View Full Version : Mam problem z dziewczyn? :/
Etabex95
23-06-2009, 21:48
A więc podoba mi się dziewczyna i ona mnie bardzo lubi. Dużo czasu ze sobą przebywamy i ostatnio gdy się z nią spotkałem i własnie w ten dzień miałem zapytać o chodzenie to ona mi powiedziała że ona wie że ja coś do niej czuję i naprawde mnie lubi ale narazie nie chce mieć chłopaka... :/
Czy ktoś był by taki miły i by mi coś poradził. Najfajniej by było gdyby odpisywały dziewczyny bo chyba one sie najlepiej spisują w takich sytuacjach...
www.bravo.pl
@topic
Masz 14 lat? Nie za wczesnie troche?
Jesli nie chce to poczekaj...Czas Cie przeciez nie goni ;<
www.bravo.pl
#autor
na tym forum nie ma dziewczyn, to po 1; po 2. chyba forum pomyliłeś
@All up komentarze
Ja pierdole co za naród. Wyjdźcie stąd i zamknijcie za sobą drzwi! Chłopak potrzebuje pomocy to mogli byście mu coś doradzić, albo jakoś uprzejmie mu powiedzieć, że na tym forum takowej odpowiedzi nie dostanie. Ale nie Wy Kurwy musicie gościa zjechać, ja pierdole co za ludzie... :/
@topic
Kwestia czasu : ) rób tak jak robisz teraz, przebywajcie ze sobą itd. A na pewno kiedyś Ci ulegnie : )
@down
Wyjdź i zamknij drzwi za sobą..
fifus, zle myslisz, chlopak jest lolowaty, powinien uczyc sie sam na wlasnych bledach, jak bedzie mial 18 lat dalej bedzie prawiczkiem bo bedzie sie bal spytac kobiety i walczyc o swoje!
a wkoncu narod wspanialy a ludzie chuje
@up
Co Twój post wnosi do tematu
@prawie all up
Jak dzieci xD
@topic
Poczekaj, sama zadzwoni/napisze/zagada, uwierz ..
Harvester
23-06-2009, 22:19
Autor zadaj jej pytanie: Jaki wpływ ma zorza polarna na miesiączkowanie pingwinów ?
To bardzo romantycze i zawsze działa :D
http://i40.tinypic.com/r016hi.png
Typowy przypadek dziewczyny niezdecydowanej. To chyba normalne w tym wieku. Ale przejdzie jej. Keep doin' mate ;dd
A jak dalej bedzie taka niezdecydowana, to bierzesz ją pod pache i bukkake XD
Ewentualnie zrób dobrą atmosferę, zaproś ją do wykwintnej restauracji i porozmawiajcie szczerze o swoich uczuciach.
Uświadom jej, że rozumiesz to, że nie jest jeszcze gotowa na związek i poczekasz na nią(dla maxi zakochanych ;d)
Sry, że tak spamuję Ci moimi super pomysłami, ale przypomniała mi się bardzo fajna rzecz. Kolacja na dachu. Tyle że pogoda musi być super i gwieździste niebo - to powali każdą dziewczynę na kolana i nawet jakby nie chciała z Tobą być - będzie ; d
@Fast Edit
Albo jest jeszcze jeden sposób. Idź do Majora, do tego górala i niech Ci zarzuci trochę tabletek. Jak będziesz wyglądać tak - http://i39.tinypic.com/2bphuh.jpg , żadna Ci się nie oprze :)
@Down
Do psychiatryka to najlepiej, żeby Ciebie wysłali. Nigdy nie miałeś problemów z dziewczyną, don juanie? A może wolisz chłopców jak Wróbel? :)
No i zaraz po tym zawinęli Cię w kaftan i do izolatki przewieźli bo wrzeszczałeś coś "IMMA FIRIN MAH LAZUR, BLAAAARHHGGGGG, BLAAAAAGHHHH"
Jak Ci wstrzyknęli 20ml środka uspokajającego to jęczałeś tylko "Hi, I am Boxxy. FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuu"
Super inteligencja :)
@^Crayon
Dobrze gadasz widać ,że jesteś mądry nie tak jak 98% ludzi na forum my jesteśmy w tych 2% =]
tak jak napisał ^Crayon zaproś ją do restauracji i powiedz jej ze ma ładne oczy i takie tak kup jej kwiaty może być nawet 1 Ruża a uszczęśliwi ;D
Jeżeli się nie uda ,Nie przejmuj się z czasem na pewno Ci się uda.
Akananto
23-06-2009, 23:56
Jezeli ona ma 14 lat to mozliwe ze przechodzi problemy zwiazane z dorastaniem i jak wiadomo sie tego poprostu wstydzi ?
