Zaloguj się

View Full Version : ~~ Sprzedaje Pacce za Kase na 7.60 ~~

Metaxan
22-06-2009, 18:20
No więc jak w temacie. Sprzedaje pacc przez sms (kody.) Za pieniądze na APO 7.6. Interesuje mnie cena 5-6kcc. To do uzgodnienia. Pisać w temacie lub Priv do Kreatii.

Pozdrawiam
Metaxan _/

#Edit#. Nie daje pierwszy. To znaczy zależy. ;] A pozatym nie ocenia się po poziomie doswiadczenia czy Postach na forum. ; x

#Chuting Pawel Siocher#. Nie Zglosiłes sie do mnie je... psie A oskarzasz mnie? ;] Masz dowody? Niemasz. ;) Kiedy sie wylogowałem itd ? ;] Pozatym mam swiadków że ani razu nie byłem w dp city od dzisiaj 04:00. Oprócz po AOL`e jak padałem. :] Kłamca! Macie SS`a. Niby Logłem odrazu po tym jak dałeś 3kcc tak? Wybacz ale łap screena kiedy się wylogowałem PiesQQ>.. :< Żałosny jesteś. Podaj nick a sobie już nie pograsz. :<

Zaraz dam Screena ;]

http://i41.tinypic.com/wltc0x.jpg

Prosze bardzo!:*

Oraz 2 Punkty Regulaminu.

4 - Podawanie nieprawdziwych dowodów, które mogą przyczynić się do jakiejkolwiek kary drugiego gracza jest surowo karane.
5 - Game Master/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za wszelkie transakcje dokonywane przez graczy. Gracz nie może prosić o pomoc w przypadku oszustwa.

To tyle. !

@Down
Jak będziesz kupywał napewno będziesz zadowolony z Tranzakcji. :) I nie przejmuje się tym głupcem... ;/

#Edit2# Ludzie czemu nie kupujecie? Obniżam cene do 4kcc.! 1 osobie sprzedałem tylko... Ludziee; <

#Edit3# 6 paccy na sell! Po 3kcc!

Lechista92
22-06-2009, 18:21
Dajesz pierwszy czy oszukujesz ? Bo ilość Twoich postów na tym forum nie zachęca do zaufania Tobie .
# Edit - Up
Nie zawracaj sobię głowy takim idiotą jakim jest ten na dole .
# Topic
Narazie jeszcze mam pacc ale jak będzie mi się kończył to być może kupię od Ciebie .