View Full Version : Wyczyszczone chatki?
Dylus Knight
24-06-2009, 18:48
Dlaczego wszystkie chatki (przynajmniej na rook) zostały wyczyszczone?
W żadnej nie ma ani jednego itemka ... a co gorsza administracja nie umie napisać newsa, jak by to był jakiś problem ...
Prosze o odp. jeżeli ktoś coś wie.
Z góry dzięki ... pozdro :)
@edit
Wiara maj jakieś great shieldy 800c itd... co to kur*8 za bugi!!!
@edit2
SS (może być nie wyraźny trochę, ale możecie sobie na kompa zapisać i powiększyć):
http://i42.tinypic.com/rr1lb8.jpg
P.S. Na bank będzie cofka, więc wiara nie expcie ... bo kto widział takie items na ots + puste chatki BUgi jakieś addony ...
Kamor ^Inter^
24-06-2009, 18:59
LOL SkĄD G SHIELD ?!!?!?
Tak,był Bug z Domkami.
U Mnie też było z 2 bp MPA XD
#Azbest
Weź wyjdź dziecko z tego 4um,bo jesteś żałosny.
Vernereq
24-06-2009, 19:46
Po co zasłaniałeś nicki? I tak widac, że jest to Houseman i Sepi, na trade jest xd
@topic Ja też właśnie widziałem wszystkie domki puste... jakiś bug ;p
Azbestowy Krzaczek
24-06-2009, 19:48
Zamiast siedzieć cicho i cieszyć sie pro elo itemami, to wy wyskakujecie z tym na forum. Gratz inteligencji.
@Down
,,Zgłaszać"... Chłopie, na jakim ty świecie żyjesz :o
Dylus Knight
24-06-2009, 19:50
@Up
Takie coś należy zgłaszać, a lepiej jak cofka będzie wcześniej niż później.
ja osobiście uważam ze to fake. Wątpię żeby takie itemy były na rooku... pewnie noob kogoś nie lubi i chce go wsypać...
@ Edit
Po co zakryłeś eq ? Może masz tam coś do ukrycia ??
@edit2
A co masz zamiast paska ?? BOT !
Dylus Knight
24-06-2009, 20:15
@Up
Fake? Wejdz na rook ****ROX i zobacz sobie. Popytaj ludzi.
Po wyczyszczeniu chatek ludzie dostali itemki do depo.
Pomieszało się wszystko z Main ...
Tak jak kiedys chatki po resie zamieniały się z chatkami na APO 8.42
Tak teraz rook pomieszal sie z main.
simzonek
24-06-2009, 20:21
To piszcie do Administracij o cofke szybko zeby nie bylo za puzno ;-) Bo takto co to za gra? Itemki z maina i napitalasz takim fire axe dajmy i great shield i slim ci nie fika :o
To nie jest żaden fake. Sam dostałem jakieś dziwne itemy ;o demon shieldy itd. Lepiej żeby cofka była jak najprędzej...
silver ghostek
24-06-2009, 21:18
To i tak noob server wiec zbytnio bym sie tym nie przejmowal...
Dylus Knight
24-06-2009, 21:20
@Up
Nie będę komentował twojego beznadziejnego komentarza...
Jeden lubi takie serwy drugi takie. A nazywanie go przez niektórych "4fun" jest zbędne...
ponieważ tibia jest dla zabawy w tym każdy serwer apo, ots czy rl.
Wypowiadając sie na ten temat jako "noob ots" pokazujesz swoją dzieciencą postawę.
@Down
Brawa dla pana z głową w chmurach, który myśli, że Apo-Rox to test serwer.
Zapytaj Mortiisa to się dowiesz czy to test czy nie buraku :>
A jak stworzyłem temat dopiero zauwazylem o chatkach a o reszcie ze to BUG już za pózno było i temat jest tu :>
@Up
Nie nabijaj postów :P
Z tego co było pierwotnie napisane na stronie jest to test server a że tak się stało że teraz jest tylko NOOB serverem nie moja wina :) (thx że nie nabijasz już postów :D)
@Top
Jest top test server i na pewno BUG (więc zły dział :)) ale cóż... po to się tworzy test servery!!
@Up
Nie będę komentował twojego beznadziejnego komentarza...
Jeden lubi takie serwy drugi takie. A nazywanie go przez niektórych "4fun" jest zbędne...
ponieważ tibia jest dla zabawy w tym każdy serwer apo, ots czy rl.
Wypowiadając sie na ten temat jako "noob ots" pokazujesz swoją dzieciencą postawę.
@Down
Brawa dla pana z głową w chmurach, który myśli, że Apo-Rox to test serwer.
