View Full Version : Sprz?tacze
A więc odwiedzając różne miasta np: Expgard, City zraził mnie widok dużej ilości śmieci na ziemi i pomyślałam sobie że można by wprowadzić tak jakby nową rangę lub sposób karania ludzi za drobniejsze przewinienia poprzez sprzątanie odpowiednich miast a dokładnie depo znajdujących się w nich. Ludzie którzy by sprzątali z dobrej woli czyli ci którzy mają rangę sprzątacza dostawali by odpowiednie wynagrodzenie w formie na przykład CC a ludzie którzy by to robili z "przymusu" odpracowywali by swoje kary zamiast dostać bana. Np: pan Kowalski zwyzywał innego gracza i ma do wyboru ban lub przez określony czas pilnować porządku w depo.
Proszę o swoje opinie i głosy.
@Down MasterQ ale czy nie zauważyłeś że clean nie usuwa wszystkich śmieci?? A poza tym jest dość rzadko.
Od tego jest clean, żeby usuwał śmieci.
Jestem na nie.
JESTEM NA TAK. Kiedyś na swoim ots,dałem kolesiowi w ch*j CAPA, pare komend i do dzieła,i nie mogli go oczywiście zabijać :)
Ta a Gmy nie maja co innego do roboty tylko pilnowanie porzadku w miescie. Maja wiele innych rzeczy do roboty niz jakies duperele ;>
Jestem na Nie ;<
Hrabia Olaf
22-06-2009, 21:31
@UP
Popieram, praca nad 3 serweramia pilnowanie porządku w dp to za dużo dla człowieka
@Topic
Tak, może jeszcze wprowadzić miejski urząd pracy dla bezrobotnych.
To Tibia : pk, exp i skill. A nie sprzątanie. Od tego amsz cleany.
#up "GM'owie" jak juz,
#top w sumie, moglo by tak byc, ale nie zeby za to placic, bo kasy i tak w chooy, chyba ze za 2h - 5 cc :> skromnie, po co 10kcc of bp xD
Imo, tylko jezeli mialby to byc ban za obraze. np, twoja sta*, c*uj itp..
zgadzam sie z kolega @ up od tego sa cleany a nie ludzie jestem na nie
Aniołek ]:->
22-06-2009, 21:44
Od tego jest clean albo komenda /clean ;o
Pomysł dobry ale jednak nie jestem za jego wprowadzeniem.
Nie potrzebne.
Stań w dp i napisz na Trade, że dasz zarobić za drobną przysługę. Jest dużo newbie którzy nie mają tyle pieniędzy co Ty i chcieliby trochę zarobić. Mówisz że dajesz im xx cc za wysprzątanie dp i tyle.
Btw. Jestem za tym aby wprowadzić auto-clean'a co 4-6h.
ale dojebałeś haahahahahhaha usunąć ten temat jest tak debilny jak sam jego autor
topic
nie
Jestem za nie, od tego jest clean.
Pozdrawiam,
Heroes..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.