PDA

View Full Version : [Wywiad] z Kamor'em by Sevu? ;*

Severyn
23-06-2009, 19:43
Kamor
Ja ;*

Witaj, na początku przedstaw się Nam... Ile masz lat, skąd jesteś i jak masz na imię

Na imie mam Marcin ,lat 17 z Miejscowości Krotoszyn

Dobra, przejdzmy dalej, czym aktualnie sie zajmujesz, oprócz gry w Tibię, oraz uczęszczania na forum APO?

Gram Ligę Playarena z kolegami ze szkoły :)

Hmm, ciekawe zajęcie^^. Dobra będziemy sie teraz powoli przenosić w stronę Tibii.. a więc pierwsze pytanie: Skąd dowiedziałes się o tej grze, co sprawiło ze w nią grasz ?

O tibii dowiedzialem sie od kolegi,bylo to z 4 lata temu.
Z poczatku mialem niechec do niej (grafika,brak dzwieku itp.) ,ale z czasem coraz bardziej mi sie podobala.

Mogłbys pochwalić sie osiągnieciami na Real Tibii ( o ile grałes ) i na Armia Podkarpacki OTS ?

na Realu mialem 134 knighta (niestety niecku juz nie pamietam) ,postac oddalem przyjacielowi, A na APO byl to 305 knight :)

Hmm, jak długo grasz na apo, czy zdołałes poznać duzo osób, i jakie są stosunki Ciebie wobec innych, długo ich znasz, rozmawiacie często?

Na apo gram od grudnia '06 roku, poznalem wiele fajnych osob (az dziw,ale wiecej bylo dobrych niz noobow :O) Znam ich dlugo,a rozmawiam bardzo czesto.

Dobra, to teraz moze troche z real życia, nie musisz odpowiadać na wszystkie pytania jeżeli nie chcesz... Masz może dziewczynę?

Mam

Ok, nie będe pytać o szczególy^^, jak wiedzie Ci sie w real zyciu, masz jakies problemy, i czy masz realny świat, a nie tylko Tibia..

Nie mam problemow,tak byly ,ale sie skonczyly ^^
Tibia to tylko gra,gram,ale nie no-lifuje.

Ok, jeszcze moze 2 pytania i będziemy musieli kończyc.. A więc, jak grało Ci się na apo przez te 2/3 lata... opisz swoje wrazenia, i dodaj jakąś swoją opinie na temat APO

Gralo zawsze bardzo milo i sympatycznie (z wyjatkiem dzisiejszych czasow,gdy czesc ludzi boci),zawsze bedzie to najlepszy OTS z jakim mialem do czynienia (a uwiezcie bylo ich wiele) , najbardziej ciesze sie,ze wraca stara ekipa APO :D,narazie nickow nie bede zdradzal.

Dobra, i jeszcze takie małe pytanie, czy masz zamiar w najblizszym czasie skonczyc z APO, czy bedziesz gral jeszcze przez dłuższy okres czasu?

NIe nie zamierzam konczyc (bo chce byc modem XD <joke>
Pogram moze z rok,moze 2 i kkth bb.

Hehe, a więc wywiad juz dobiega końca.. Czy chciałbyś kogoś pozdrowic?

4 osoby,Muflona ( i przegadane godziny na vencie ^^) , Mysticusa, Nixona i Marika.

A mnie to nie łaska ? :P

Pozdrawiam autora Wywiadu : p

Dziekuje :*

Dodaje tez pamiątkowe zdjątko ;**
http://ifotos.pl/img/hwwpea.bmp

Zaznaczam, ze to mój pierwszy wywiad, prosze o łagodne komentowanie, imo i nie gadajcie, ze wywiad z byle kim, bo to jedna z nielicznych osób z ktorą da sie pogadac :)

Pozdrawiam, Sevuś ;*

.:Speed Fireman:.
25-06-2009, 15:06
Wywiad krótki, ale ładnie napisany
pozdro

Emo
25-06-2009, 15:14
Co tu dużo mówić, wywiad średni. Mógłby być trochę dłuższy, na końcu może te takie "szybkie pytania". Nie podobają mi się kolory jakich użyłeś (różowy). Rozumiem, że chciałeś być w ten sposób śmieszny i fajny? Jeżeli chodzi o ocenę: 3+/6.