Zapytaj Mortiisa to się dowiesz czy to test czy nie buraku :>
A jak stworzyłem temat dopiero zauwazylem o chatkach a o reszcie ze to BUG już za pózno było i temat jest tu :>
Nawet sam Mortiis napisał że to jest NOOB serwer, zrobił go bo ludzie chcieli... omg
@topic
Yebać go, a ty czemu eq nie pokazałeś? ;]
Dzastin Timberlejk
24-06-2009, 22:01
Napisz ktoś do Death Caller. Dajcie itemka : DDD
Greyback
24-06-2009, 22:04
A ja wiem chyba nie wiem czy się da ale jakby kupić domek na main jakimś harem na rook skoro miał byś kasę w depo to czemu nie. Na ank gdzide domki są tanie sprzedajesz chatke i co i items idą do depo na rook :D ...
Nie wiem czy tak się da ale..
^Akynaoo
25-06-2009, 23:16
Dlaczego wszystkie chatki (przynajmniej na rook) zostały wyczyszczone?
W żadnej nie ma ani jednego itemka ... a co gorsza administracja nie umie napisać newsa, jak by to był jakiś problem ...
Prosze o odp. jeżeli ktoś coś wie.
Z góry dzięki ... pozdro :)
@edit
Wiara maj jakieś great shieldy 800c itd... co to kur*8 za bugi!!!
@edit2
SS (może być nie wyraźny trochę, ale możecie sobie na kompa zapisać i powiększyć):
http://i42.tinypic.com/rr1lb8.jpg
P.S. Na bank będzie cofka, więc wiara nie expcie ... bo kto widział takie items na ots + puste chatki BUgi jakieś addony ...
Osoba handlujaca z Toba to Sepi, widac na deflaucie jak i w okienku trade ; d Ty to Houseman. To i tak jest noob serwer ktory moze zostac zresetowany na pierwsza lepsza prosbe graczy. Skoro nie pokazales eq to domyslam sie ze sam wykorzystales tego buga wiec wnioskuje o zbanowanie Twojej postaci.
Dylus Knight
25-06-2009, 23:32
@Up
1. Ten serwer nie będzie skasowany/usunięty/zresetowany na prośbe graczy!
2. Posiadanie tych itemków nie jest nielegalne bo to błąd serwera
3. Administracja nie chce narazie nic z tym robić
4. "noob serwer" = noob player ... jeżeli takie słowa wypowiedziałeś sam jesteś noobem.
każdy ma prawo do swojej zabawy. Jeden lubi sie rozerwac na APO 7.6 x5 drugi 8.42 x3 trzeci ROX x200
@Down
Ja tam się domagam cofki, nie będę grał na serwerze, który w obecnym momencie jest na bugu.
Zwłaszcza rookgard. Jeżeli to się nie zmieni, nastąpi strata fanów i graczy.
Serwer na którym ludzie grają po bugu zostaje to na zawsze!
@Down - Wiceps
Dla mnie nie ma różnicy, kto co mówi, sprawa jest prosta.
Nazwanie tego noob serwerem jest to po prostu brak kultury osobistej, ponieważ każdy bawi się jak chce.
To tak jak ze związkami ... jedni są homo drudzy hetero ... a jeszcze trzeci bi (co tak naprawdę jest kłamstwem bo ktoś kto jest BI jest po prostu homo :>)
Assil Dfa
25-06-2009, 23:33
A więc tak BUG był sam na nim trochę zarobiłem a mianowicie pare g shieldów ;> ale to i tak nic bo na main to 4 feru ;<.
A Z tego co na ss widać to gracz obok ciebie ma second warrior addon który wymaga wymiany 3 bast skirtów, Giant Sworda u spoconego cyklopa ;), a więc ty dostałeś Huge piece of cos tam xD
@Up
1. Ten serwer nie będzie skasowany/usunięty/zresetowany na prośbe graczy!
2. Posiadanie tych itemków nie jest nielegalne bo to błąd serwera
3. Administracja nie chce narazie nic z tym robić
4. "noob serwer" = noob player ... jeżeli takie słowa wypowiedziałeś sam jesteś noobem.
każdy ma prawo do swojej zabawy. Jeden lubi sie rozerwac na APO 7.6 x5 drugi 8.42 x3 trzeci ROX x200
@Down
Ja tam się domagam cofki, nie będę grał na serwerze, który w obecnym momencie jest na bugu.
Zwłaszcza rookgard. Jeżeli to się nie zmieni, nastąpi strata fanów i graczy.
Serwer na którym ludzie grają po bugu zostaje to na zawsze!
Nawet Mortiis ma zdanie takie.
17:13 Wicepsiczek: Stworzyles apo rox 8.42 by wiecej osob gralo na 8.42? ;/
17:14 Mortiis: dlatego ze ludzie chcieli noob serwera
Chcieć to możesz....;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.