View Full Version : Forum -.-
Kapitan Alkohol.
24-06-2009, 10:23
Może mi ktos powiedziec po co my użytkownicy tworzymy tematy (np w prozycje) skoro 1 na 100 jest realizowana ? Albo tez zgłasza sie botów itp w zgłoszenia, ale nikt tam nie zagląda. Mortiis ma za przeproszeniem wywalone na ten ots ;s Wybrał 2 nowych gm - ok - oni swoja prace sprawuja bardzo dobrze, ale z adimistracji nikt nic nei robi, ludzie jezdza na cave i czasem Dexoti zajrzy do działu Filmiki.
Aha i prosze o odp po co tworzyc nowe tematy skoro i tak sa nie czytane ? ...
A no i w prefixie zaznaczyłem 7,6 bo nie ma opcji forum - powinno sie to dodac, chyba nie jest to robota na pol dnia. xd
Azbestowy Krzaczek
24-06-2009, 10:25
Po to, zeby nabijać posty >.> Btw. komu by się chciało odpowiadać na każdą propozycję?
Akananto
24-06-2009, 10:25
Widac ze nie myslisz, ale to juz inna sprawa.
Co ty mozesz wiedziec ?
#Grulix
Niewiem czy wiesz, ale propozycje sa ogladane i to kazda co do jednej. Nie mów mi ze ja pisze głupoty bo to własnie Ty jestes tu jedna wielka głupota, okz?
Lechista92
24-06-2009, 10:27
Dział "Propozycje" ? Wiadomo jakie tam znajdują się czasami propozycje - nic innego tylko się zrzygać .
Dział "Zgłoszenia..." ? Poprostu im się nie chce oglądać jakiś tam filmików i sprawdzać / domyślać się czy ktoś tam ma bota czy nie - a powinni .
Administracjo ogarnij się trochę ; )
Prawda, o botach. Dziś zgłosiłem temat i wysyłałem raporta. I tak czekam czekam.. Boa ty mnie nie wkurwi** za przeproszeniem. Coraz bardziej głupoty gadasz. Szczerze mówiąc, dziwie się, ze ktoś tu w ogóle pisze. Co do propozycji, zawsze ta szansa jest 1 na 100 to bardzoo dużo :D.
Bastek10
24-06-2009, 10:32
Albo tez zgłasza sie botów itp w zgłoszenia, ale nikt tam nie zagląda
Może nie zaglądają do twoich tematów w zgłoszeniach bo szkoda?
Nie wiem dla czemu ale w zgłoszeniach mi zawsze da odpowiedz Dexoti,w wiem kto został zbanowany dzięki mnie:D
Powiem krótko,szkoda że Mortiis i Tygrys nie odpisują nam w tematach.... No ale mają życie prywatne.:):mad:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.