Wnorass
25-06-2009, 16:10
Kamor piczka zapomniała o swoim Panu i mistrzu!

piotrekover
25-06-2009, 16:15
Gralo zawsze bardzo milo i sympatycznie (z wyjatkiem dzisiejszych czasow,gdy czesc ludzi boci),zawsze bedzie to najlepszy OTS z jakim mialem do czynienia (a uwiezcie bylo ich wiele) , najbardziej ciesze sie,ze wraca stara ekipa APO ,narazie nickow nie bede zdradzal.
hahah "gdyz cześć ludzi boci" <----- chlopie przeciez sam jestes wśród tych ludzi ile to razy pytales i wpt na archdemony lub chwaliles sie ile to lvli bot Ci wbil, szkoda mi tych ludzi ktorzy musza czytac twoja scieme ;/

Severyn
25-06-2009, 16:42
#Emo, ty zapewne uzylbys koloru czarnego/bialego jak to emosy ;<

Nie, nie chcialem byc fajny, ale nie ten kolor najbardziej mi pasowal ^^

Emo
25-06-2009, 17:49
@up
Nie wiem jakiego koloru bym użył. Piszesz, że "pewnie czarnego i białego jak to emosy". Po pierwsze wątpię byś wiedział co to jest emo, po drugie gdybym miał użyć białego, nic nie było by widać. Pomyśl:) - tło jest białe... Po trzecie jednak wydaje mi się, że chciałeś być fajny i śmieszny, taki "sweetQQ". Ewentualnie możesz być dziewczyną lub homoseksualistą. Ale w to już nie wnikam. Mężczyźni raczej nie używają różowego koloru, czy to w stylu pisania postów, czy też ubierania, stąd moje podejrzenia. Pozdrawiam i życzę udanych wywiadów.

E/2x Down
Rozumiem. Więcej wątpliwości/pytań nie mam.

Tre Cool
25-06-2009, 17:52
#Emo, ty zapewne uzylbys koloru czarnego/bialego jak to emosy ;<

Nie, nie chcialem byc fajny, ale nie ten kolor najbardziej mi pasowal ^^

A Ty byś pisał trójpaskowym kodem, i zgadnij dlaczego?

Wywiad dobry, ale krótki.

Severyn
25-06-2009, 18:08
EMO, tak jestem sweetQ pro evul.. ale napisalem to bo ladnie wyglada ; o homo nie jestem, chyba ze to, ale to nie moja wina .

#up, 4paskowym :>

#down. ^^

Mortarius
25-06-2009, 20:46
A mnie nie pozdrowił huj ! Wywiad krótki ale i tak wiem o nim tyle ile wiem teraz więc nic nadzwyczajnego :p

@edit
Zapomniałbym.Wielki podziw dla ciebie że nie patrzysz na lvl tylko na osobe ;o Brawo !

Mwmaker B
27-06-2009, 13:56
hahaha ;] juz nie macie z kim wywiadów robic ?.. tak, typ zaczął grac w tibię 4lata temu.. na apo zaś 2006roku, więc tez 4lata temu :). Czyli grałeś najpierw na rl, wbilem 140knajta (co wtedy bylo nie lada osiągnieciem) i poszedles na apo ? czy jak ?
troche nabajerował ziomek ;p. Dobra, to tyle a wywiad hujowy mało pytań i o Kamorku się niczego zbytnio nie dowiedzialem ; /.

Fresh
27-06-2009, 14:39
Wywiad bardzo sympatyczny i ekskluzywny. Jestem bardzo zadowolony z Ciebie autorze tego wywiadu i pozdrawiam Cie całym sercem i trzustką. ;)

9/10

WERIMISIMO!

piotrekover
27-06-2009, 14:45
@2up
berafito Ty matematyczny demonie!!!!!!!!!!!
jesli rok 2006 byl 4 lata temu :) topro evul mastah z Ciebie :)

Gonzalo
27-06-2009, 14:45
Wywiad spoko , troszke krótkawy ale jak na pierwszy raz to spoko . Pozdro .

Paun Poamgacz xd
27-06-2009, 16:29
Mwmaker B on napisal ze cos tam i pla pla... Wez wyjdz bo mam dosyc takich ludzi jak ty pozdro Kamor :)

Zieniu
28-06-2009, 11:14
Wywiad mi sie nie podoba autor tematu jak i jego gwiazda nie przyczynili sie do niczego na tym forum, takie moje zdanie...

Co do kolorow, ja lubie rozowy...

^Wilku^
28-06-2009, 11:27
tak, typ zaczął grac w tibię 4lata temu.. na apo zaś 2006roku, więc tez 4lata temu :). .

Ładnie ziomek u Ciebie z odejmowaniem...2009-4=2005 a nie jak ty uważasz 2006...odejdź czasem od kompa i zrób coś pożytecznego.

A co do wywiadu to średni mało pytań popracuj trochę nad tym.

