , a jeżeli nie.......NIE! Mortiis by nic wtedy nie zarobił .
Sonde zrob !! ; d
Jestem neutralny do tego pomyslu ;>
simzonek
22-06-2009, 17:08
Kurde wy z apo robicie mazurkiego :d
Tyle wam powiem.Jestem na NIE!!!
Pampalini
22-06-2009, 17:13
Mortiis aż tak nie upadnie żeby z apo robić mazurskiego .. jak jedziesz na wakacje to po co wcześniej pacca kupujesz omg poza tym powiedz mi jedno po co ten temat ? bo nie wiem ;|
Jestem Za! Ale koleś sondę byś dodał do tego tematu.
Jestem początkujący i właśnie jak sie robi sonde??
Przed zatwierdzeniem tematu na dole masz coś takiego:
http://i41.tinypic.com/whxwea.jpg
i tam zakładasz sondę.
@topic
Zły pomysł ;(
Nie według mnie nie a co ty musisz przed kompem jak masz pacc caly czas siedziec? Moze bys jeszcze chcialnaliczanie sekundowe do tego zeby zadana cenna sekunda nie uciekla.
nie popieram tego pomysłu bo co tak ciezko ci dyche na 45 dni dac? Prose jak nie mozesz grac powiedzmy 20 dni pod rzad to poco kupujesz pacc?
Aniołek ]:->
22-06-2009, 21:55
Nie!
Nie pasuje? Nie kupuj pacc...
Jest dobrze, chcesz pacc na godziny? Żegnamy i zapraszamy na mazurek ;o
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.