View Full Version : Trade system
Guru Metoda
23-06-2009, 16:11
Zauważyłem ostatnio, że istnieją między graczami tranzakcje rook>main, main>rook. Ale nie każdy chce dawać trade "pierwszy" i wymiany nie odbywają się... Myślałem sobie, że można zrobić trade między ROOK a MAIN? I nikt wtedy nie będzie bał się o strate itemów, kasy... ;)
Gracz Rook daje trade Graczowi Main
lub
Gracz Main daje trade Graczowi Rook
Pozdrawiam, Guru.
Jesteś geniuszem! Jak na to wpadłeś?!
A tan na serio to o co Ci chodzi? Albo jestem jakiś głupi, albo tam nie ma żadnego pomysłu?
@Guru Metoda
No sorry kolego, po prostu myślałem, że chodziło Ci o coś bardziej oryginalnego... Nie dopuściłem do siebie myśli, że możesz proponować tak idiotyczny pomysł:) Nie będę się tutaj więcej rozpisywał, bo Pagon już Ci ładnie wytłumaczył.
Ja proponuje zrobić małe przejście z rooka na main, wtedy gracze mogli by się ze sobą spotkać i wymieniać itemkami. Co wy na to?
Guru Metoda
23-06-2009, 16:24
@up
Raczej "jesteś głupi"...
Chodzi o to, że ludzie kupują kase na rook'u za kase na main'ie...
I wiele osób "boi się, że straci kase/item", bo wszyscy piszą: "ty pierwszy!" i nikt nie daje pierwszy i do tranzakcji nie dochodzi... I chodzi mi o trade między Graczem będącym na Rook'u a Graczem będącym na Meini'e...
Teraz lepiej wytłumaczone?
Pomysł głupi jak założyciel tematu. Gracz z Maina da Trade graczowi z Rooka i Co? da mu Pandemonium Armor, Magic Bunny Slippers, Burning Heart, Saphire Set, 2 Backpacki Sl i heja !!. Epic Fail.
@down
I co? Nawet jakby szło tylko pieniędzmi w co wątpie... to taki 200 lvl sobie przerzuci kasę z postaci z maina, położy w domku i o.o jaki on to nie jest. Pomysł nie wypali i nie wejdzie w życie. Najlepiej by było jakby ten temat zamknięto.
@Emo
Też o tym przez chwilę myślałem, ale wtedy będą sobie dawać Rare itemy i kasę, to będzie działać na podobnej zasadzie co Guru napisał. Rook jest rookiem i niech zostanie jak jest, i tak już tam za dużo macie.
@Emo x2
Ops widocznie nie wyczułem w tym Ironii heh :<
Guru Metoda
23-06-2009, 16:26
A tranzakcja tylko pieniędzmi? Można takie coś zrobić...
Ta wymiana kasą jest nie wykonalna, proponuje zamknąć temat...
simzonek
23-06-2009, 16:47
Pff pomysł może i dobry ale do wykonania to chyba nie da rady :<:)
Bastek10
23-06-2009, 16:51
Jak dla mnie to jest głupi temat:P
A jak chcesz się po prostu wymieniać itemkami to nie dawaj pierwszy-proste xD
@Emo
Też o tym przez chwilę myślałem, ale wtedy będą sobie dawać Rare itemy i kasę, to będzie działać na podobnej zasadzie co Guru napisał. Rook jest rookiem i niech zostanie jak jest, i tak już tam za dużo macie.
Ale ja tą "propozycję" napisałem czysto ironicznie^^
Kamor ^Inter^
23-06-2009, 17:22
Jesteś geniuszem! Jak na to wpadłeś?!
A tan na serio to o co Ci chodzi? Albo jestem jakiś głupi, albo tam nie ma żadnego pomysłu?
@Guru Metoda
No sorry kolego, po prostu myślałem, że chodziło Ci o coś bardziej oryginalnego... Nie dopuściłem do siebie myśli, że możesz proponować tak idiotyczny pomysł:) Nie będę się tutaj więcej rozpisywał, bo Pagon już Ci ładnie wytłumaczył.
Ja proponuje zrobić małe przejście z rooka na main, wtedy gracze mogli by się ze sobą spotkać i wymieniać itemkami. Co wy na to?
XD
#top
JA proponuję wyrzucić itemy do wody,a pózniej po nie zanurkować,co wy na to ?
Ofc. Debilny Pomysł.
Azbestowy Krzaczek
23-06-2009, 17:44
Nie, bo nie będę mógł zarabiać na oszustwach
Mogę zanurkować ^^
Z tego, co wiem, to nie da się zrobić takiego systemu, żeby można było przekazywać itemki bez żadnego niebezpieczeństwa, że ktoś przekaże jakieś itemki na wyspę nowych.
marcopolo
23-06-2009, 18:03
Zauważyłem ostatnio, że istnieją między graczami tranzakcje rook>main, main>rook. Ale nie każdy chce dawać trade "pierwszy" i wymiany nie odbywają się... Myślałem sobie, że można zrobić trade między ROOK a MAIN? I nikt wtedy nie będzie bał się o strate itemów, kasy... ;)
Gracz Rook daje trade Graczowi Main
lub
Gracz Main daje trade Graczowi Rook
Pozdrawiam, Guru.
proponowalem mortiisowi ze napisze mu kod na to ale to by uwłaczało jego dumie ;/ więc mozesz zapomniec. bo jezeli ktos sie za to nie zabierze to on na pewno nie.
Pomysł głupi :cool: :cool:
bb
Świetny pomysł. Ale naucz się pisać poprawnie po Polsku :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.