PDA

View Full Version : Du?e exhaused na vite...

Maebara Keiichi
23-06-2009, 12:31
Wkurza mnie to już i nie tylko mnie że expie expie i się nagle leczyć nie mogę pisze cały czas .. jestes wyczepany" dopiero jak uciekne z respa to zadziała albo i nie a przez czas ded np: na unded mastahah".
Albo pekuję się i się nagle zacina on mi walnie 3 hity a ja ani razu nie mogę się vitnoć.

Nie wiem, co o tym myślicie [ bez wyzwisk proszę :) ]

Takarji
23-06-2009, 12:36
No też mi tak się zdarza, nawet bardzo często. To może także przez własnego neta ;/

Lucek
23-06-2009, 15:05
Nie pasi? Idź na mazurka,lub inny ots. Żegnam.

Hrabia Olaf
23-06-2009, 15:14

Troche kultury miszczó. Po 2 jak pójdzie na Mazurka szybciej wróci niz zacznie grać.
@Topic
Nie gram Rp, ale na ek tez przytrafia mi się exhausted, myślę, że można troszkę zmniejszyć.

Shadow Sorcer
24-06-2009, 23:20
nie no teraz to jest zajebiscie ze tak powiem rp jest teraz nie do rozwalenia ms/ed juz konkretnie upadnie lucek cfaniak z pksu bo ma ek nie da sie witac na roxie jest fajnie ajk walnieszod razu mozesz sie vitnac zal.pl zrobcie cos z tym

Sciex
25-06-2009, 06:08
Tez ostatnio zauwazylem ze cos sie E Vita zacina nie wiem dlaczego :(

Azbestowy Krzaczek
25-06-2009, 07:28
Jak wciskacie 5 razy na sekunde hotkey z max erexem/manasem to sie nie dziwcie

Dżablona
26-06-2009, 14:21
trzeba po prostu wolniej naciskąc f1 albo f2

Paun Poamgacz xd
26-06-2009, 14:47
Masz euha albo wogole nie masz many..<<<<<<<<<<<<<

Master Shidishi
26-06-2009, 14:56
Zmniejszyc exh.... przeszkadza teraz w ch** na pvp ;x

Legionista 10
26-06-2009, 15:36

Witam!Proponowałbym aby Mortiis zrobił nowy serwer 7.6. Mn. Byłby to serwer z expem x400,softy by dawały 500 many,150 hp. Coś w podobie do Mazurka.

Sam chcesz z APO robic mazurka a teraz cos pierdolisz :> ..... Jestes jak Grulix....Allegro kid ;]

@topic
Tak exhausted za duze jest :)

silver ghostek
26-06-2009, 17:00
Zmniejszyc exh.... przeszkadza teraz w ch** na pvp ;x

bo zabija cie nawet 1100 ek? nie osmieszaj sie...

@topic
exh~ jest dobre... mam 700 rp i jakos nie narzekam

@edit
Jednak grajac Sendo zauwazylem pewne zmiany. Exhaused polega na tym ze po uzyciu czaru ofensywnego nie mozna sie odrazu leczyc jak to bylo wczesniej. Jednak moim zdaniem jest to dobre rozwiazanie.

DonieX <3
26-06-2009, 17:41
Lucek, mówiłem Ci już coś na temat nabijania postów. ;)

@Top.
Dobry jest, grałem pallem do 850, i jakoś nic mi nie przeszkadzało.
Radze mniej się napinać i walić systematycznie,albo zmień coś w bocie <3

Armanos
26-06-2009, 18:51
Dokładnie ja mam to samo np. bije ziomka z mas morta walne 2 razy i nagle juz nie moge bo pisze ze jestem "wyczerpany" i potem szybko po 3 sekundach e vita dopiero jak juz mam np. red hp ;/ zrobcie cos z tym :)

Lucek
27-06-2009, 13:20
Odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.

Trikol <3
27-06-2009, 13:34
@Lucek.
Odejdz , nikt nie bedzie musial patrzec na twoje posty...
porownywac cie tylko do grulixa.Pierwszy owner nie byl tak glupi jak ty.Przestan chociaz udawac "first ownera".

@topic.
Exhausted jest dobre. Nie naciskaj 15 hotkeyow naraz poprostu.

Kapitan Alkohol.
27-06-2009, 13:37
Zgadzam sie. Luruje 3 bally one mi wala z sd ja naciskam exura sio i nie leczy. Tylko hi>sl -.-

Grulix!
27-06-2009, 13:37
@Lucek.
Odejdz , nikt nie bedzie musial patrzec na twoje posty...
porownywac cie tylko do grulixa.Pierwszy owner nie byl tak glupi jak ty.Przestan chociaz udawac "first ownera".