PozdrO!

Quiet v 2.0
28-06-2009, 12:02
Wywiad jak wywiad. Ładny, przejrzysty w miarę.

Pozdro Kamor!

Severyn
28-06-2009, 14:19
Wywiad mi sie nie podoba autor tematu jak i jego gwiazda nie przyczynili sie do niczego na tym forum, takie moje zdanie...

Co do kolorow, ja lubie rozowy...

Hmm, jezeli uwazasz ze wywiady maja byc tylko z kim, kto przyczynil sie do forum to smieszy mnie wywiad np z. Elite knighteczka, sempaczem czy z zając sorkiem...

Zrobilem wywiad z kamore, bo gra na apo dlugo i warto sie czegos o nim dowiedziec ;>

Plener123
06-07-2009, 14:41
Wywiad ładny,przejżysty tylko trochę szkoda,że krótki.
Pozdrawiam!

*Esende Mylffon*
08-07-2009, 13:58
Hmm, jezeli uwazasz ze wywiady maja byc tylko z kim, kto przyczynil sie do forum to smieszy mnie wywiad np z. Elite knighteczka, sempaczem czy z zając sorkiem...

Zrobilem wywiad z kamore, bo gra na apo dlugo i warto sie czegos o nim dowiedziec ;>

wypierdalaj od sempacza scierwo, chuj o mnie wiesz XD zreszta zajebiscie sie przyczynilem do rozruchu forum i chuj przynajmiej nie jestem leszczem jak ty

@topic
zajebiaszczy wywiad XD

pozdrawiam wszystkich oprocz severyna psa o i powaha XD
sempaacz
piszacy z konta ziooooooooooma

WislakKRK
08-07-2009, 15:13
Fajny Temacik:D I Duzo Ludzi Zgromadzonych^

Patryk1441
08-07-2009, 18:29
tak, typ zaczął grac w tibię 4lata temu.. na apo zaś 2006roku, więc tez 4lata temu :). Czyli grałeś najpierw na rl, wbilem 140knajta (co wtedy bylo nie lada osiągnieciem) ; /.

grudzien 2006 do teraz to 4 lata?? pro matematyk z ciebie 0.0

@topic
spoko wywiadzik xddd

Pampalini
08-07-2009, 20:46
Wywiad ładny a zwłaszcza że z moim koksem :DDD wywiadzik ładny sporo się dowiedziałem ocenka 10/10 :D

Derbi
08-07-2009, 21:20
Wywiad ujdzie skoro to twój pierwszy :D Powodzenia w następnych

Marik
11-07-2009, 22:36
wywyad krotki ale spoko

pytania sa dosc dobre
autora wywiadu nie znam
ale osobe z ktora przeprowadziles ta wywiad tak ^^
mysle ze to jedna z nielicznych osob z ktora chcialo by sie zrobic wywiad

9/10

ps thx za pozdro Kamorku ;*

@edit

grudzien 2006 do teraz to 4 lata?? pro matematyk z ciebie 0.0

czy ty kuzwa umiesz czytac ?
w tibie ogolnie gra 4 lata (rl, ots'y) a na apo od 2006 roku czyli 3 lata .. boze ..

Sir Tom'ek
12-07-2009, 07:49
No ładnie ładnie dawaj next wywiady :*,,,,,

Stronghold
22-10-2009, 15:47
WYwiad ciekawy,jak na pierwszy to dobry :p

Pozdrawiam.

Baniu
23-10-2009, 19:01
Poradnik ladny jak na pierwszy raz:) Pozdrawiam sa male bledy 9.5/10 xD

Splaxor
23-10-2009, 21:31
Witaj, na początku przedstaw się Nam... Ile masz lat, skąd jesteś i jak masz na imię

Przedstaw się i jak masz na imię?! WTF?

@topic
Wywiad ani trochę mi się nie podobał. Odnoszę wrażenie, że zrobiłeś go na szybko. Pytania nieprzemyślane i oklepane. Źle dobrane kolory. Jedynym plusem wywiadu jest jego długość. Dobrze, że jest taki krótki bo przynajmniej nie straciłem za dużo czasu.
Ocena 1/10 (ten punkt jest za długość) pozdro.

P.S Nie rób już więcej wywiadów :)

Krzyzaczek
23-10-2009, 22:56
Nie spodziewałem sie Kamor że wywiad z tobą zrobią ;D fajnie ;p Pozdro Kamor ...

`Carlosek
26-10-2009, 17:42
Fajny wywiad z fajnym, dobrym i uczciwym ziomkiem. Pozdro