%Crayon
Pomysł z restauracją może nie przejść jeżeli oni mają po 15 lat?
Tzn. nie wiem ile mają, ale po treści tematu wnioskuję że nie za dużo.
No a co do tematu to ciężko pomóc... Być może jak zaczekasz na nią (tak pare osób pisało) to coś pomoże... Albo po prostu zaskakuj ją jakimiś niespodziankami czy chuj wie czym, dawaj jej do zrozumienia że nie zrezygnujesz... No a może kiedyś Ci się uda :)
O wiem! Nagraj jej piosenke :D
Poprostu ona nie chce być dziewczyną lecz przyjaciółką :)
Poszukaj innej :p
DonieX <3
24-06-2009, 12:35
Źle zrobiłeś, mogłeś odrazu do Niej z tekstem " Dasz dupy, czy musze z Tobą być" ;D ?
@Topic.
A tak na poważnie, chłopak potrzebuje pomocy, myślał,że na 4um znajda się jeszcze osoby rozumące go. Ja Cię rozumiem, powiem Ci tylko tyle,abyś nie odpuszczał, i dalej robił to co robiłeś do tej pory. ;)
Większość up// jak macie takimi tekstami sadzić to idźcie trzaskać drzwiami obrotowymi.......
Topic
No widzisz w takim głupim wieku dziewczyny są przeważnie nie zdecydowane jak będzie z tobą chciała chodzić dowiesz się o tym :)
Oxidosis..
24-06-2009, 12:40
Rób co chcesz, Twoja wola, wola człowieka! Ty jesteś sobą, sterujesz sobą, rób co dotychczas!
Karelq Druid
24-06-2009, 14:00
Dla mnie temat do zamknięcia ; x , jeśli macie po 14 lat to i tak chuj z tego chodzenia moim zdaniem w wieku 14 lat co najwyżej po bułki razem możecie chodzić xd . Popytaj koleżanek jej itp. przecież ***** takie sprawy zalatwia się na rl a nie na forum o tibii. Bye
Kup sopie dziefczyne w tipji za gjepe.
A tak na serio to forum o Tibii, a nie o miłościach. xd
Azbestowy Krzaczek
24-06-2009, 14:15
Kupie laske za s seta + 8kcc! Moge dać więcej, jeśli nie jest transem!
@down
To leciało inaczej : ,, I co ty teraz powiesz na to, kur*0 dziw*0 piz*0 szma*0"
Sopranis
24-06-2009, 14:16
Nie przejmuj się.Dziewczyny to tylko dziury.MY Faceci jesteśmy ważni.Jest dziewczyn dużo.I wiele zostanie samotnych,nie chce chłopaka to nie,niech ona cie prosi a nie ty ją.Trzeba krótko trzymać bo sie będą bawić uczuciami.Jak myślisz dlaczego powstają różne piosenki o nich,np."Hej suczki""K....,dzi...,piz...,szm....o"" i inne.
Pamiętj,nigdy zbytnio nie okazuj emocji przed nią,i nie przejmuj się nią ani niepłacz,bo zagra na twoich uczuciach.
Sillmarilien
24-06-2009, 14:18
Hej ja jestem Moszka, mam tez 14 lat i szukam chlopaka! moze sie umowimy, moze bardziej ci sie spodobam niz tamta, zadzwon 519494100
rotfl
@Topik
Nie chce cię, to daj se spokój xd
simzonek
24-06-2009, 15:03
@UP
Ale są z was idioci :/ Kur*a koleś ma problem a Wy na niego z mordami od razu. Żałosne. Widać jakim narodem jest Polska :/ Polak, polakowi nie pomoże ale go dobije :/
@Topic
Może jakaś randka? Albo hmm spotkanie jakieś we 2? :p
Przemyśl albo rób to co dotychczas robiłeś.
Mam Babolek
25-06-2009, 10:27
#autor
na tym forum nie ma dziewczyn, to po 1; po 2. chyba forum pomyliłeś
Chyba Ty się pomyliłeś ;).
#Top
Daruj sobie, nie warto.
Powiem tyle znajdź se inną nie jest ciebie warta
@do idiotów
Wyjdźie z tego tematu i zamknijcie drzwi,bo tak się nie pomaga..
CLOSE TOPIC
Tfój Janek
25-06-2009, 18:14
Znajdź sobie inną bo Ona jest Hardcorem. \o/
Jezeli Ci na niej zalezy to proboj dalej ale nie musisz nic zmieniac spotykajcie sie jak zawsze rozmawiajacie spedzajacie czas tak jak wtedy. Jezeli ona powiedziala ze wie ze cos do Niej czujesz tzn ze musisz poczekac takze rob to co dotychczas i tyle...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.