@topic.
Exhausted jest dobre. Nie naciskaj 15 hotkeyow naraz poprostu.

First ovner lucka był zajebisty, a ten ovner lucka mówi, ze postać dostał....

@topic
Nie jest w sam raz. To jak wy macie lepszą wite, to knight chce mieć lepsze uhy o 50%?

Doktor sypki robak
27-06-2009, 14:12
First ovner lucka był zajebisty, a ten ovner lucka mówi, ze postać dostał....

@topic
Nie jest w sam raz. To jak wy macie lepszą wite, to knight chce mieć lepsze uhy o 50%?

First owner to nie dawno gral tutaj. Nawet dawal forty w rl life i jest idiota....

Trampish
27-06-2009, 16:09
Tak Ci sie dzieje bo masz exure vite pod F4, a w wosso automatycznie pod F4 jest sd. :)
A naraz sd+e vita sie nie da XD wiec albo zmien sobie w wosso sd na inny hotkey albo exure vite :D:D:D

silver ghostek
27-06-2009, 16:19
Odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.

dont kraj bejbe :*

@topic
nikt nie narzekal dopoki jakis noob nie wyskoczyl z ta badziewna propozycja... nauczcie sie grac a dopiero pozniej placzcie

^Akynaoo
27-06-2009, 16:27

Podejrzewam ze przerazila Cie wizja delete po tym, jak przyznales sie w jedym z tematow do przejecia konta z Lucyferem w sposob nielegalny. Zacytowalem Cie i powiedzialem, ze Mortiis moze sprawdzic Twoje ip z forum i porownac z logami Lucka, a co za tym idzie ukarac Cie. Myslisz ze skasowanie Ci konta uniemozliwi to Mortiisowi? Jestes w bledzie. I tak jezeli to Ty zrobiles to poniesiesz tego konsekwencje.

Dolar $
27-06-2009, 22:40
Tez ostatnio zauwazylem ze cos sie E Vita zacina nie wiem dlaczego :(

Ja wiem dlaczego! Nie potrafisz grać. : \

@topic

Ja zmiany nie widzę.

Master Shidishi
28-06-2009, 00:11
bo zabija cie nawet 1100 ek? nie osmieszaj sie...

@topic
exh~ jest dobre... mam 700 rp i jakos nie narzekam

EHEHEHEHHEHH wiesz szkoda mi Ciebie ;x 1,1k ek ? moze ssac ;o ost. twoj kolega skladal sie jak pizda ehh;/////////

MaNIeK211294
28-06-2009, 01:25

IDŹ!!!!!!!!!! NARESZCIE!!!!!!! BOŻEEEEE... nikt za tobą idioto płakał nie będzie -.-'

@top: moim zdaniem wszystko jest OK i nie należy tego zmieniać :) to tylko takie moje skromne zdanie xd

Vivek
28-06-2009, 10:57
Jak spamujesz jak głupi magiia to tak jest. Pallem można brać 2x tyle bally co druidem. Można zabić wiesze lvle a tobie źle? -.-
1000druid/sork ma kolo 12k hp :/
Strong Energy Berserk 7173 8326
Czyli w gości hmm 5k? Sork/druid zacznie spamować to pall musi tylko poczekac az z c arrow walnie 2 hity. Sork spamując raczej sie nie vitnie. Lecą 2 szybkie i leży.
I jak tu grać sorkiem/duidem? :/

Dolar $
28-06-2009, 12:38
Jak spamujesz jak głupi magiia to tak jest. Pallem można brać 2x tyle bally co druidem. Można zabić wiesze lvle a tobie źle? -.-
1000druid/sork ma kolo 12k hp :/
Strong Energy Berserk 7173 8326
Czyli w gości hmm 5k? Sork/druid zacznie spamować to pall musi tylko poczekac az z c arrow walnie 2 hity. Sork spamując raczej sie nie vitnie. Lecą 2 szybkie i leży.
I jak tu grać sorkiem/duidem? :/

Pomyśl, że bijąc wanda i morta/ue walisz więcej niż pal się vita. Wystarczy pomyśleć i da się zabić każdego, ale po co ja to tłumaczę skoro ty jesteś tym przysłowiowym '15 sorkiem z karlin'?

VergoniX
02-07-2009, 15:44
ja Pierdole co ta upośledzona ekipa znów zrobiła ta vita jest taka zjebana u ms ze żal grać jebne ue i musze ucikac z 5sec zeby vita zadziałała.. i jak ti sie bic z kims kto na 2 hity + miecz cie sciga

Kox Roku2009
02-07-2009, 16:14
Poprostu zmniejszcie exh o pare dziesiątych sekundy i bedzie ok . Napiszcie o tym w newsach i zadziała siła sugestii. Ludziki będą myslec ze cos sie zmieniło