Zaloguj się

View Full Version : Respy On Rook+ Quest

Salik Shoter
23-06-2009, 13:24
Witam. Wpadłem na pomysł żeby zrobić respy małp na roku. Dzięki jednemu respu małp będą dostępne 2 nowe addony na rook! Wszystko dla dobra graczy :) przejdźmy do tematu. Zrobiłem przykładowy resp małp w map editorze 7.6 a oto i ss'y. opisze je krótko

Addony:
Beggar First: 100 ape furs, 20000 gold coins
oraz
Shaman Second: 5 banana staffs, 5 tribal masks.-maski można zlotować z dwoków lecz jest bardzo ciężko. a banana stafy można by było lotnąć na respie małp :)

Ss'y
http://i39.tinypic.com/nwkljs.jpg
1-ukryty teleport na quest np na boh upragnione przez rokslayerów :) nie zrobiłem go lecz stawiam na wyobrażnię tygrysa
2-zejście na drugi poziom respu. Dsotać siem bedzie można tracąc 300hp lub czekając aż ogień zgaśnie na pare sekund
3-bramka levelowa. Proponował bym od 150-200 levela :)

http://i39.tinypic.com/ip624k.jpg
1- jest to powrót do np świątyni :)

*Oczywiście otoczenie można jak najbardziej urozmaicić. ja zrobiłem pare drzewek żeby nie było tak łysko :D
Proszę o komentarze.

Wprowadzenie respa - tak

Ale ta mapa to dno o;WIEM mówię że robione na szybko dla pokazania tlyko...

Ale fajna kwadratowa mapa... Jestem na NIE. Niech dodają coś do serva 8.42 albo 7.6... Rox jest tylko dla zabawy.
OMG. Idż sobe na 7.6 i graj.. albo an 8.42. neich zrobią najpierw parę new respów na rox a potem robią dla 8.42/7.6 gracze an rox też chcą coś nowgo a ty myślisz tylko o sobie -.-

Seviper 2.0
23-06-2009, 13:29
Wprowadzenie respa - tak

Ale ta mapa to dno o;

Dziabaq
23-06-2009, 13:30
Ale fajna kwadratowa mapa... Jestem na NIE. Niech dodają coś do serva 8.42 albo 7.6... Rox jest tylko dla zabawy.

Sir
23-06-2009, 14:23
Pomysł jak najbardziej dobry, mapę trzeba troszkę dopracować.
Jestem na TAK :P

Azonka
23-06-2009, 14:29
To po co zostajesz na tym rooku? Sa zalety i wady tej wyspy. Jedna z wad to addony i musisz sie z tym pogodzic ;< Nie robcie z rooka maina -,- Niedlugo bedzie w weekendy pvp ..

Jestem na nie ;<

Masz wiele innych addonow ; s

Pampalini
23-06-2009, 15:21
Powiem tak, quest mi się podoba ale mapka nie .. hmm jeżeli powstałby jakiś quest na rooku to zapewne byłyby zaraz tematy żeby powstały nowe questy na main .. ale narazie pomysł mi się podoba.

Krsix
23-06-2009, 19:39
Szkoda zachodu na takie cos to tylko server 4FUN!!

jak powiedział kolega @ilesUP Nie rób z rook'a main'a!!

Mortiis i Tygrys powinni dodawać i ulepszać servery stałe (8.42 i 7.6) a nie Rox który za 3-6 msc przestanie istnieć :cool::cool:

Artis
23-06-2009, 19:41
Dałbym do pokazania w 10 min i bym ładnie zrobił taką mapką z questem.Jestem za nie.

Dylus Knight
27-06-2009, 13:21
@Up
Nie chodzi o dodanie mapki, która jest ukazana, to jest tylko PRZYKŁAD!!!
Jestem oczywiście za zrobieniem respu małp. I nie bierzcie pod uwagę wyglądu expowiska!
Jednak Quest na BOH to przesada :> Bohy są rarami i dajmy je zdobywać trudniej.

Szkoda zachodu na takie cos to tylko server 4FUN!!

jak powiedział kolega @ilesUP Nie rób z rook'a main'a!!

Mortiis i Tygrys powinni dodawać i ulepszać servery stałe (8.42 i 7.6) a nie Rox który za 3-6 msc przestanie istnieć :cool::cool:

Kolego, tak naprawdę cała tibia jest 4fun wszystkie serwery.
Po prostu jedni lubią grać tak, a drudzy tak, jeżeli coś się ci nie podoba to twoje zdanie.
Ale nie jestes sam więc uszanuj pomysły innych, jeżeli nie grasz na roxie to w ogóle nie powinieneś brać udziału w sondzie.